Жоро Плъха – убитият върху капака на колата в Пловдив

40-годишният мъж е от Столипиново, известен на полицията
2 мар 2018 15:23,
136

Снимка: Монитор

Откритият върху капак на кола мъртъв мъж в Пловдив е 40-годишният Жоро Джевизов от Столипиново, по известен като Жоро Плъха, информира traffinews.

По-рано бе съобщено, че мъжът е бил убит, а малко преди това вероятно се е опитал да открадне фар от автомобил.

Още по темата

Една от основните версии, по която работи полицията, е че някой е засякъл крадеца на местопрестъплението. Бандитът го е нападнал с нож, а човекът го застрелял. До трупа на Джевизов е открит нож, който е негов. 

Охранителна камера на съседна къща е записала опита за кражба. Убийството е било записано от охранителните камери на областната администрация. 

Опитът за кражба на фара е бил направен в 2:10 часа през нощта. На записите се вижда само как убитият Жоро Плъха кляка до предницата на колата и се суети около фара. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"За един фар проснаха човека на земята" На някои коли фаровете струват по 2-3 хиляди. А тези дето вземат фаровете, утреще почнат и целите коли да вземат..всички знаете по колко коли се задигат всеки ден в София и Пловдив. Мишока си е получил заслуженото. Дано не хванат убиеца
28
19
 
1
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До Анонимен 26 Явно нямаш чувство за хумор!Все пак законите би трябвало да зависят от самите нас!След като няма закони , защото няма държава -то остава само едно-религията!Съжалявам ,че използвам ислямът,но няма друга такава религия!Ако има и друга-щях да използвам нея в шегите си!Макар ,че става въпрос за терор върху нас-обикновенните българи!Но шегата е форма за осъзнаване на глупоста ни! ха ха ха
27
0
 
88
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
Явно не е за един фар, защото доколкото чета е самоотбрана. Не стига, че краде, а и когато го спипат вместо да избяга - напада с нож... ще заколи собственика и пак ще си открадне фара. Толкова нагли станаха, за 5 лева убиват беззащитни старци... дано да го признаят за неизбежна самоотбрана, а не да осъдят собственика на автомобила.
26
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само *** са айдуци дайте да се разбереме. Тези дето гърмят банкомати и отвличат автомобили не са ***. Бели са. Айдука раса и цвят няма той си е айдук от каквато и народност да е! Погледнете ги тези в парламата всички са бели. Нали! Ама вижте докъде докараха държавата само за някави си има няма 10 години. Казвам 10 години защото през другите 20 няма какво да крадът. Вече крадът електро компании щото нищо друго не остана. Всичко мина на мутрите в ръцете и не остана нищичко.
25
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв е тоя Сандокан на последната снимка? Все едно действието не се развива в Пловдив, а в Мумбай.
24
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За един фар проснаха човека на капака. За ограбващите държавата обаче си затваряме очите сякаш за тях капаци няма.
23
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май станахме като в Дивия Запад. Ама така е като полицаите са по-заети да протестират за заплати и привилегии вместо да си вършат работата. Браво на човека!
22
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато тези които народа ги е поставил да му служат и им плаща милиарди на година същият този народ който е представител на държавата взема правосъдието в свои ръце. Щом като Няма правосъдие и органите които трябва да пазят народното и частното имущество не могат да го опазят така се получава. Ако не го беше утрепал този щеше да отмъкне фара и щеше да продължи да отмъква части от други автомобили. Потърпевшите щяха да пиинат една студена водица и да продължават да плащат заплатите на полицаите.
21
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е добрата новина за днес! Един крадлив... по-малко, не е много, но е добро начало!
20
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ми е кеф.Всичките мургавелковски крадци и *** трябва да се ликвидират..А немургавеловите да ги оставяме ли?
19
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРВземи си купи една карта на България, че вече ставаш смешен! Да те светна Столипиново НЕ е в София!!!
18
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИЛИЯ ИЛИЕВ''Приятелю'' отиди да се прегледаш.Благодарение на тези ни качества все още съществуваме и сме се опазили.Ти може да пътуваш на изток
17
54
 
4
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
ХА ХА ХАКато гледам коментарите-само са мъже!И всичките сте на едно мнение за наказанието за крадеца!ХА ХА ХАСлед като държавата не си върши работата и не ви харесва, то има само една религия ,която ще ви хареса ,защото третира кражбата ,като стрелеца тук!!И това е ИСЛЯМЪТ!И вие ще станете ислямисти по точно тази причина! И като прибавим и вироглавието на жените ни!!ХА ХА ХА С един удар-колко мъжки проблема си решаваме!!!! ха ха ха
16
1
 
19
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Защо да не мога да пиша ***?????Това е плод.А банан,портокал или СЛИВА???
15
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато в страната ти няма закони или правоохранителните и правораздавателни органи са некадърни и корумпирани,в сила влиза законът на Колт.
14
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убиецът ще е нещо от сорта на Пешо Котарака.
13
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10 Никой няма право да се гаври с българския език така,че *** научи се да пишеш
12
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иииииии както беше ясно на всички отново говорим за римлянин.Хубавото е ,че сега са с един по-малко.Остават 1 милион.
11
1
 
72
 
! Отговори
annybody преди 6 години
Броят на кадрите в Столипиново остава стабилен, място за тревога няма.
10
2
 
98
 
! Отговори
ДА преди 6 години
Ако човека не е стрелял,е щял да бъде заклан от крадеца!Сега ще има плач и вой-че оръжието не отговаря на това на нападателя и човечеца ще излезе виновен!Че се е опазил от клане и грабеж!Трябвало е да носи нож и да си ги сравнят с този на крадеца и тогава да се колят!