Тежко ПТП край Шумен. Бебе загина в мелето

Майка му е с комоцио, има още ранени
Обновена: 29 апр 2018 20:07 | 29 апр 2018 19:18, Екип на Dnes.bg
41
Тежко ПТП край Шумен. Бебе загина в мелето
Снимка: архив, Булфото

Тежък пътен инцидент е станал на пътя Шумен-Силистра до разклона за село Осеновец, съобщават от ОДМВР-Шумен. Сигналът за произшествието е получен малко след 14.20 часа. Съобщено било, че са катастрофирали лек автомобил "Рено" с шуменска регистрация и товарен автомобил "Форд Транзит" с разградска и има пострадали.

Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, пише "24 часа".
След пристигането им било изяснено, че 29-годишна жена от село Венец, която била зад волана на автомобила "Рено" е навлязла в насрещната лента за движение и се ударила челно в насрещно идващия "Форд Транзит" със силистренска регистрация.

В резултат на удара в МБАЛ-Шумен са откарани две жени от лекия автомобил - 28-годишната жена, която е била зад волана и детето й на 2 месеца, спътничката й на 28-години и двете й деца - на 7 и 3 години.

В болницата в Шумен са откарани и 47-годишният водач на товарния автомобил Д.А. от Дулово и 36-годишният негов спътник С.А., също от Дулово. Бебето е починало. След извършените прегледи било установено, че А.И., която управлявала лекия автомобил е с комоцио, оставена е под наблюдение в болничното заведение.

За лечение са настанени спътничката й от Венец, която е с черепно-мозъчна трамва и 7-годишното й дете, което е с наранявания.

По-малкото й дете е освободено след преглед. Водачът на буса е без наранявания, но спътникът му е с фрактура на лява ръка и ляв крак. Двамата водачи са правоспособни, мъжът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна.
На място се извършва оглед. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм жена и на година минавам средно по 25-30 хл.км. Имам 1 /една/ лека катастрофа по моя вина на градско. Но са ме удряли няколко пъти все мъже, и като пешеходец два пъти пак мъже и като колоездач пак мъж.
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един познат си беше оставил лаптопа на задната седалка зад шофьора. Когато катастрофира лаптопа беше разрязал половината от шофьорската седалка, и сам късмета го спаси, макар че лежадълго време в болницата. Ако бебето не е било завързано в столче, не искам да си представя какво му се е случило при удара. Майката определено трябва да бъде подведена под отговорност за престъпно нехайство. Практически тя е убила детето си, а не катастрофата
10
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото некадърни има при едните, толкова и при другите. Жалко за детенцето!
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9А колко са жените шофьори и колко карат?Ако се гледа процентно спрямо изминатите километри общо от жените и мъжете в България,то жените ще водят в пъти по брой катастрофи.
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една подобна шофьорка блъсна мой роднина,докато е карал велосипед на пръв път плътно вдясно и без платното да е тясно.Просто го настига и блъска отзад,без да има никакви предпоставки за катастрофа.Такива са риск за живота на себе си и на околните.
7
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Женки бе!жените по-малко се блъскат от мъжете.от 10 катастрофи -6-7 са от мъже
6
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази лошо разбрана еманципация сума то народ изтрепа.
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кукумявката навлязла в насрещното, какво повече да говорим. Някой и купил книжката и си помислила, че миже да управлява МПС.
4
22
 
21
 
! Отговори
Женки бе! преди 5 години
Жени, жени, жени, жениии...с кой акъл мъжете ви дават да шофирате извънградско, та и децата да возите... Абе мъже, не разбрахте ли, че в жена всичко влиза-само не и акъл, та ги оставяте да тръгват на път с децата...Сваляйте ги от колата и им дайте да шофират прахосмукачката и манджи да готвят!
3
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма кво да изясняват,причините са ясни.Патица шофьор
2
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази е като оная ,която блъсна автобуса и онази която блъсна 10 коли, жени.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да го прости детето,но колко от тях са били в столчета???