Президентът от Facebook: Трудът е мерило за справедливост!

"Благодаря на онези, които с почтеност градят и пазят България"
1 май 2018 12:15,
122
Президентът от Facebook: Трудът е мерило за справедливост!
Снимка: архив, Булфото

"Днес светът отбелязва Международния ден на труда и работническата солидарност. Един от празниците, които сплотяват отвъд националните граници и културите", заяви президентът Румен Радев във Fcebook по повод днешния 1 май.

"Уважението към труда е мерило за обществената справедливост. У нас в много региони и в много професии трудът е недооценен. Затова бих желал да поздравя хората, които отстояват правото на достойни условия на труд и справедливо заплащане", добавя държавният глава.

"Общество, в което пътят към успеха не минава през труда и съзиданието, а през корупцията и клиентелизма, е обречено на постоянна криза и неудовлетворeност. От нас зависи да ги преодолеем. Затова искам да благодаря на всички онези: бедни и заможни хора на умствения и физическия труд, които с почтеност и усърдие градят и пазят България, подчерта още Радев. Честит Първи май, скъпи сънародници!", заключава Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Благодаря на онези, които с почтеност градят и пазят България"Лошото е че вие господин Радев, не сте нито от градителите, защото плюете на България и играете казачок, нито сте от пазителите, защото оставихте България без натовски самолети. За почтеност и дума не може да става, тъй-като вие сте от рушителите на България.
12
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малък ,но много гаден народец са българите !
11
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекот лежи под крушата и поздравява всички работещи. Освен това се учи да чати....
10
14
 
20
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Не съм го забелязала да се е изпотил от работа.Той "мисли" за народа.Мислите му обаче са объркани.
9
18
 
27
 
! Отговори
Радев-фигурант преди 6 години
Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиБоби, трябваше да пишеш на Путин. Нали си русофил той щеше да ти обърне внимание. На него най-много му дреме за неволите на българското русофилство. Щеше да изпрати едно "Су57-КУБ в ГЗ" и щеше да вразуми самозабравилите се мобилни оператори.
7
18
 
20
 
! Отговори
Моят президент! преди 6 години
Така е г-н президент! Бъдете жив и здрав и работете за бедните трудещи се българи!!!Поздрави!!!!
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес празнуват деня на основаването на ордена на илюминатите. Честито!
5
16
 
16
 
! Отговори
Другарят Радев преди 6 години
Не само е бил делегат на 12 конгрес на БКП , но като гледам приликата с правешкия цървулк и майка му и тя е била на някои конгрес..
4
4
 
16
 
! Отговори
до боби преди 6 години
аз пък му писах за студения хляб в бакалията, ако не вземе отношение значи е от мафията на сергиитв и балалиите....
3
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко часа ви трябваха да ви позволят да поместите това? Защото Бойко закъснява с поздравленията или защото не го е грижа кой, как и за колко се труди в България? Той се готви да ходи при папата, а останалото не е негова грижа!
2
11
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Господин Радев, писах Ви писмо по електронната поща за измамите на 3-те мобилни оператора, гледайте да ми отговорите. Ако не ми отговорите, значи сте част от цялата мафия. Изпълнителната власт не взе никакви мерки като подадох сигнал до всички държавни органи. Нито Бойко Борисов му дреме, нито от комисията за защита на потребителя не вземат никакви мерки, нито главният прокурор му пука, нито комисията за съобщенията, нито нищо. Остана и президентът да е част от тази мафия.
1
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Празни приказки !