Ученикът от Русе, обвинен в побой, остава в ареста

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване
14 фев 2018 20:52,
12
Ученикът от Русе, обвинен в побой, остава в ареста
Снимка: кадър YouTube

Окръжният съд в Русе потвърди днес определението на Районния съд от 9 февруари т.г., с което за постоянно в ареста бе оставен 17-годишен ученик, обвинен за побой над 16-годишно момче, предаде БТА.

Още по темата
Побоят, извършен на 27 януари т.г. в района на търговския център в града, стана обществено достояние, след като е бил заснет, а видеоклипът - разпространен в интернет на 6 февруари. Часове по-късно полицията установи участниците в него. 

Прокуратурата повдигна обвинение на 17-годишния ученик за хулиганство, за което законът предвижда наказание до две години затвор. 

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Смешници преди 6 години
Толкова бабаитлък и кураж се иска че тримата *** да бият един.Баси смешниците.Ако е сам ще се *** прав в гащите.Едно патлаче в крачола върши повече работа от нашта правосъдна система.Сега ще се изкара болен и ще си развява пак байряка.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да направиш глупост, простотия или лошо нещо не говори добре за теб, но да го документираш във филм или клип дваж по-зле.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наигра се малкия играч. Още ще се наиграе като падне в ръцете на таткото на битото момче.
6
13
 
2
 
! Отговори
Бай Джони Леш преди 6 години
Сега всеки снима всичко и за секунди е пред очите на хиляди.Едно време имаше още по- долни изпълнения ,но никой не разбираше за тях....А и няма нито зъб избит, нито кост счупена младежа-*** е най-много е за глоба и условна, а бития да тренира повечко...
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТРИМА СРЕЩУ 1Хиените са така. Говорят, колко са велики, смели и прочие, но ако не са на глутница, за нищо не стават и са готови и децата си да изоставят. Подобна ***, за съжаление, вирее в позападналите държави, каквато е и нашата. В по-предни години, тези щяха да висят за назидание, докато няма плът да им държи кокалите ...
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До егати циркаРецидива го пускат, защото рецидива е постоянно в схемите и прави парички. Дай 5000 на прокурор и тутакси ще си обърка я документация, я прочие, я доказателства загубени ... Ама хубавото, на корупцията е, че върви и в двете посоки. А я да съм на бащата на дургото момче, ще дум лигди пари, ама ще го обърна в опит за убийство, ще го натикам в затвора и на няколко от братята, ще давам месечен бонус, ако му чупят профилактично по един крайник ...
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРИМА СРЕЩУ 1ТРИМА ДУШИ ДА БИЯТ ЕДИН ЧОВЕК СИ Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!
2
3
 
11
 
! Отговори
егати цирка преди 6 години
"Прокуратурата повдигна обвинение на 17-годишния ученик за хулиганство, за което законът предвижда наказание до две години затвор."Така или иначе нищо няма да стане, направо го пускайте от сега. Рецидивистите ги задържат за по 1-2 седмици и после пускат камо ли тоя хубавец.След по-малко от месец никой няма да говори за това никой няма да го отразява всеки ще забрави и те така те.
1
9
 
10
 
! Отговори
Тунджата преди 6 години
Интелигенцията е на най - малко 100км от Друсе! К * Р за наркоманите от Друсе!