Училищен директор с торта: А вместо свещи – пенис!?

Случката е от несебърско село, директорката – с оставка
Обновена: 22 юни 2018 16:34 | 22 юни 2018 09:00, Петя Славова
258

Директорката на училището в несебърското село Оризаре Красимира Стоянова скандализира с шокираща снимка във Facebook.

На нея тя държи торта, но вместо със свещички или моркови – върху нея има поставен с декоративни цели изкуствен мъжки полов орган.

Днес по искане на Регионалния инспекторат на образованието в Бургас директорката е подала оставка.

Въпреки че децата в село Оризаре вече са във ваканция, а училището е затворено, на селския мегдан темата за шокиращата снимка е №1, съобщава Bulgaria ON AIR.

Местните коментират, че директорката Красимира Стоянова демонстрира странни перверзни наклонности пред цялото общество в личния си Facebook профил.

Децата от селото също знаят за срамната снимка на директорката си и не се притесняват да коментират.

След като скандалната снимка обиколи социалните мрежи, директорката веднага е привикана в Регионалния инспекторат на образованието, за да даде обяснение.

В момента в Оризаре е назначен временно изпълняващ длъжността директор, предстои и конкурс за поста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
60
 
! Отговори
о преди 5 години
Че какво е направила толкова бе, сега някакъв чиновник ще се престарае, ще я уволни, тя ще осъди държавата, ще я върнат, ще вземе едни пари.И всичко това, понеже някой се престарава.Все едно вие не го лапата, че се правите на големи пуритани.
41
3
 
41
 
! Отговори
защо оставете жената преди 5 години
До оставете я жената!Да бяха се хванали мъжете от селото да й дадат един. Зависи кой я подарява, тази торта може да се приеме и като не много приятен намек.
40
3
 
60
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
Аз не мога да разбера какво необичайно е станало. Жената е най- обикновена, селска пр*чка като повечето от вас и си качва долнопробни снимки във фейса. Не е направила нищо, което 80% от вас не правите всеки ден.
39
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не си е купила вибратор и него да покаже публично във фейсбук дори как го използва като й е толкова акъла така ще е.
38
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТролТова , за което сте написали поне от 10 години ВЕЧЕ е факт на места и у нас.
37
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кое му е лошото. В личното си време човек има право да прави каквото си иска,стига да не пречи на околните. А фейсбук има възрастово ограничение,така че проблем с директорката не би трябвало да има.
36
4
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е жената си е нормална и затова я махат Виж ако беше джендърка и символи на гейско нещо всички щяха да я защитят
35
1
 
61
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
И какво общо има мъжкият полов член връз торта в извъработно време с професията й?Толкова много млади хора ли има в тая система, че се чудите за какво да ги махате?!Тя няма ли право на личен живот?!
34
0
 
57
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Фалосът винаги е бил почитан като извор на живот, не виждам причина една жена да търпи санкции поради факта, че го предпочита! Щеше да бъде странно ако мъж си беше направил подобен подарък... всъщност вече и това не е странно, съгласно европейсия "морал!!!
33
0
 
58
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Като казвам на приятели, да спрат да постват във Facebook какви ли не снимки, защото в бъдеще не се знае къде и какво ще работят, те ми се смеят и питат: "Кой ли пък ще се занимава с това да гледа във Facebook какво са поствали!". Явно доста хора ще изгорят заради постове в мрежата!
32
2
 
64
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Фалическия символ съществува в човешката цивилизация от хиляди години! Ама разни моралисти, вместо да си възпитават децата, се ровят в личния живот на хората.
31
3
 
44
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
А така! Сега и мойта като видя и *** погледна с едната вежда нагоре и вика-Айде и на мене за рожден ден такава торта ама не с пласмаси и гуми отгоре ами нали, сещаш са...и пак са засмя и вика-Ако още му разбираш де...Еййй да му се не види...то мога и да мога, ама давали ти някой да пробваш бе...Ама като му дойде времето ще му мислим де...
30
2
 
66
 
! Отговори
оставете я жената! преди 5 години
Че какво толкоз? Ясно си показала жената във фейса какво търси. Те цялото МОН са изкукуригали кокошки, вие се хванахте за една жена, която просто си търси креватна гимнастика. Я им пуснете по един психотест на МОН и сите даскалици да видите какви чудеса "виждат" - то са духове, то са извънземни, то са енергии от други планети, за психиатър са тези кокошки. Директорката поне не търси извънземни, а здрав и корав
29
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един достоен директор на училище трябва да има волята и разума да изгражда положителни навици и умения, независимо от това къде се намира и при какви обстоятелства.Учениците са най- податливи на лошите примери.
28
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали искахте млади учители, ами след 30 год преход вече са на длъжности резултатите му.
27
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По добре във фейса, отколкото в детската тоалетна! Щото и такива ги има, ..
26
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забавлява се човекът какво е прекаленото?Учениците като се катерят по масите голи и друсат гюбеци да не е по-добре ?
25
6
 
87
 
! Отговори
no name преди 5 години
Това вече е малко прекалено. Все пак човек на личния си профил може да си качва всякакви снимки, вероятно това е била някаква шега с тази торта и на жената изобщо не й е хрумнало, че ще се нададе такъв вой. В крайна сметка това е личен живот и лично пространство, празнува си извънработно време. Щеше да е проблем, ако тортата с фалоса беше снимана в училището. Май се правим на големи светци. Аман от псевдо моралисти и пуритани, които ти се мешат в живота. Върнете директорката!
24
0
 
47
 
! Отговори
рга преди 5 години
Какво има да се коментира ...... че това е Бургас Несебър поморие......... даже са изпреварили Ямбол отдавна
23
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журналистката как не прояви интерес и на живо да види тортата? Сега директорката ще съди диржавата за полова дискриминация и готово.