Враца: Щастливо детство... под рушаща се сграда

Сигнал в HelpBook за опасна постройка до детска градина
Обновена: 15 май 2018 13:10 | 15 май 2018 12:00,
2
Враца: Щастливо детство... под рушаща се сграда
Снимка: HelpBook

Сигнал за рушаща се сграда в близост до детска градина във Враца бе подаден към общината в областния град чрез платформата за сигнали HelpBook.info.

Детската градина е "Щастливо детство".

Авторът на сигнала отбелязва, че в близост до сградата има катерушки и моли да бъдат взети мерки за осигуряване на безопасността на децата.

Той призовава да бъдат поставени заграждения в двора на детската градина, които да възпрепятстват достъпа на деца в близост до рушащата се сграда.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Неразрушима преди 5 години
Колко топки, камъни и волета е изяла тая стена и гледам след 45 години не е мръднала.Колежке, една бясна и малоу умм на рижава лисица разрушава света, а ти се коркаш за глупости.Прав е Отвратен, ама забрави Пимпирев-да не подгони някой пингвин и да изчезне на полюса, че да пращаме подводници и самолети.
1
0
 
3
 
! Отговори
Отвратен преди 5 години
До колкото се вижда от снимката тази сзрадата е нова.Русящата се стена е част от разрушена стара сграда , която играе роля и на ограда. Собственика да са задължи да събори тази стена и готово.Силно съм впечатлен от тази новина. Като няма какво да пишете , Путин , Кимчо и Тръмчо са насреща. Все ще изровите някоя глупост от нета.