Повече от абитуриент: 58-годишна страстна учителка!

Случаят от Харманли, видеото – хит в социалните мрежи
Обновена: 28 май 2018 12:39 | 28 май 2018 12:30, Петя Славова
235

58-годишна учителка от Симеоновград била заснета във вихъра на предизвикателен танц по време на абитуриентски бал в ресторант край Харманли.

Видеото, на което се вижда как преподавателката танцува, било заснето на 24 май и веднага разпространено в социалните мрежи.

Още на следващия ден учителката подала оставката си и изразила искрено съжаление за случилото се, съобщи Bulgaria ON AIR.

Въпросната преподавателка не била поканена на абитуриентския бал, а била в ресторанта на свободна консумация, както и мъжът, с когото се впуснала в предизвикателния танц.

Балът е бил на абитуриентите от училище "Св. Климент Охридски" в Симеоновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
2
 
12
 
! Отговори
nina преди 5 години
#143Не,драги,нищо не е очевидно .Аз мога да държа на алкохол,не съм моралистка и не ми пука за мнението на непознати хора.Както и ми е пределно ясно,че под въздействието на алкохол,хората правят глупости,когато препият.Но по-добре да се веселят,отколкото да ги избива на бой и скандали.Но по-добре да се вгледаш в себе си и собствените си недостатъци,преди да тръгнеш да раздаваш морал на другите ;)
146
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БравоКВО БРАВО БЕ! КАКВО ПРАВИ В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ Е НЕЙНА РАБОТА АКО ЩЕ ДА ХОДИ НА НУДИ ПЛАЖ И ДА ТАНЦУВА ТАМ ГОЛА :DМОРАЛИСТИ !!! НИЩО ЧУДНО ДА СИ ПУТИНИСТ А ТЕ ТОЧНО МОРАЛ НЯМАТ!
145
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбили са му диференциала на този дърт пърхул. После, от водката я боляло дупето.Не е от водката, от танците е...........
144
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖанаАЗ ПЪК СЕ ПОГНУСЯВАМ ОТ ТЕБЕ!!!--------------------------------------------------ЖЕНАТА СЕ ЗАБАВЛЯВА БРАВО НА НЕЯ!
143
11
 
7
 
! Отговори
Браво преди 5 години
За това, че се е опомнла после и си е подала оставката справедливо, Аз лично не желая и няма да допусна учителката на детето ми макар и пълнолетно, да има такова поведение, още теси деца завършват училище а по малките в това училище ще слушат за подвизите на учителката си и ще си мислят че е нормално това ли да подкрпям драги сънародници?Това несамо в западна европа не се приема, не се приема и в Русия, незнам как ще видим подобно в Израел или в някоя арабска държава,се случва в страна от ЕС!
142
19
 
13
 
! Отговори
Жана преди 5 години
Хора без морал и свян обучават децата ни. Погнусена съм.
141
9
 
6
 
! Отговори
Глупости пиша преди 5 години
И ви дразня! Защо ви дразня аз като пиша, че учителката трябва да е за пример а не танцйорка на стриптийз на разбирам чесно не разбирам. Не я виня че е танцувала ама тя разсъблича мъж на дансинга пред ученици да може да а пълнолетни не значи , че осъзнават кое е правилно и кое е твъде много, очевидно не са единствените очевидно това не започва сега след като толкова много хора подкрепят това и деяние. Очевидно нещо не ви светва! Давам пример с ЕС защото истината е такава Мутрите другото го взеха
140
3
 
7
 
! Отговори
nina преди 5 години
#136Нещо ти бяга мисълта.Става дума тук за това,че това как човек танцува в късните часове,под въздействието на алкохол,няма връзка с това колко добър професионалист е в работата си.Какви букви,какви 5 лева,другарю Просо?
139
0
 
2
 
! Отговори
Бай Х преди 5 години
До 134Абсолютно си прав ...няма какво друго да се каже!
138
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво се вижда? Една щастлива жена, въпреки реформите в образованието, въпреки кухавелите около нея, въпреки смешното заплащане. Една жена, която танцува и е щастлива!Що за лицемери! Наистина в тази размазана от нищета и морален упадък държавица, ако има правосъдие, всички замесени в гнусната история - снимали, разпространили и т.н. трябва да си платят! И си е подала оставката! Още едно доказателство, че притежава морал, несравним с морала на анонимните злобни клюкари - воайори!
137
3
 
1
 
! Отговори
Вижда се!! преди 5 години
До лицемерие!Не е лицемерие а защитавам разбиранията си пред много хора които видимо не са съгласни с моето мнение. Имате право на това, както един ден ще ви кажат и от запада: Сори направихте си избора не сме ви се месили искахте да си избухвате ОК, намате морал ОК, сега сте нещо като Ню Орлиънс в САЩ дестинация за разпускане и не морално поведение ОК. мързи ви ОК. Искате пари ами заработете си ги ама как като свта вече не е като през 90те години на миналия век ценностите се менят!!! Късмет!
136
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 5 години
До Анонимен 126Я, парите билЕ истински!
135
3
 
18
 
! Отговори
Бай Х преди 5 години
Много моралисти нещо ми се струва!Напила се е жената и се изложила ....то никога не е късно да станеш за резил, и толкова.Ама не, като почнем да се лее морал и възпитание. Колко от Вас не са шмекерували, не са изневерявали, не са лъгали, не са се излагали някъде, не са се напивали ..... и т.н. Айде няма нужда... от толкова снежно бели души ....дайте да се държим нормално, светците са на друго място.
134
8
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
до "нина" и другите кокошки:-"Вандали поругаха изложбата "За буквите" в София"....Това СЪЩО ЛИ Е "КУПОНЯСВАНЕ",прима_ти ?!?!?!
133
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Вижда се!!!***, какви глупости пишеш и "препратка" ги наричаш!Танцът не кореспондира ни с ЕС, ни с технологиите, ни с професиите, ни с нищо, което ти си написала. Поне спри да се излагаш!
132
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека се забавляват хората.Да, малко е евтино и чалга-пошло, но...като си пийне човек...така се получава.
131
4
 
16
 
! Отговори
лицемерие! преди 5 години
До Вижда се!!А, стига с тия глупости! Не живеем в Средновековието.Първо ЕС щял да спре парите заради танца. Сега учениците я били гледали, не била добър пример... Тия "ученици" са пълнолетни лица, които не отдавна са прескочили целомъдрието, които са танцували кой знае какви танци и са по- врели и кипели в някои работи, отколкото учителката им.Не се е съблякла гола, нито той е гол, не правят секс на дансинга, не она.нират, не са ексхибиционисти, кое е непристойното?Големи икони сте всички!
130
10
 
1
 
! Отговори
Вижда се!!! преди 5 години
А връзката с ЕС просто далечна препратка, след като с такива учители ъзпитаваме такава младеж, кой ще избере пътя към науката след като има по привлекателе избор кючека и стриптийза, след време ЕС ще приценят, че капацитета ние до тук стриптиз и изгубен контрол и паричките ще започнат да спират И да не се заблуждавате! Внасяме технологий и продукти повече от колкото изнасяме защото в тая дискотека произведеното в БГ е най много някоя бутилка джин може и някоя друга рокля всичко друго иде от вън!
129
2
 
7
 
! Отговори
nina преди 5 години
#127Няма значение мъж ли сте или жена,манталитета ви е точно на "суха кифла",а с опрашването- един мъж хвали ли се на тази тема,значи не става ;)Един пич никога няма да се възмути на такова видео-от годините,нито професията на жената в него,както и няма да си хвали бройките.При вас обаче спичането е тотално,така че хвалбите не на мен :)
128
3
 
5
 
! Отговори
Жана преди 5 години
До Анонимен 9Ако това е баба ти пак ли ще те кефи ***?