Трагичният инцидент с детето на министъра - заради неравност?

Трасето, по което Ивайло Московски се е спускал, не е скоростно
Обновена: 2 фев 2018 21:28 | 2 фев 2018 21:27, Веселина Йорданова
221
Трагичният инцидент с детето на министъра - заради неравност?
Снимка: архив, БулФото

Неравност на трасето е най-вероятната причина за инцидента с моторната шейна, при който загина четиригодишният син на транспортния министър Ивайло Московски.

Още по темата
Това обаче предстои да бъде изяснено при огледа, е съобщил на брифинг заместник-директорът на ОДМВР-София комисар Веселин Георгиев, цитиран от БТА.

Трасето, по което двамата са се спускали, е регулирано за моторни шейни в курорта Боровец и не е скоростно.

Трагичният инцидент се е случил днес между 14.30 и 15 часа.

В момента служители на ОДМВР-София извършват множество процесуални и оперативни действия под ръководството на Окръжна прокуратура - София.

Трасетата са сложни за огледи и действията вероятно ще отнемат време, уточняват от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
61
 
! Отговори
а преди 6 години
Какво прави едно четири годишно дете на моторна шейна. Това е пълно безразсъдство. То дори не може да ходи добре камоли да се вози на шейна. Няма значение какво е служебното положене на бащата, когато няма акъл.
103
9
 
44
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Господ си знае работата. Не наказва теб, а хората които най много обичаш. Така се случи и с бившия "президент" плевнелиев ( нарочно е с малки букви ). За предалите на държавата винаги има възмездие рано или късно........
102
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Непредумишлено убийство в работно време. Това е истината. Министъра е карал шейната и е затрил детето поради немарливост, също като ромите с кучето.
101
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Царят открадна горитеобвини българите, че са проссти и му умря сина.Плевнню открадна държавни пари,кълнеше комунизма и му умря сина.Московски отклони пари за ремонта на жп.линията при Хитринозаради неравности се обърна влакаобвини машинистите и ги вкара в затвораи му умря сина. "Нещата се случват и от клетви! Насочената енергия, особено ако е отрицателна е гляма сила.
100
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Синът на един Дасикане Ром или аз лъжа сега , крием ги от Борис I до наши дни ама до кога ще продължава тая Дезинформация
99
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
примерьт с плевналиев е пред очите ни които плюе злобно господ му говрьща има цивилизионен начин управляващи и опозиция да разговарятзаради простотията го отнасят децата
98
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещастен случай , Божа работа -така и Шумахер падна на камък -жалко.Съдбата си никой не може да избегне!.Нещастен случай щеше да бъде ако гръм от ясно небе беше ударил шейната. Случилото се е вопиюща безотговорност и мания за недосегаемост и безсмъртност.
97
10
 
16
 
! Отговори
аасдфг преди 6 години
Нещастен случай , Божа работа -така и Шумахер падна на камък -жалко.Съдбата си никой не може да избегне!
96
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Социалните служби ще отнемат ли и другото дете на безотговорния родител? Очевадно е, че и неговият живот е в риск?
95
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съд му не трябва . Той ще живее с мисълта за случилото се цял живот ... лека му пръст на горкото дете , което плати за глупостите на баща си ...
94
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ще съкруши нормален човек! Пази Боже!!!! Познавам човек, който изпита такъв удар и после не успя да дойде на себе си.
93
2
 
47
 
! Отговори
закони? преди 6 години
Ще се образува ли дело срещу бащата за смъртта на детото?То е гражданин на България и ако този *** с физиономия на убиец е способен на подобно нещо, то утре той ще мине с Роувъра си на пътека по Ръковска със 80км/ч или на светофара на пред Френската на червено и ще убие друго.
92
0
 
13
 
! Отговори
Bobo преди 6 години
Ima vazmezdie no zasto deto to ne e vinovno trebase ministar Moskovski da se utepa. Nego da go ne e enia za decata na obiknovenite hora.
91
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом инцидентът е с транспортно средство виновен е транспортният министър. Трябва да си подаде оставката. Това, че се е случило на него е съвпадение. Можело е да се случи на всеки друг.
90
0
 
32
 
! Отговори
Saki преди 6 години
А пил ли е ....
89
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагедия да убиеш​ невръстният си син
88
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виновни са машинистите от гара Хитрино. Навремето тях изкараха виновни, що не и сега?
87
0
 
47
 
! Отговори
Бабуна преди 6 години
В тая държава никой няма вина за нищо.Виновни са къщите,че се срутват, бабуните,дърветата,кучетата, свлачищата и т.н.Хората не,а ако случайно обвинят някой се наказва с условна присъда.Да живее държавата на условните присъди!
86
17
 
7
 
! Отговори
Поп Грую преди 6 години
господ няма. Има Бабуна. Пак върши работа.
85
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ясно, министърът никога не е виновен, виновна е бабуната, шейната, снега, слънцето, луната, звездите, приливите, отливите, баба ми и всичко останало на този свят. То в България никога няма, само пострадали и трупове...