Майско е: Облаци на запад, слънце на изток, дъжд за Гергьовден!

Следващата седмица ще е по-хладна и мрачна
4 май 2018 10:12,
0

Над по-голямата част от страната облачността ще бъде разкъсана, а след пладне ще е купеста. Отново ще прегърми и превали, но валежите няма да са продължителни.

В Северна България денят ще бъде слънчев. Ще духа източен вятър, който ще създава усещане за свежест, въпреки сравнително високата влага.

Това е прогнозата за времето според синоптика на Bulgaria ON AIR Симеон Матев. Той уточни, че през следващите няколко дни над Балканите ще се спусне по-хладен въздух, но градусите няма да паднат с много.

"Днес в страната няма да има валежи. Очакват ни сравнително малко валежи в съботния ден, но температурите ще останат високи. В неделя е по-вероятно да вали, но отново ще остане топло. Понеделник на доста места в страната ще превалява, а температурите започват да се понижават. Седмицата ще продължи с нестабилно време, което ще рече слънчева сутрин и дъждовна облачност в следобедните часове", каза още климатологът в "България сутрин".

В Русе се прогнозират 32 градуса, а на места по Черноморието са измерени 19 градуса на водата, стана ясно още от прогнозата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари