HelpBook: Заплахи за убийство, ромско нашествие в "Младост" 3

Ако и вие видите нередност – обърнете се към Helpbook.info!
18 юни 2018 18:45, Екип на Dnes.bg
33
HelpBook: Заплахи за убийство, ромско нашествие в "Младост" 3
Снимка: Helpbook

Обзорът от последните дни започваме с шокиращ сигнал, озаглавен "Зов за помощ", адресиран до Президента и главнокомандващ БА Румен Радев.

Засегнатият разказва, че от известно време получава заплахи за живота и здравето си както и на цялото си семейство - баща, брат, майка и други роднини.

"Заплахите се състоят в това, че неизвестни лица (ловци на глави) могат по всяко едно време да убият някой от семейството ми или да го отвлекат и продадат като човешка стока", опасява се подателят на сигнала.

Молбата му е да се провери дали съществува информация за такива заплахи в агенциите за сигурност и при положителен отговор да бъде прекратен този психически тормоз.

Съобщиха ни и за ромско нашествие в столичния квартал Младост 3.

"Пред блок 313, върху тревната площ постепенно се формира ново гето! След монтирането на каравана и активното и използване от неопределен брой лица, като постоянно или временно жилище, от няколко дни към "катуна" се е присъединил нов "автомобил" директно на поляната. Преди няколко месеца в квартала е имало акция за принудително премахване на автомобили, паркирали върху тревните площи, но може би тя не се е отнасяла за такива, които се ползват като постоянни жилища".

Потребителят моли без значение дали въпросът е от "компетенцията" на полицията, или на някоя от общините  - майки, проблемът да се реши.

Сигналите за нередности във Варна продължават - отново са заснети опасни кабели, които висят над улици, тротоари и главите на пешеходците.

В същото време, след големите дъждове, наноси от кал и асфалт се изляли в канализацията на ул. "Феликс Каниц" 50 и зад ул. "Васил Друмев" 63. Авторът на сигнала предлага да се прочистят преди следващия дъжд и ако има възможност да се сложи по-голяма решетка, която да поеме водата от съседните улици. 

Същият потребител преди седмица подаде сигнали за изоставени автомобили, благодарни сме на Община Варна и Общинско предприятие "Общински паркинги и синя зона" за навременната и адекватна реакция!

Ако и Вие видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
0
 
! Отговори
akud преди 5 години
rоmskiq етнос е в разцвет благодарените на тандема бсп дпс
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Управляващите от герб няма как да помогнат срещу самонастанилите се роми, защото именно те са им дали разрешение! Все пак това е основният електорат на пп герб! Категорично!
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младост 3, за проблема има доказало се средство, кръстено на съветски външен министър с първо име Вячеслав.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом са ловци на глави.. Да викаме Лоренцо Ламас.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
няма ли да го разследвате този сигнал??? научете се да бъдете журналисти, бе! всеки може така, дори без да излиза от вкъщи!!не ви ли е срам егати?!
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновения човечец повече го е страх от последствията които ще му се стоварят от страна на държавата и закона ако се опълчи срещу престъпниците от колкото от самите престъпници
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По цяла нощ ще ги обстрелвам с ***, вие какво чакате?Полицията ли да ви оправи...
16
0
 
20
 
! Отговори
България има опит преди 5 години
Преди около един век е бил приет закон за справяне с разбойничеството и е бил приложен на практика. Резултатите са били много добри.Ако държавата не желае да се поучи от собствения си опит, гражданите могат да вземат нещата в свои ръце.Историята ни учи, че и това се е случвало.
15
0
 
18
 
! Отговори
Ко чакате? преди 5 години
Бомбете ги с развалени яйця или с пликове от залежали рибешки дреболии. Няма животно което да издържи на ъромата им!э не ви требе милиция!
14
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на банкянския се обадете и на кметицатате са им електорат да си ги прибират
13
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този пич си живее от 3 години в тази каравана и на никой не пречи незнам кого е заплашвал.
12
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младост - 3 вземайте мерки и ги гонете докато е време!Утре ще е късно - ще започнат кражбите, силната музика посред нощ, наглото поведение, събирането на огромни групи да ви бият във всеки един момент в който си позволите с нещо да ги ясосате, а те се ядосват много лесно!Държавата и полицията БЕЗДЕЙСТВАТ срещу тях! Ние в провинцията редовно имаме такива проблеми, и никой не ни обръща внимание, а ако го напиша в този форум, обикновено ме трият и блокират, не знам защо! И аз искам хелп буук
11
1
 
38
 
! Отговори
до Дедо преди 5 години
Малко ли полицаи има в България?Според теб е по-добре да се саморазправяме, вместо полицаите да свършат работата, за която им се плаща от данъците на хората?Интересна логика...
10
6
 
18
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Те ви съюз с германците!
9
11
 
32
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Евроатлантическа Мангалия !
8
1
 
15
 
! Отговори
R преди 5 години
До АнонименТози, единия. По опасен ли е от г-н Молoтов ?
7
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елате в кв.Г.Делчев да видите какъв,, паркинг4 се ,,гради "върху тревата пред блок 251.Ограждат със камъни ,правят си ,,покривчета",конуси и ,,украшения",тревата е цялата в коловози,кал и ц.и.г.а.нияИ това е от години и всеповече се разширява.Всички го виждат но на кварталния кмет му е през........А от другата страна на блока е ,,лъскавият" бул.Каблешков.
6
4
 
4
 
! Отговори
muzeiya преди 5 години
Te sa na razhodka krai novite estestveni vodopadi i geizeri v Cum, Gum, Nebostargachite, Letisteto, Expo, Metro...
5
5
 
31
 
! Отговори
подозрителен преди 5 години
В Италия съм виждал *** да си водят клиентите в паркирани каравани.Да не и това бардак, в който кварталните пенсионери да олабват жилата.
4
3
 
60
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
А бе вий нямате ли мъже из тоя квартал?3-4 коли народ са - колко ви трябва да ги изметете за един следобед?2 -входа на блока и ги натирвате со кротце,со благо....И мъже вече ли няма из Младост?