Повече от абитуриент: 58-годишна страстна учителка!

Случаят от Харманли, видеото – хит в социалните мрежи
Обновена: 28 май 2018 12:39 | 28 май 2018 12:30, Петя Славова
235

58-годишна учителка от Симеоновград била заснета във вихъра на предизвикателен танц по време на абитуриентски бал в ресторант край Харманли.

Видеото, на което се вижда как преподавателката танцува, било заснето на 24 май и веднага разпространено в социалните мрежи.

Още на следващия ден учителката подала оставката си и изразила искрено съжаление за случилото се, съобщи Bulgaria ON AIR.

Въпросната преподавателка не била поканена на абитуриентския бал, а била в ресторанта на свободна консумация, както и мъжът, с когото се впуснала в предизвикателния танц.

Балът е бил на абитуриентите от училище "Св. Климент Охридски" в Симеоновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
4
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
:)така е-народа постепенно беше превърнат в ***..А щом за "преподавателския състав",БУДИТЕЛИТЕ на нацията, "веселбата" се състои в това да се търкалят като маймуни по пода и да свалят гащите на нерезите,то....с нас наистина е свършено...но народен съд нема да има...Просто нема народ вече..
186
0
 
5
 
! Отговори
От 185 сексолог преди 5 години
И минуса се е запознал с мъжа/жена си, докато са беряли липов цвят в гората....След 5 години гонене по алеите, заченали без алктово. Кръстили го Суси. На Иисус.
185
2
 
14
 
! Отговори
в преди 5 години
Абе моралистите,какво прави човек в свободното време си е негова работа.Като е учителка значи не трябва да се забавлява, да пие алкохол, да танцува?Много ме дразни нашето мислене че живота за жените свършва на 40.Значи като е на 58,трябва да ходи с черни дрехи,да маа яко чесън и да хрантути деца и внуци докато е жива.Евала на жената изглежда перфектно за възрастта си.Е пийнала повечко и може би не прави така всеки път като е на кръчма.
184
2
 
5
 
! Отговори
От 185 сексолог преди 5 години
Айде имаме минус....Нека да поздравим гостът ни от баловете в английския кралски двор, където само се вият виенски танци.
183
0
 
3
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Че не са по-ербап аитуриенти да и одрусат крушата на изпроводяк и да видат как ще им тръгне в живота....Дет се вика ако не друго, за берекет....Па току виж в учителския ги приели.Хахаха
182
2
 
11
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Големите приказки. Кой не е правил такива неща.Да натисне минуса.
181
12
 
5
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
Всичко кадърно и високо професонално напуска България. Остана ***!! А тук се вижда какъв е манталитета на професорско-преподавателския състав какво е нивото на образователната система - не се съмнявам че нивото на преподавене е по-добро !! И какво бъдеще идва за България !!?? СТРАШНО УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА - ТОВА Е КРАЯТ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА !!!! НЕЗАБАВНО - НАРОДЕН СЪД И ВСИЧКИ ВИНОВНИ ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 25 ГОДИНИ ДА БЪДАТ КУРДИСАНИ ТАМ!!! ДРУГ ИЗХОД НЯМА !!
180
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато човек рязко смени вида си, нивото си, става най-малкото смешен. Някога жалък.Дали учителка ще играе африкански ритуални танци (както е в случая) или Цецка Цачева ще организира спявка "Цъфнал герб", все е сеир. На мен лично не ми е забавно. Но аз и не стъпвам в подобни тресавища.
179
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво прави в свободното й време си е нейна работа, а и снимането й е противозаконно.
178
0
 
7
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Големите приказки....Тва ли било....Играе му се на котето
177
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България е пълно със съдници и фалшиви моралисти. Целият публичен линч по медиите ми идва в повече, все едно е убила човек тази жена. Не знаех, че учителите трябва не трябва да си позволяват свобода на емоциите. На моя бал преди години също имаше почерпени учители, които се раздаваха на дансинга. Никой не си е позволил да ги снима и излага. Най-недостойният в случая е този, който е снимал.
176
2
 
21
 
! Отговори
кари преди 5 години
Бе, хора, това не е даскало или метох, а кръчма все пак! Ако не там- къде да се напие и забавлява човек?! Много си е яка лелката, супер изглежда за възрастта си, а за смелостта и да се кефи на момента- шапка свалям! Малко хора си позволяват да се отдадат на мига и да бъдат себе си. Адски е тъпо някой да си прави филмчетата и да излага някого по такъв публичен начин. Момъкът по не ме кефи- изпуснато тяло, а и ексхибиционизмът му е в повече, ама аре да не придирям толкоз... С една дума- цепят!
175
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе чалгарки , че и отрочетата им си правят каквото искат по подиуми , ресторанти , телевизии и това ни се представя като изкуство , че и турнета на наш гръб им осигуряват в чужбина , сега една учителка развали морала на България , то бива лицемерие и угодничество , ама хептен ни взехте за наивници
174
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е била на заведение за да се весели и не разбрах защо са я самонапуснали, лицемери!!! На никого нищо лошо не е направила!!!
173
2
 
20
 
! Отговори
... преди 5 години
Най-срамното в цялата ситуация е телосложението на този абитуриент. Не може в най-хубавите си години човек да изглежда така. Торба лой! Срам за нацията ни какви младежи имаме!
172
1
 
17
 
! Отговори
Teachers преди 5 години
Значи, за всички е проблем, че учителка танцува в дискотека, но на никой не му прави впечатление, че има УЧЕНИЦИ в дискотека преди зазоряване?!? Като не искате невинните ви дечица да гледат мръсни танци, прибирайте си ги навреме...
171
4
 
34
 
! Отговори
nina преди 5 години
Както някой писа по-долу,всеки един от нас някога някъде е бил на купон,пиян,направил е изцепка.Голяма работа.Този,който е снимал клипа и после го е качил,е наистина *** и подъл.Защото заради едната веселба не си заслужава тази жена да си загуби работата.Алкохолът влияе различно на различните хора-аз харесвам веселите.Защото има и другият вид пияни-агресивните,които налитат на бой и скандали...
170
3
 
35
 
! Отговори
nina преди 5 години
#168Хубаво е човек преди да коментира,все пак да прочете за какво става въпрос:1.Жената е била на кръчма,с неин познат.2.В същата кръчма има абитуриенти от неиния град,които празнуват.3.Накрая на вечерта,когато всички са пияни,явно някой от града на тази жена я разпознава,снима клип и го качва в ютюб. 4.Впоследствие тази жена си губи работата.Както някой писа по-долу,всеки един от нас някога някъде е бил на купон,пиян,направил е изцепка.Голяма работа.Този,който е снимал клипа и после го е качил,е наистина *** и подъл.Защото заради едната веселба не си заслужава тази жена да си за
169
8
 
35
 
! Отговори
ММ преди 5 години
По това време в такива заведения не трябва да има непълнолетни. Всичко което е направила тази жена е било пред възрастни хора. Този който е качил клипа е подлец.Прокуратурата трябва да провери дали това не е нарушение на регламента за личните данни.
168
12
 
2
 
! Отговори
Биология преди 5 години
Ку-Ку, отговаря на психическото състояние на мнозинството, което одобрява това да се случва. 21 век технологийте разкриват поведението на микробите и вирусите!В България отново няма ваксини. ПОМОЩ Евро фонда за борба с инфекцийте отпуснете ваксини не пари, че ще ги зхарчат по дискотеки и кръчми. Световната здравна организация да се самосезира: психическото здраве у нас е на много ниско ниво, нужно е лечение.