Тежка катастрофа с пострадали край Кресненското дефиле

По първоначална информация ударът е челен
31 дек 2017 17:15,
15
Тежка катастрофа с пострадали край Кресненското дефиле
Снимка: visualhunt.com

Двама души са пострадали при тежка катастрофа, станала в района на Кресненското дефиле, в близост до село Крупник, съобщи говорителят на Областна дирекция на МВР – Благоевград Йорданка Шаркова, предаде "Фокус".

Сигналът за инцидента е подаден около 15.00 часа.

На място има екипи на полицията, Центъра за спешна медицинска помощ и пожарната.

По първоначална информация ударът е челен, като при него са пострадали двама души. Наложило се е да бъдат рязани ламарини на сблъскалите се коли, за да бъдат извадени от тях ранените. Те към момента биват транспортирани към МБАЛ–Благоевград. Няма данни за загинали.

В района на инцидента и в двете посоки са се образували километрични колони от автомобили, тъй като движението е спряно. Дежурният уточни, че няма обходен маршрут, тъй като единственият вариант е пътят през прохода Предел, но той е много по-дълъг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
гого преди 6 години
ако не бяха бойкотите на зелената мафия, до сега магистрала щеше да има и що човешки живот щеше да бъде спасен , при Микре е същата история.
12
1
 
7
 
! Отговори
До 11 Бай Блаже преди 6 години
А как ще обсниш, че когато щофират в чужбина, българските шофьори са примерни шофьори, а чужденците, като шофират в България са най-опасните шофьори по пътищата на България? Чужденците-шофьори излиза според това, което си написал, че имат много по-ниска култура и възпитание от българските шофьори, а манталитета им също е на много по-ниско ниво от този на българите. Дано през 2018 това се промени относно чужденците шофьори в България.
11
4
 
7
 
! Отговори
Бай Блаже преди 6 години
За съжаление сме едни от най-лошите шофьори в цял свят. Едно време имах учител по практика, който казваше, че на българите не им трябват войни за да се избият просто им дайте коли и е бил много прав всичко е до манталитет и култура а нашите са на изключително ниско ниво дано през новата 2018г. тенденциите се променят към добро дай Боже
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато има такива като номер 8, които не могат да схванат най-прости неща и винят шофьорите, а не истинския виновник, никога няма да се оправим.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правила се спазват само ако шофьорите са сигурни, че ако направят нарушения, неизбежно ще последва наказание и това е факт. Тук най-вероятно е имало нарушение, зашото се знае, че наказание няма да има ... ако остане жив.
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Да питам 6Какъв КАТ те гони бе хейтър. За да има челен удар най малко единия шофьор е луд за връзване. За всичките си простотии ви е виновен някой друг.
7
7
 
4
 
! Отговори
икономист преди 6 години
Така е като са толкова евтини винетките...
6
8
 
19
 
! Отговори
Да питам преди 6 години
До А къде е КАТ?А фаровете работеха ли? Винетките бяха залепени в долния десен ъгъл?
5
5
 
14
 
! Отговори
А къде е КАТ? преди 6 години
Е, нали КАТ вчера и днес щял да работи, а когато КАТ в една държава работа, нарушенията са много малко, а не десетки милиони всеки ден, както е в България при неработещия КАТ. Този челен удар почти сигурно е заради нарушение, а нарушението е защото КАТ пак не работи.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ке се собудите, ама не знам кой ден ке е
3
5
 
13
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Километрични колони.Тези ще посрещнат новата година У колите
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали се разбрахме- тежка катастрова- 2-*** загинали , ужасна - до 4 , и пътен ад 4+ , Това е в случая е ежедневие, сама трябваше да слязат и да се почнат с манивелите.
1
3
 
24
 
! Отговори
.. преди 6 години
Вече стана ежедневие да има такива неща. Челен удар... дали не е пак заради изпреварване където не трябва?И по-зле ще става... спокойно.