Откриха ранена възрастна жена, нападната от кучета

Пенсионерката от Берковица не помни какво се е случило
20
Откриха ранена възрастна жена, нападната от кучета
Снимка: архив, Ройтерс

90-годишна жена е в болница, след като е открита ранена в Берковица. Полицията работи по версия за нападение от бездомни кучета.

Около 09:25 часа вчера в районото управление е подаден сигнал от спешния телефон 112, според който на ул. "Генерал Скобелев" лежи възрастна жена с окървавена глава. На място е изпратена дежурна оперативна група. Установено е, че пострадалата е местна жителка на 90 г.

Тя е транспортирана с линейка в МБАЛ - Берковица. Дежурният лекар, приел пострадалата, е установил разкъсна рана на десния долен крайник и разкъсана ушна мида на лявото ухо, причинени най-вероятно при нахапване от куче. Жената е с хематом на главата и има данни за изпадане в безсъзнание.

Пострадалата няма спомени за случилото се. По време на рентгеновото изследване е получила инфаркт и по спешност е транспортирана до МБАЛ - Монтана. Не са установени очевидци на случая.

Продължават разпити на живеещите в близост до местопроизшествието, които свидетелстват, че в района често са забелязвани бездомни кучета. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1кучетата приличат на собствениците и собствениците на кучетата си,сам си направи извода какви са собствениците на питбули
14
0
 
3
 
! Отговори
до Винету преди 6 години
Сигурен ли си, че това на снимката са бултериери?
13
1
 
3
 
! Отговори
Влади преди 6 години
Правим всякакви референдуми, защо не и референдум за бездомните кучета. Каквото народът реши!
12
13
 
2
 
! Отговори
Винету преди 6 години
хайде бе Веселинче,смени я тази снимка ...това са бултериери, а не бездомни кучета ...а до първия анонимен *** в поредицата ... хората правят кучетата зли ...животните убиват от глад, а не от яд ... както хората правят ...затова шшшшшш и отивай да пасеш
11
4
 
15
 
! Отговори
Кучелюб преди 6 години
Важното е кученцата да са добре, нахранени и на топличко. Некаква баба ги е ядосала, и те миличките какво да правят, отбранявалa се от злата старица. A старците едни гадни, нарочно дразнят милите душички, ходят там където те живеят. Трябва да се занесе храна на тези кученца, да се организираме още днес.
10
3
 
13
 
! Отговори
Демография преди 6 години
Гледайте внучета, а не кучета!
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко това е от малограмотност. Главните развъдници на свободно пуснати кучета са безотговорни стопани тип "батка", ромските махали и кошарите, където се отглеждат овце и други животни. Управниците пък не искат да реагират, защото неправителствените организации и медиите ги държат под око - и те си пазят хляба. Кръгът се затваря и така в един момент се оказва, че спазването на закона е в обществен ощърб. Дано да се оправи жената.
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога бездомните /и не само/ псетa ще съсипват човешки животи. Що за държава е това.
7
1
 
7
 
! Отговори
Ечо преди 6 години
Жената вече е покойник, царство и небесно...
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 45 години мъж съм и слава Богу в прилично здраве. Махаленските бездомни кучета не ме закачат и даже се отдръпват от пътя ми. Преди две години имах тежка контузия на крака и трудно се придвижвах. Тогава не само, че не ми правеха път , а си позволяваха да ме нападат. Кучето е хищник. Напада слабите.
5
0
 
24
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Те нека са няколко озверели псетa, както се събират на все по-големи глутници, пък ти чакай със спрей да ги отблъснеш.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майка ми отдавна съм я иструктирал да не излиза от къщи без спрей и винаги като види кучета да е готова. Аз като ги видя въобще не намалям Х5- ицата
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега нека пак някой да иска да осинови тия ***
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се избере някакъв закон за тези бездомни кучета , и не само ....нямам против животните , и аз имам, но да се спре това разхождане по улиците на кучета...където са децата ни....До кога това беззаконие.....
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
точно в Берковица един малоу.мник си беше пуснал свободно бултериера, веднага нахапа друго куче, собственика на другото изпадна в истерия, няма да се очудя да е същия пес с малоу.мния си собственик