Най-търсените имоти и плановете на общината за развитието на Стара Загора

Дискусията на Imoti.net ще се проведе на 21 май в града
Обновена: 28 дек 2018 15:38 | 15 май 2018 16:11, Анисия Иванова
3
Най-търсените имоти и плановете на общината за развитието на Стара Загора
Снимка: Община Стара Загора

Какво е състоянието на пазара на имоти в Стара Загора и региона, нараства ли интересът към покупка на собствен дом и какви са изискванията на купувачите – тези и още теми ще бъдат обсъдени на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Стара Загора. Тя ще се проведе на 21 май от 10 часа в хотел "Зеленият хълм".

По време на бизнес закуската мениджъри от агенции за недвижими имоти, архитекти, представители на инвеститори, строителни компании и браншови организации в сектора ще представят и коментират интересни данни за тенденциите в имотния сектор и градоустройството, съобщиха от Imoti.net.

В дискусиите ще се включат и представители на община Стара Загора, на ТПП и Агенцията за устойчиво развитие, които ще представят визията и бъдещите планове на местната власт за развитието на града.

Бизнес закуската на Imoti.net в Стара Загора е част от проекта "Годишни награди на Imoti.net", който насърчава добрите практики в сектора.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти.

Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата "Доверен брокер" със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

Бизнес закуската е част от проекта "Годишни награди на imoti.net" с генерален спонсор Банка ДСК.
 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
annybody преди 9 месеца
Ако статията е за цените в София, коментарите са в изобилие - и все хейтърски и "остроумно" саркастични.
Не се забелязва подобно отношение към Стара Загора, дали пък аудиторията не е станала по-човечна?
2
1
 
7
 
! Отговори
4321 преди 9 месеца
И старото строителство има доста празни а за 1000евро квадрата да си ги държат
1
5
 
10
 
! Отговори
заралия преди 9 месеца
В Стара Загора действително се строи и ремонтира много, НО после имотите стоят полупразни. Една трета от апартаментите в панелките са празни, а в повечето от останалите живеят пенсионери. Какво остава за новопостроените сгради?