Студент потроши ролс-ройса на зърнения бос Бенчо Бенчев

Скъпото возило е последното попълнение в автопарка на бизнесмена
22 ное 2017 15:15,
46
Студент потроши ролс-ройса на зърнения бос Бенчо Бенчев
Снимка: Нова, Архив

Пострада ролс-ройсът на зърнения бос Бенчо Бенчев, който преди време предизвика раздор в червените редици, по-специално с Корнелия Нинова.

Да припомним, че когато лидерката на БСП заяви, че не е морално Бенчо Бенчев да демонстрира благополучието си, последва отговор и от негова страна: "По-добре ли е да си купя Москвич и да се правя на беден. Това по-честно ли е?"

Произшествието е станало във вторник, около 20 часа, на кръговото кръстовище "Трапезица" в Бургас. 24-годишен студент е шофирал Фолксваген-а, ударил скъпото возило.

Още по темата

Емурла Е. от село Планиница сам се предал в полицията няколко часа, след като напуснал местопроизшествието. Студентът разбрал, че го издирват и тази сутрин отишъл във Второ РУП.

Бенчев не е бил в луксозния автомобил по време на катастрофата.

"Бях си вкъщи, защото съм болен. Разбрах, че щетите по колата не са големи", казва той пред  "24 часа".

Шефът на ОДМВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов обяснява, че се работи по произшествието, както по всяко друго: "Само преди ден колегите издириха шофьор, блъснал жена на пешеходна пътека в Бургас и избягал. Пострадалата е със средна телесна повреда".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дреме му на Бенчо каското посреща всичко
19
22
 
21
 
! Отговори
До 4к салатка преди 6 години
*** ти с 4к заплатка си мислиш, че не си в калта при плебеите ли бе приятел :))) Голям виц каза. Примерно аз в Германия с 6 цифрена годишна заплата в евро се имам за средната средна класа, а някакъв мишок с 4к заплатка се има за царя на панелените таласъми :))
18
1
 
32
 
! Отговори
Дзивко преди 6 години
Абе той човека хубаво го каза, че единия от комбайните му е по скъп от ролса..,що да не кара...,от къде са първите големи пари е друга тема
17
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрогарите милиардери...Бедни и гладни пенсии гласувайте за тях... пак... и пак... и отново....
16
15
 
19
 
! Отговори
MAD преди 6 години
Този робовладелец е забогатял на гърба на хората, с лъжи, рушвети и измами, но го пазят бойко и герб. Не заслужава пеш да ходи по улиците. Трябваше наистина да му потрушът ролса, а и него самия. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦРОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГАН_ИТЕ. БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА
15
4
 
43
 
! Отговори
Виц2 преди 6 години
Един беден овчар спечелил от тотото Ролс.Миноло време и го попитали дали му харесва ролса.Аааа, много ми харесва, адски съм доволен. Най-много ми харесва екстрата, която отделя салона от шфьора, като я вдигна тази преграда и овцете не се бутат в мен :)
14
6
 
56
 
! Отговори
Рокфелер преди 6 години
И тоя зърнен бос как точно е станал зърнен бос.Може би е намерил едно житно зрънце, лъскал го е, продал го е и с парите си е купил две.И така нататък ...
13
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Емурла - президент!
12
0
 
38
 
! Отговори
Шлосер преди 6 години
Каква хубава реклама на Ролс-Ройс се е получила от тази статия в продължение на предните с Бенчев и Нинова. Нито дума обаче за оцелялата кола в сблъсъка, а именно Голф IV - гордостта на цял Перник и половин Бургас.
11
2
 
20
 
! Отговори
Веско преди 6 години
През няколко години увеличават цената на застраховката ГО, с уговорката, че много се вдига лимита на обезщетенията. И все очаквам да прочета някъде да са платили мильони. Ама не съм чувал.
10
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айдее... момчето ударило файтона на чорбаджията и пуснали по петите му потерията. Колко малко са се провенили нещата за 500г.
9
3
 
44
 
! Отговори
.. преди 6 години
Представям си как Бенчо лети по прашните пътища между нивите си с Ролс Ройса, като в един клип на Стинг и се чувства като арабски принц в пустинята... Ех, Бенчо, Бенчо. Селянина може пари да спечели, но усет за стил и финес няма как да му имплантираш.
8
30
 
8
 
! Отговори
4к заплатка преди 6 години
Избягал е Жан Гал а като мишок, а тукашните мишоци скачат и се радват на нещастието на някой, който ще ги купи и продаде без да му мигне окото, дребни душици с миши сърчица църкат от дупките си, тихо - тихичко, пролетариат на трицифрена заплатка с черно под ноктетата, неквалифицирани н3кадърници. Не го мислете Бенчо, оня ше си оправи колата, ама вие такава дори не можете да си позволите да мечтаете да имате, запомнете. Цял живот ще сте бедни, в калта, където ви е мястото.
7
1
 
39
 
! Отговори
Виц преди 6 години
Отваряйки си вратата собственик на ЗАЗ закачил леко паркирана до него лъскава лимузина.В полицейската хроника пише: В сследствие на удара, водача на ЗАЗ-а почина на път за болницата :)И тази ситуация е била сходна, затва пича е избягал...
6
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бечо се разболял, вика болен съм, сърцето го е заболяло ,ха-ха-ха-ха-ха-хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
5
1
 
35
 
! Отговори
n преди 6 години
Едно леко ПТП и колко глупости. Почват от псевдо журналисттта "потроши" а щетите малки. После злобарите дето като видят хубава кола и са готови или да свалят гащите за да влезят в нея или да я счупат от злоба. Как да живееш с такива *** хора, *** май над 80% поне тук .
4
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Псевдо Журналистика - студент изпотроши...??? Чукнал е колата и избягал, изпотроши означава да вземеш една брадва и да почнеш да къртиш колата. Тъкмо си помислих, че някой студент е дал урок на недосегаемите...
3
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Емурлата е счупил на Бечо гордостаа,ха-ха-ха-ха-ха-хааааааааааааааааааааааааааааБраво братле :)Ха-ха-ха-ха-ха-хаааааааааааааааааааааааааааХарчат парите на българина за глупости
2
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В автокъща влиза бургаски студент. Натокан с адидас и оглеждайки се с дясната ръка намества "концесионерката". - Ролс-ройс, имате ли тука ? Черен.- Има.- Колко струва?- 200 000- това на лизинг, за 5 г. колко е ?- 5000- много бе... А за 20 г.- Г-не, защо просто не изберете малко по-достъпна за Вас кола ?- Е да де *** баш в такава спре VW-то ...
1
17
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала на туй момче.Дай Боже повече такива като него.