110 снегорина в готовност да "ловят" снежинки в София

Опесъчени са пътища до хижа "Алеко" и до Златните мостове
27 ное 2017 10:52,
10
110 снегорина в готовност да "ловят" снежинки в София
Снимка: Архив, Булфото

В София над 110 снегопочистващи машини са в готовност, като са разположени на предвидените места.

В планинските части на район Витоша е разпръсната смес срещу заледяване. Опесъчени са пътища до хижа "Алеко" и до Златните мостове.

В София днес е обявен оранжев код с интензивни валежи от дъжд и сняг и се очаква образуване на снежна покривка.

Шофьорите да използват автомобили само оборудвани за движение при зимни условия и да се движат със съобразена със зимните условия скорост, напомнят от Столична община.

В момента градският транспорт се движи по всичките си обичайни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
както обикновено и типично по български-един изкаже мнение, сто го обвиняват в какво ли не. Ми гнили хора в още по-изгнила ***.....мрази народе! сега ти е паднало! Отричай всичко различно от мизерията и тресавището в които сме затънали! Плюй, овиквай, мрази, проклинай.....в това си най-силен, народе! И после се чуди от тясната си килийка в панелния мастодонт пред пластмасовия домат от 1,99 лв/кг и пърцуцата защо още никой не е дошъл у вас да те направи богат, влиятебен, можещ и знаещ!
9
5
 
5
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Ако ще и 1000 снегорина да са, като 80% от колите са с летни гуми, все тая. *** народ - слаба държава!
8
0
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Абе *** герберастки, какъв снегорин е спрял до теб и какво толкова се радваш, като в София още няма сняг.Или ще отчетете че и днес сте чистили снега, дето го няма и ще откраднете 20 млн лева.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
110 снегорина в готовност да "ловят" снежинки в СофияНЯМА НИ ВЕСТ НИ КОСТ ОТ ТЯХ КАТО ИЗВЪНЗЕМНИ КОРАБИ СА!СИНОПТИЦИТЕ ЩЕ СА ВИНОВНИ ЗНАЕМ ЦЕЦО СИНОПТИКА!СО "ПАК СМЕ ИЗДЕНАДАНИ ОТ ВРЕМЕТО"
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То за Шопия е ясно!А в българия кога?
5
0
 
7
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
До 1:Какво се радваш бодро ГЕРБ-ерски?При първите 5 сантиметра,ще видиш ти приятни изненади!!А ако навали половин метър(нормално за зимата), ще видиш как на ПРЕИЗБРАНИЯ ще му е виновна Нова Швабия на Антрактида за напочистените улици!!!И пак казвам СОФИЯ не е България!!Един друг ни карате ,да се мразим!!!
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само жени могат да се радват на снегорини и да роптаят срещу снега! Не разбирам какво му е, и със снаг и без него аз нямам проблем с потеглянето, ама това е сигурно, щото карам истинска кола с 4х4, а не като вас модерни паркетни въртигумки на предно.Подавам газ на бензинояда, отлепям, повече газ като изпреваря окопалите се на светофара и колата потегля на страни, същевременно продължавайки да ускорява.Или на празсен паркинг подавам газ и върша работата на снегорина. Само жените мразят снега!
3
0
 
7
 
! Отговори
ХаХаХа преди 6 години
И тази година ще ''чистят'' с вдигнати гребла за икономия на гориво.Слаба ракия сте и това е.
2
0
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Нищо неразбрах . За кво начало става дума ?
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес бях много приятно изненадан, когато на едно кръстовище до мен спря снегорин......може пък най-накрая да помне нещо да работи в тая разорана нива България.....дай, Боже! Днес едно, утре друго и най-накрая да започнем да живеем както ни се полага....верно при байчо ще е доста трудно постижимо, но днес беше добро начало!