Удар в бус, в кола… Младеж загина в Казанлък

Спътникът му е в болница, той е в стабилно състояние
29 апр 2018 15:30,
34

И този уикенд не се размина без тежки пътни инциденти. Един младеж е загинал, а друг е в болница след катастрофа в Казанлък. Двамата изгубили контрол над автомобила, в който са пътували.

Колата на младежите се блъснала в паркиран микробус, а след това и в друг автомобил. Пред единия бус е имало паркирана кола, като той и вторият бус са буквално избутани в сервиза до пътя, съобщи Bulgaria ON AIR.

Пострадалите младежи са откарани в спешното отделение на болницата в Казанлък, но тази сутрин единият е починал. Другото момче е в стабилно състояние.

Очевидци споделят, че близо до мястото на инцидента има площадка, на която често играят деца. Като по чудо по време на катастрофата те на са били там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е рай за ЕВРОТРАНСПЛАНТ. Трябва да започнем да изнасяме донори освен традиционните експортни "стоки". Да не изброявам кои, сещате се.
4
4
 
17
 
! Отговори
Кемтрейл билийвър преди 5 години
С всеки изминал ден се увеличава чувството ми, че правителството е в някакъв таен заговор за унищожението ни. Бездействието и безхабарието им нямат граници
3
0
 
10
 
! Отговори
Мистър Х преди 5 години
На нас войни и бедствия не ни трябват...сами ще се избиеме по тия разбите пътища.
2
3
 
14
 
! Отговори
ГутенБулГаНишеАрбайт преди 5 години
Прекрасна дивашка територия населена с диваци. Войни не им трябват за да изчезнат.
1
15
 
5
 
! Отговори
Сори преди 5 години
Един българин по малко едно зло по малко голяма работа в РУСИЯ всеки ден има жертви а вие за злото племе ми говорите не ми трябват