Пияна и надрусана шофьорка помете 10 коли в Пловдив

Инцидентът е станал в комплекс "Оазис-4"
15 апр 2018 13:45,
85
Пияна и надрусана шофьорка помете 10 коли в Пловдив
Снимка: bTV

Задържана е 21-годишна жена, ударила 10 автомобила при шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Инцидентът е станал на паркинг в Пловдив. Това съобщи за "Фокус" говорителят на ОДМВР- Пловдив.

Сигналът е подаден тази сутрин около 6.20 часа в 1 РУ в Пловдив. Инцидентът е станал на паркинга на жилищен комплекс "Оазис-4" в Пловдив.

Жената е предизвикала верижното ПТП, шофирайки джип под влиянието на алкохол и наркотици.

Край ударения джип по обед се появи млад мъж, който твърдеше, че съпругата му у шофирала, съобщи bTV.

Увреждания има и по нейния автомобил. Дрегерът отчел над 1.3 промила алкохол. Установено е, че жената е шофирала и след употреба на марихуана.

Тя е задържана за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да да я ленчуват тази ....такива това заслужават *** трябва да гният в гр.Сливен.
46
0
 
34
 
! Отговори
ПИНОЧЕТ преди 6 години
Затвор за такива "Шофьори"!!!!!!!! Затова пътищата ни са като гробища - паметник до паметник. А тази КУХА ЛЕЙКА ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ГРЪМНЕ, за да не избие следващия път 10 души, вместо 10 -те автомобила , които е потрошила днес!!!!!!!!! Срам! И такива КИФЛИ ще стават майки!!!! Боже опази!
45
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма какво да я задържат.Направо в панделата,защото ако е на свобода не се знае колко семейства ще почерни.
44
5
 
10
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Пусната след 24 часа
43
6
 
65
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Какви жени се навъдиха! Вместо да готвят като майките ни, те пият като бащите ни и шмъркат като Пабло Ескобар
42
2
 
56
 
! Отговори
българин преди 6 години
Абсолютно типична представителка на съвременна бг-кифла , ревностна почитателка на всички фолк-шан-тонерки и измислени плеймейтки , пример за подражание на всички бг-ученички !! Джипът ( и то - БМВ !) - е абсолютно задължителен !!!
41
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена зад волана е като маймюна с картечница. Изпреварвали са ме жени така, че косата ми е настръхвала. Видимо без усет за скорост и дистанция. Хубаво е да имаш самочувствие но да е в офиса, в колата се иска усет и отговорност.
40
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нямаш цепка между краката и дръпнеш две линии и три уискита можеш да си караш спокойно,така ли?Брей големи мъжаги сте.Колкото до магистрала Тракия всеки професионален шофьор може да каже че сливенският ром е виновен.
39
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази измислена еманципация колко народ изтрепа само!!!
38
12
 
13
 
! Отговори
До No. 39 преди 6 години
Бате, велик си!Взе ми думите от устата.Жените не трябва да карат коли.Глейте кво стана в петък......
37
22
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съшество с цепка между краката не трябва да припарва до кола!! В кухавелницата му има водичко друго но не и реакция, правилна преценка, умения. И като дръпне 2 линии, удари и три уискита, стой та гледай цирк. Курса за кукумявките трябва да бъде една година, на цена 2 000 лева, 4 изпита. По 2 за всяко нещо. Тогава да се преценява. На кокошки с големи ц;;;ци и руси, същи да не се дава, разсейват водачите. Казах!!
36
3
 
57
 
! Отговори
` преди 6 години
До Оазис-4Голяма работа е ДА! Защото това можеше да са хора на някоя спирка или да помете колите на някой светофар. Защо се държите така сякаш не е станало нищо. До кога пияни и дрогирани ще се измъкват безнаказано. Да не би в града да няма таксита? Като си пил, хвани си такси.
35
4
 
31
 
! Отговори
Manolev преди 6 години
Мъжът и е карал най-вероятно и после са се разменили. Има доста такива случаи
34
15
 
18
 
! Отговори
Неочаквано тъп. преди 6 години
За бога не давайте книжки на индивиди от женски пол.Красиви но неадекватни почти в всяко отношение.А относно майните,те са си пичове.Какво знаят тия от щата Хюстън (Хасково)и тези от Родопски партизанин (Смолян)Напълниха града,един път му викам на един балкански шофьор,колега защо си спрял тука,правиш задръстване,той ми мрънка,ам чи де спора бе.На такъв да се ядосваш ли,да се смееш ли.Кючука си беше готин да 90'год.Имаше си и сбивания м/у кварталите,и гръцки песни с бузукита,сега кво.
33
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Щатите на тая не и мърдат 15 години. Ама нали сме в БГ, ще й се поскарат малко в районното и ще я пуснат. Може и да им плати в натура.То убити хора има, милиарди откраднати има и наказани няма, сега за 10 коли ли ще правим проблм. Пуснете я, и следващия път може да прегази 10-20 човека.
32
2
 
32
 
! Отговори
Б.Б. преди 6 години
За нас не ни трябва война.Нашата война е по пътищата.Трябва да се отнема книжки за 5 години и затвор при употреба на алкохол и наркотици. За лоши пътища да се търсят за отговорност ,министри, кметове - прокуратурата да и търси отговорност за лошите пътища.Всички плащаме данъци.
31
3
 
11
 
! Отговори
До Застраховател #27 преди 6 години
Законът приравнява отказа на водача на ППС да даде проба с употреба на упойващи вещества - последиците са еднакви. Застрахователят действа съответно - не плаща и в двата случая.
30
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен това колите са паркирани в нарушение, има знак, а една от колите е на полицай. Застрахователи те няма да им изплатят нищо.
29
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 30 То точно това е жалкото..да те хванат с алкохол в кръвта , а да не си в затвора. Отдавна трябва да има такъв закон в България, ***!
28
49
 
9
 
! Отговори
Оазис-4 преди 6 години
Не четете ли.Всичко е станало на ПАРКИНГ в краен жилищен комплекс.Одраскала е 5-6 коли ,на 3 е счупила фара а на една пукнала бронята.Хора не е имало .Колите са били паркирани.Кви щети .Кви затвори .Кви 5 лева.Ще отнеса една глоба ,една пробация ,ще и вземат книжката за 1-2 години и ще даде по някой лев на комшиите да си оправят колите!!!Голема работа станала вече!!!