Кола се удари в стълб във Врачанско, погуби жена на тротоара

19-годишният шофьор е карал след употреба на канабис
13 фев 2018 12:15, Красимир Ангелов
15
Кола се удари в стълб във Врачанско, погуби жена на тротоара
Снимка: Булфото

35-годишна пешеходна е загинала, а 17-годишно лице е пострадало при пътен инцидент в село Търнава, съобщават от МВР във Враца.

Инцидентът е станал на 12 февруари около 15:00 часа в селото. Установено е, че лек автомобил "Пежо", управляван от 19-годишен младеж, катастрофирал в стълб на електроразпределителната мрежа, след което блъснал две пешеходки на тротоара.

Загинала е 35-годишна жена, а в болницата в град Бяла Слатина е прегледана 58-годишна жена. Ранено е 17-годишно момиче, което е пътувало в автомобила.

Водачът е изпробван за употреба на алкохол, който е отчел отрицателен резултат. Тестът за употреба на наркотични вещества обаче е отчел наличието на канабис.

Водачът е задържан в РПУ - Бяла Слатина. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да я прости, горката женица!
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой им дава книжки на тези 19 годишни лапета бе? В днешно време автомобилите на са като по бай Тошово време нито пък младежите! Напушил се и ръгнал със 120 да трепе народа! Аз взех книжка на 18 години но карах на баща ми Москвича който от 80 км неможеше да вдигне повече и то ги вдигаше за 25 секунди. А сега с тези барутарници 100 км. ги вдигат за 7 секунди. Недалновидна политика и закони. Бог да прости младата жена а този директно в затвора и без право да управлява 5 години.
6
1
 
19
 
! Отговори
Такъв заслужава преди 6 години
близките на загиналата да се разправят с него там, на място!Ако това се случи на един-двама такива, останалите ще станат по-дисциплинирани.Преди време наблюдавах нещо, което се случи на метри от мен, в столичния ж.к."Изток". От един от блоковете близо до техникума "Дж.Атанасов" излезе момче на около 18 г., белещо банан. С мързелива походка отиде до автомобил, качи се и подкара с една ръка, в другата беше бананът, който ядеше. Зави без да даде мигач.Поне банана не можа ли да изяде у дома си?
5
9
 
7
 
! Отговори
Мене преди 6 години
Може и 3 дни след като си пушил, пак да ти покаже положителен резултат на теста. Може и соленки с маково семе да ядете и да ви покаже, че сте употребявали наркотици. Не го защитавам. Вероятно е случая да е заради тревата, по-вероятно обаче е да не е. Медиите винаги намират каква дъвка да ви сложат в устата и вие послушно започвате да правите балончета с нея. Истината е някъде там...
4
4
 
28
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
"Война" по пътищата има само в държавите, в които няма контрол. Едни и същи шофьори водят "война" в България, а същите шофьори не водят война, в държавите, в които има контрол за спазването на правилата. Казано накратно, шофьорите не са виновни, виновен е КАТ, ако правилата не се спазват и умението за шофиране няма нищо общо в случая. Българските шофьори са с доста добри умения, след като при този неработещ КАТ има толкова малко ПТП-та, ранени и загинали.
3
6
 
23
 
! Отговори
Лил преди 6 години
Ама как може бееее, канабисът е толкова "ПОЛЕЗЕН"....Сега трябва да му разкажат играта... и да не посяга повече към тези "фекалии".
2
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лека й пръст на жената, каква нелепа смърт... Дано се възстановят и другите пострадали. Не е виновен само канабисът, а и липсата на елементарна култура и умения, доказва го "войната" по пътищата...
1
2
 
17
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
По-добре ръцете, да видя как ще пуши после, като змия ще се плези за да захапе фаса.