Жена почина след ухапване от кърлеж

Тя е била приета в болница с марсилска треска
Обновена: 7 май 2018 19:43 | 7 май 2018 19:38, Красимир Ангелов
30
Жена почина след ухапване от кърлеж
Снимка: Булфото, архив

65-годишна жена от Камено е починала в бургаската болница след ухапване от кърлеж, съобщава "24 часа".

Тя е издъхнала в болницата, където е била приета с марсилска треска. Жената починала въпреки лечението, които лекарите предприели, потвърдиха от РЗИ.

Два случая на марсилска треска са регистрирани в Бургаска област от началото на годината досега, други трима са развили лаймска болест след ухапване от кърлежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
за преди 5 години
Затваряй БОЛНИЦАТА БОЙКО!!! Щом не искат да лекуват да стават месари. Ще колят прасета и ще проклинат деня, в който се отнесоха така със по-голямата част от своите пациенти
22
0
 
0
 
! Отговори
не преди 5 години
не е виновен журналиста, писал статията.Нали се сещате, че ЛЕКАРИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СА ОБЪРНАЛИ ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ ЖЕНА. Бойко, ЛЕКАРИТЕ В БУРГАС И ЛОВЕЧ НАПРАВИХА СВОЯ ИЗБОР И ОСТАВИХА ПАЦИЕНТИТЕ СИ ДА УМИРАТ.БОЙКО БОРИСОВ, СПРИ ИМ ЗАПЛАТИТЕ ВЪЗ ОСНОВА НА МНОЖЕСТВОТО ОПЛАКВАНИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ.
21
0
 
0
 
! Отговори
баа преди 5 години
Бойко, Бойко... чете коменъарите. Разлигавил си ги тия докторчета. Що не спреш заплатите и на Бургаските лекари? Те са същите като тези в Ловеч. Спирай докато не е станало късно. НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ДОКТОРИТЕ ТИ ОБЯВИХА ВОЙНА. АКО СЕ СКАТАВАШ ПОСТОЯННО ЩЕ УМИРАТ ХОРА И ВИНАТА ЩЕ ПАДА ВЪРХУ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ.СПРИ ИМ ЗАПЛАТИТЕ. КАРАЙ ХОРАТА ДА РАЗЛАЖАТ ИСТИНАТА ЗА СВОИТЕ НЕВОЛИ А ЛЕКАРИТЕ. Бойко, *** ли си? Не разбираш ли какво става? Ще те бутнат ако веднага не тръгнеш на война срещу ДЪРЖ. БОЛНИ
20
3
 
4
 
! Отговори
Поет преди 5 години
Няма такъв кърлеж като писателя май е закъсал с парите и решил да напише статия която не е истинска. Снимал е едно легло и готово и баба ми го знае този номер. Аз пък ще сложа една шапка по средата на пътя и ще боядисам пътя с червена боя все едно е кръв и ще направя снимка после ще напиша статия мечка се нахвърли и захапа човек и го завлече в гората да си го хрупа само шапака остана. Заглавието на статията ще е Мистерия на пътя! Диря има човек няма що е то? Това ще е заглавието.
19
3
 
4
 
! Отговори
ТОЙ преди 5 години
***! НЯМА ГРАМ ИСТИНА ВЪВ СТАТИЯТА ВИ.СТИГА СТЕ СИ ИЗМИСЛЯЛИ И ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ.
18
3
 
14
 
! Отговори
да Бургас преди 5 години
Да не попадаш в спешния център на Бургаската болница. Няма такова нехайство като там. Медицинските сестри излизат и крещят по пациентите, че има и частни болници, какво са виснали при тях.
17
6
 
4
 
! Отговори
Къде е Райт преди 5 години
Моят чичо е почти на 60 постоянно се движи занимава се с градинарство голям пияница е и един ден го ухапа кърлеж в слабините и той отиде да му го изтръгнат от тъшаците му със специална пинсета.
16
7
 
27
 
! Отговори
Некъвтам преди 5 години
Броенето на комарите в дунавски и северозападнал регион са от жизнено важно знамение за въртенето на едни пари. Към и от джобовете на нашите хора, към тези на още-по нашите.Сейм щит, както и със сметосъбиране, снего почистване, строеж и реновиране на пътища, канализации и прочее чучурчета и перални за едни партийни пари.Да ни е жив и здрав българският политикан и Света го Духа, в лицето на Бат Тиква (с все цвъ цвъ херувимчета) и да се свети името им, както на небето, така и на земята.
15
4
 
18
 
! Отговори
До министърът преди 5 години
До министър-председател Бойко Борисов.Г-н министър, моля спрете парите за заплати на болницата в Бургас отговорна за лечението на жената. Бойко, знаеш ли какво е feedback?Защо не попиташ лично 10 случайни пациента в болница Бургас дали лекарите са компетенти и диагностицирането им успешно ли е било?МАСОВО БЪЛГАРИНА Е БОЛЕН. ЗАЩО?БОРИСОВ, ВРЕМЕ Е ДА ПРЕДОСТАВИШ ПЪТ НА ЛЕКАРИТЕ КЪМ РАЗВИВАНЕ НА ЧАСТНА КАРИЕРА,. СИТИ КЛИНК, ТОКУДА И МН.ДР ТЪРСЯТ ЛЕКАРИБОРИСОВ, СПРИ ЗАПЛАТИТЕ НА БОЛНИЦИ С ЛОШ
14
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миналата година бях в Чехия по това време и на свой ред развих и аз лаймска болест. 100% безплатно лечение със скъпи антибиотици, болнични, изследвания. И на други места из Европата ми се в налагало да ползвам лекарски услуги, отново безплатно. И всичко само с една здравна карта. А като си дойдох започнаха да ми искат от 9 кладенци документи, за да ме водят здравно осигурен,макар да беше очевидно.
13
0
 
17
 
! Отговори
БОЙКО БОРИСОВ преди 5 години
БЪЛГАРИ! Ако имате оплаквания от лекарте в болниците в гр. Бургас, моля пуснете оплакване до:София,Пл. България 1, НДК Административна сграда,ет. 17. Тел: 02 490 13 13 Факс: 02 490 09 51e-mail: pr***gerb.bgТази жена не успяха да я диагностицират една седмица и умря. Ако и Вас не могат да Ви излекуват, въртят, сучат? Ако Ви боли след лечението? Жолницоте в Бургас са с много ниски резултати и масово пациентите са некомпетентно лекувани.Пафтия ГЕРБ прави feedback регистър от пациентите
12
0
 
15
 
! Отговори
А нашите преди 5 години
Броят врабчета и кошмари
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дааа скючват се някакви договори, прибират се доста пари, но кърлежите и пъховете вече са с неограничени коичества.
10
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Младост вече нито се пръска, нито се коси!Кърлежите са навсякъде, но най- лошите кръвопийци са на държавна служба и в парламента.
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази година е някакув бул на кърлежи - за прив път намираме забит в кучето, макар че е с непрекъсната защита. Миналата година беше бум на бълхите - който се е заседял на Витошка 10-15 минути на място мижешв да ги види как скачат във въздуха. Изобщо са му хванали цаката и на пръскането май - сллючват се там някакви договори, плащат се някакви пари и толкоз. Плъховете покрай НДК са от години, за тях няма да повдигам въпрос даже
8
3
 
31
 
! Отговори
Шака Зулу преди 5 години
ТРЕВАТА ТРЯБВА ДА СЕ КОСИ РЕДОВНО. Кърежите не виреят при окосена трева, но това не се прави дори покрай ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ... Каква е роята на държавата дори при тази елементарна дейност????!!!??? Няма контрол, няма превинция!!!
7
4
 
12
 
! Отговори
тнт преди 5 години
В България ми се беше случвало 20_30 пъти да ми се забиват кърлежи. И нищо. В Германия, близо до Франкфурт в гората ми се заби един и ме зарази с Лаймска болест. Оправих се без последствия,защото тук вече ме излекуваха. Но да знаете,че в Германия са също толкова опасни,колкото тук (или по-опасни!). 2003 год.
6
2
 
25
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
До Анонимен 2В Германия нямат заразени кърлежи, приносители на подобни смъртоносни болести, затова не пръскат. У нас има няколко ендемични района, предимно в централна и южна България. Помня в нашия край преди години загинаха двама от медицинския екип помагали на болен с хеморагична треска. Та пръскането си е повече е задължително.
5
2
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ти си откровена реклама. А към останалите - ниската лихва не значи нисък кредит. ГПР определя колко ще платите накрая. Има таван 50%. Ако лихвата ви е 3%, но плащате сто такси и застраховки,ГПР може да достигне 49%. Сметнете сами.
4
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
марсилската треска е инфекциозно възпалително заболяване!!!АКО Е ЯЛА ЧЕСЪН И ПИЛА ПРОПОЛИС ЩЕШЕ ДА ГО СМАЧКА! А ПЪК АКО Е ВЗИМАЛА ЕСТРАКТ ОТ СЕМЕНА НА ГРЕЙПФРУКТ ЩЕШЕ ДА ГО УНИЩОЖИ!МЕД СЪЩО ЩЕШЕ ДА И ПОМОГНЕ ЛЕКО.