Родители vs. ваксините: Не задължителни, а избор!

Организират демонстрации в няколко града на страната
2 юни 2018 10:30, Петя Славова
277
Родители vs. ваксините: Не задължителни, а избор!
Снимка: архив, Reuters

Протест срещу задължителния статут на ваксините се очаква да се проведе днес в няколко областни града в страната.

Основното искане е ваксините в България да станат по избор, като за целта да бъде променен Законът за здравето в чл. 58. Така според протестиращите ще може да се приложи законово принципът на информираното съгласие, без да има санкции и ограничения за отказалите ваксинация, посочват от vaksinite.com.
 
Събитието се осъществява като част от международен протест, който ще се състои по същото време в различни страни по света, както и по случай Международния ден на пострадалите от ваксини – 3 юни.
 
Протестите в страната са насрочени за 15 ч. в София на площад "Народно събрание", в Русе в Младежкия парк и във Варна на входа на Морската градина, Колонадата; в Пловдив от 11:00 ч. пред Общината и в Бургас от 16.00 ч. при Пантеона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора висящи в социалките с мение от конспиративен сайт ,излизат на протест срещу доказана практика в медицината.И като не ваксинираме всички след месец половината гета са станали по-зле и от Африканско село заразено от Ебола.Даже не знам какво точно има да му се обсъжда на това.
162
4
 
8
 
! Отговори
До антиваксите преди 5 години
Протеста започна, какво правите още тука?
161
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!- отваряйте си очите хора. Иначе утре вдруги ден са ни обърнали на бройлери дето без антибиотици *** като мухи. Природата има механизми да бори почти всяка болест
160
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ААС удоволствие бих ти отговорил но темата е много обхватна а и изисква специални познания върху имунната система на човека и нейната светкавична реакция срещу всяка чужда генетична информация.Всеки човешки индивид има уникален ДНК-код/това го знаеш/ който е заложен в мозъка.Всяка секунда в нашия организъм се образуват хиляди клетки които не отговарят на кода и веднага се унищожават/система Т-хелпър и Т-килър/.Най-мощното антивирусно средство в организма е интерферона!!!Той трепе вирусите!
159
5
 
16
 
! Отговори
Jj преди 5 години
Нямам намерение да споря с вятърни мелници :)) та това са си вашите деца не моите, за жалост те немогат да направят своя избор и ще разчитат на вашата интелигентност. Измислете си хубави оправдания за бъдещите поколения защо сте били неадекватни :) Приятен ден :))
158
3
 
6
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Много експерт тука, много нещо! Сигурно затова сме на първо място в ЕС.
157
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АА"Ако не желаете да сте в разрез с природата - примерете се с високата смъртност"По добре милиони сега отколкото милиарди след 20-30 години, не мислиш ли?А и положението не винаги е било толкова зле колкото през средновековието. Това, че хората преди са живели по 30 години важи за тогава, не за пре-историята.Има множество находки от преди 20-30 хиляди години на 60-70 и дори 80 годишни хора. Рамзес 2, който е живял преди 3300г е живял до 90, и е умрял вероятно от болен зъб...
156
5
 
12
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 5 години
Ето, намери се просветен да ни разкаже за живака и алуминия!Нищо че в сьомгата която си купувате в супера по сто и пеесе лева килото има на порядъци повече живак. Отделно че органоживачното съединение вече не се ползва, правейки ваксината по-нестабилна и по-скъпа.И алуминия, който е адски отровен, докато пиете редбул от алуминиеви кенчета, ама той антиваксера не може да мисли. Може само да чете във фейса.
155
8
 
4
 
! Отговори
АА преди 5 години
до 162 за "суперболести"Човечеството отдавна е нарушило този баланс. Ако не желаете да сте в разрез с природата - примерете се с високата смъртност - детската и независимата от възрастта. И с много други неща, които едва ли Ви устройват. Това е природното, което търсите - в природата е така. Ако не - приемете ваксинациите, ГМО и други изобретения на човечеството. Между другото, не е толкова страшно, колкото го изкарват привържениците на конспиративните теории.
154
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До JjАми за тези които правят, продават и слагат ваксини, и после ваксинираните пак умират от болестта, против която са ваксинирани, за тях ще има ли наказания?
153
10
 
15
 
! Отговори
Jj преди 5 години
Гледам и не вярвам на ушите си, толкоз *** народ.. а ваксина за тъпо няма още за жалост... Не виждам какъв е проблема на хората против ваксините, предлагам да се съгласят на следната оферта, никой да не Ви задължава сега да ваксинирате, но ако детето Ви недай си боже се разболее от тежка болест(предотвратима с ваксина) да не се сърдите на лекарите, че немогат да го спасвт и да влезете доброволно в затвора за непредумишлено (трябва да е предумишлено, ама нали сте без ваксина за тъпо) убийство.
152
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Наказанието за злоупотреба - смърт!Съгласни ли сте?"________Аз съм навит на друго - задължителен тест за интелигентност. За всеки, който не може да покрие 95% от норматива - смърт. Така на планетата ще останат не повече от няколко милиона души, и няма да е такава гъчнацина, която е основната причина за всички епидемии.
151
5
 
4
 
! Отговори
АА преди 5 години
до 159 за автоимунните заболяванияВижте, така до никъде няма да стигнем.Ясно е, че вирусите мутират. Най-вече тези извън ваксините (активно размножаващи се в човешките популации). Съответно нищо общо с ваксинациите този процес няма. Предложете механизъм, по който конкретна ваксина довежда до конкретно автоимунно заболяване, или всичко написано от Вас не важи. Дайте конкретни клинични примери.
150
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не засегна нещо важно - че ваксините, подобно на антибиотиците, имат свойството да произвеждат супер-болести, които са много по опасни както за ваксинираните, така и за неваксинираните.Хората пропускат тази малка подробност, че екосистемата е СИСТЕМА, това не са просто някакви вредни гадини, болестите са естественото средство за качествен контрол. И да "излекуваме" една, ще се появи друга.Решението никога няма да дойде чрез това да сме в разрез с природата. Нужен е баланс.
149
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ваксинацията е велико нещо , "до де е мъничка змията ,да и строшим главата"Предполагам ,че за "задължителните" стандарта трябва да е 100% .Наказанието за злоупотреба - смърт!Съгласни ли сте?
148
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината за сезонните ваксини е, че дори тези които ги правят си нямат идея какво правят. Бъркат една камара токсична бълвоч в различни конфигурации и тестват ефектите да видят какво ще стане. Ако ефектите им се сторят потенциално печеливши, и вредите не са мигновено очевидни - пробутват продукт...
147
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До AAВече Ви отговорих-прочети в раздел "Автоимунни заболявания"!!!Освен това има вируси които са на милиони години а има и нови които са много силни мутагени вследствие на огромното химично и радиоктивно замърсяване.Имайте впредвид че съвсем малка малка промяна в радиоктивния фон и всичките мутират незабавно и ваксината става на практика излишна!!!Само два гена да си сменят местата във веригата и това вече е съвсем нов щам!!!Затова и всеки вирус има стотици щамове и да се направи ваксина е ?
146
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Значи интоксицираме организма с тежки метали, за да станем по-здрави."То е доказано бе. От холивуд. А радиацията е дори още по-полезна - получаваш супер сили. И ставаш супер герой.
145
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 150"Реално си ваксиниран"Реално нещата са се променили доста за последните 36 години.Тогава салама беше от месо. Днес е от соя, копита, рога, хрущяли, карантия, и ако имаме късмет, малко месо за фасон.Дали днешната ваксина против детски паралич е поне толкова добра, колкото тогавашната? Дали приоритетите на властите не са се променили, и не използват ваксината за постигане на други цели?Тези ваксини - само ако ги поставят от частна швейцарска клиника има някаква вяла гаранция.
144
2
 
15
 
! Отговори
рекламата преди 5 години
хората, които държат рекламата са толкова могъщи, че могат да накарата половината свят да произвежда ***, а другата половина на света да ги консумира...затова затрупаните с листовки майки са изключително доволни, че в децата им инжектират тежки метали, като алуминий и живак. Спят спокойно вярвайки, че са направили най-доброто за отрочетата си.Абе сбъркан свят!