Кървав спорт! Ученици се млатят... бой със залагания или конфликт?

Схватката е заснета в покрайнините на Пловдив
Обновена: 23 ное 2017 08:39 | 23 ное 2017 08:37,
113

Клип с бой между ученици на пловдивски гимназии подпали социалните мрежи.

Схватката е заснета в покрайнините на Пловдив, близо до Английската гимназия, съобщи Bulgaria ON AIR.

От полицията отричат версията да става въпрос за организирана среща със залагания, каквито версии се лансират.

Според разследващите побойниците са от различни училища и са имали конфликт, който решили да разрешат с юмруци пред очите на стотици деца.

Единият от биячите е дванайсетокласник, пълнолетен, и ще бъде наказан с последно предупреждение за изключване от училище.

Директорът на Английската гимназия Николай Радев обяви, че кадрите са от петък, но чак сега са придобили публичност.

Не "кървав спорт" със залагания, а неуредени лични взаимоотношения стоят за инцидента, настоя той.

Момчето от Английската е определило пред директора действията си като "келешка постъпка".

"Ученикът вече е подал документи за елитен английски университет", отбеляза Радев пред bTV и коментира, че наказанието вероятно ще го стресне достатъчно, за да не се замесва повторно в подобни ситуации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
9
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
О, чудо невиждано - двама ученици са се сбили! Като мъже, един срещу един, а накрая са си стиснали ръцете. Колко от вас никога не са се били в училище? Или за вас, лицемерници, това е било нормално, но днес вече младежта е развалена и разюздана? А така, само бригади, казарма и комунизъм! Все едно не са били далеч по-голямо извращение. На тези двете момчета вероятно ще им дойде акълът, но за по-голямата част от форума няма надежда.
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
после се чудете що имало агресия на пътя и боища по светофарите...
37
7
 
15
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Като бивш боксьор смея да кажа, че танцувалните умения на двамата са достойни за балетна школа. Контакт? Няма. В края на крайщата - всичко се свежда до добре познатия квартален кютек. ММА назьивается, товарищи. А като човек - ами такъв е духът на времето. Пошло и без ценности. Ако по време на Балканската война не е имало ММА но стотици хиляди българи са се върнали от чужбина като доброволци, днес над 50% отказват да бранят Родината си ако нещо стане, но пък са ...ММА?! Времена и нрави.
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
районното, палките цяла нощ и ще станат хора... последни предупреждения... ха!
35
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За такива лекенца казармата е задължителна. Директно да ги пращат там като провинени!С всяка година поколенията стават все по-зле, все по-необразовани и неуки, все по-разюздани. Какъв човешки материал само....
34
5
 
9
 
! Отговори
един познат преди 6 години
Е - да ви питам ся - как е мат,ряла????? А крякахте , а кат ви казаха , че е лош...
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Животни!
32
0
 
11
 
! Отговори
Попо преди 6 години
Дали футбол дали бокс какво от това ! Не се правете че ви интересуват хората ,ако беше така нямаше да ги гоните в чужбина
31
4
 
11
 
! Отговори
Ил.Станев преди 6 години
Много интересни коментари, показателни са и отзивите. Извода е обаче доста тревожен - българина предпочита да се бие , не и да работи. Явно до там стигнахме, а може би и с бой се вадят повече пари - тоталната мутризация на страната и охранителния бизнес , в който са заети около 150 000 души до това доведоха: висока престъпност , която се основава именно на насилие и побой , и от другата страна - охранителния бизнес - като границата между тези два бизнеса е мноооого размита
30
1
 
12
 
! Отговори
Амфи преди 6 години
Сега тия двамата се чувстват като капитани след толкова много внимание от нашите псевдо-медии. Невръстните ще им се лепят като мухи на ***. Връстниците им пък ще се възхищават и самите те ще попият в съзнанието си как евтини екшън сцени те правят герой. А едното *** щял да кандидатства за елитен западен университет. Явно родителите му са с пари и затова е такова ***. И само с предупреждение за изключване? Щял да се уплаши? Не, просто са дали пари на директора.
29
7
 
7
 
! Отговори
айдее преди 6 години
До Анонимен 27Пак велики обобщения!Две момчета се сбили,чудо голямо!
28
8
 
9
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Не виждам нищо нередно в случилото се. Момчетата винаги са се биели и в бъдеще ще се случва. Това е нормално, такава ни е природата. Организирали са си честен бой, извън училището, няма причина да се предприемат действия с-у тях. Ако за всеки бой се изключваше, едва ли ще има завършили средно образование момчета.
27
4
 
7
 
! Отговори
Иванчо+Марийка преди 6 години
Така е. Защото по време на комунизма имаше и хубави неща. Това трябва да бъде наказано с ИЗГОНВАНЕ и на двамата ВЕДНАГА.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БОГАТАШКИ ЛИГАВНЕТА
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо санкции само за този от английската - да не би сам да е бъхтал и трошил нещо си там???? Ба,си и системата...
24
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тотална деградация на нацията , липса на мотивация в младежта - то какво ли друго да видят - като всички медии толерират чалга , ММА - боеве - т.е. - простотии.. за съжаление - тези хлапета не проумяват , че това са вече индустрии , носещи много пари на едни хора , а други ги използват като работен *** - върнахме се 2000 г. назад - с тези гладиаторски боеве... нищо ново под слънцето - теорията за спиралата явно е вярна...всичко се повтаря
23
2
 
16
 
! Отговори
123 преди 6 години
Едно трябва да им призная, а именно че така се прави. Един на един и к'вото стане.
22
0
 
18
 
! Отговори
ДС преди 6 години
На тези неща не трябва да се прави реклама по ТВ. Сеге ще стане ефекта на доминото.
21
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре да се бият,от колкото да се епилират!
20
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дааааа , ревахте че едно време имало бригади , ама май е по-добре да ходят на бригади и да работят - да си изразходват енергията в нещо полезно. Бяхме 6 дни на училище - вкл. в събота - в 19.00 ч. ни свършваше шестия час , а в неделя сме ходили на бригада да берем - там кво беше - студ, студ , ама на никой не му минаваше през главата да се занимава с такива простотии и в понеделник - пак на училище - кога ще пишеш домашни и т.н. - никой не се интересува и - така - почти до декември..