Училищен директор с торта: А вместо свещи – пенис!?

Случката е от несебърско село, директорката – с оставка
Обновена: 22 юни 2018 16:34 | 22 юни 2018 09:00, Петя Славова
258

Директорката на училището в несебърското село Оризаре Красимира Стоянова скандализира с шокираща снимка във Facebook.

На нея тя държи торта, но вместо със свещички или моркови – върху нея има поставен с декоративни цели изкуствен мъжки полов орган.

Днес по искане на Регионалния инспекторат на образованието в Бургас директорката е подала оставка.

Въпреки че децата в село Оризаре вече са във ваканция, а училището е затворено, на селския мегдан темата за шокиращата снимка е №1, съобщава Bulgaria ON AIR.

Местните коментират, че директорката Красимира Стоянова демонстрира странни перверзни наклонности пред цялото общество в личния си Facebook профил.

Децата от селото също знаят за срамната снимка на директорката си и не се притесняват да коментират.

След като скандалната снимка обиколи социалните мрежи, директорката веднага е привикана в Регионалния инспекторат на образованието, за да даде обяснение.

В момента в Оризаре е назначен временно изпълняващ длъжността директор, предстои и конкурс за поста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още не искам да повярвам, че в училищата ни работят едни от най-пошлите и елементарни хора на обществото.Въобще не ме вълнува дали тая жена или нейни колеги ще се опитват по някакъв смешен начин да оправдаят огромния гаф. Той от това по-малък няма да стане.
121
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Летвата е толкова ниско, че е потънала в морето и ще ни трбява водолаза, които да я извадят. Никой не говори, да връщаме викторианския или превикторианския морал, ама виждам ученички на по 15 годни, отива на училище с тениска, на чиаят щампата има една лента, сочеща към лицето и думата "Slut" изписана с червило. Ще да е датската дума за "край", да знаете, зщаото тая вече приключи с развитието си.
120
2
 
49
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До И.Иванов.Точно така, не казвам друго!Всеки е свободен да прави всичко, което не нарушава закона. И домашно порно ако иска да си прави.Ако друг го публикува би било нарушение на личната и неприкосновеност, но ако сама го направи е тъпо, порнографско и пошло!
119
11
 
59
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Да разясня нещо на моралистите. Повечето директорки на училища и детски градини, поради отдадеността си на работата и кариерното развитие или са стари моми или са разведени. В резултат на това, голяма част са сексуално неудовлетворени и много малко им трябва да "избухнат".Да се прави секс, да се демонстрира умерена еротика е съвсем нормално и морално поведение. Дори сексуалната вулгарност в тесен приятелски кръг е нормална, какъвто е контекста на снимката.Масовото публикуване на сексуалната вулгарност е тъпо и пошло!
118
3
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шегите са хубаво нещо, но за всяка шега си има място,време и аудитория. Като си учител трябва да се съобразяваш с начина, по който хората те възприемат - като културен деец или профан. Личният живот не се обнародва в публичен профил, особено когато си личност, която служи на обществото. Когато някоя чалга певица направи същото не е проблем, защото от нея не се очакват възвишени мисли и поведение за пример. Не я съда строго даскалицата, но не мисля, че се вписва в профила на учител.
117
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгаристан достига нови куртурни висини. Грешката в предпоследнана дума е умишлена.
116
4
 
64
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Сексът и еротиката са нормално човешко поведение и бих защитавал правото и на личен живот и лична свобода до откат, ако не беше публикувала снимката сама, в собствения си профил. Но тъй като го е направила, смятам за неуместно толкова *** човек, който не може да оцени последствията от публикуването на снимката да е директор на училище, било то и селско!
115
4
 
47
 
! Отговори
Безсмислено е преди 5 години
да се хранят надежди, че тази герберастка *** може да се оправи. Вече е пълна със умишлено произведени скотове, които са елементарни за манипулация. Спасявайте децата навън, а който не е направил още - не ги правете тук. Скотовете около вас ще ви ги смажат с простащината си. Бягойте от тук!
114
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех пичове, на всеки му се прави секс, ама за вас нещо свято няма ли? Учителите би трябвало да служат за пример в обществото, да учат децата на възвишени цели и идеали, пък то... торта от пениси :D хахахахаха а даже я хвалите! Уникати сте, България няма да пребъде!
113
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕУДАЧНИЦИТЕ ПУТИНИСТИ Я ИЗКАРАХА ВТОРИ ХАНИБАЛ ЛЕКТАР! В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ АКО ИСКА МОЖЕ ДА Е И ПОРНОАКТРИСА! И ПАК ДА ПРЕПОДАВА НА ДЕЦА!АКО ДЕЦАТА СИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е СЕКС ТОЛКОВА ПО ЗЛЕ ЗА ТЯХ, ЧЕ НЕ СТЕ ИМ ОБЯСНИЛИ!
112
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо нередно не виждам в ситуацията с тортата, но качването на снимката в нета, парадирането с простотията ми идва в повече.
111
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте, как от една шега (доста просташка) в комбинация с "фейса" какви "бели" стават. Ама иначе сте "ГОЛЕМИ" моралисти, пък децата Ви гледат "Планета" и се "учат" как да си "успешен" , ама там няма проблеми.... та нали мама и тати обичат музика за "маса" и като дръпнат две питиета . става купона! Иначе учителите са виновни, че децата Ви са . невъзпитани!
110
10
 
48
 
! Отговори
КОМПЛЕКСАРИ, преди 5 години
ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА! НОРМАЛНИТЕ ЖЕНИ ОБИЧАТ ДА ДУХХАТ СВЕЩИ ПО ТОРТИ, НОРМАЛНИТЕ МЪЖЕ ОБИЧАТ ЖЕНИТЕ И ДА ПРАВЯТ СЕКС С ТЯХ И ИЗОБЩО НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ИСКАТ СЕКСУАЛНИТЕ КОМПЛЕКСАРИ ДА ИМ СЕ БЪРКАТ В ЖИВОТА И ДА ИМ ПРЕЧАТ ДА СИ ГО ЖИВЕЯТ КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ!
109
12
 
49
 
! Отговори
Циничен тип преди 5 години
90% от проститутките в Германия са българки. България = страната на проститутките и разврата. От президеншите, през даскалиците до най-евтините рaзпоретки. Чалга култура = чалга общество. Торта от пениси, много грим, къса поличка и вирнати токчета, българката е денонощно на лов за заможни пениси. България = европейския БангКОК.
108
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСИЧКИ КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ ТАЗИ Е ПОСТЪПИЛА НЕМОРАЛНО СА НЕУДАЧНИЦИ И СИ ГО ЗНАЯТ :D
107
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
106
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Груба селска проява, съчетана с липса на елементарна интернет грамотност и много пошлост за разкош!
105
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПУТИНИСТИТЕ БУДОВИСТИ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО В ДЪРЖАВАТА НИ ТЕ МОРАЛ ИМАТ 0 НО ПСЕВДО МОРАЛ РАЗДАВАТ ЛИ РАЗДАВАТ!!!!ЖАЛКО , ЧЕ БОГ ВИ ДЪРЖИ ЖИВИ!
104
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИменноСАМИЯ ФАКТ, ЧЕ СИ БОЙКОВИСТ ПОКАЗВА , ЧЕ СИ *** И БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ РЕДОМ С БОЙКО!
103
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената си има личен живот и никой няма право да се бърка в него. Щом се нъркаш в личния живот на колегите си на работно място значи те са за уволнение а не директорката