Юмруци, бой и откраднати ключове: Момиче нападна таксиджия в Бургас

Причината – шофьорът отказал да качи пътник, който пуши
24 юни 2018 10:00,
107


56-годишен таксиметров шофьор е бил нападнат от свой клиент в Бургас. Куриозното в случая е, че побойничката е младо момиче в добра спорта форма. Шофьорът е с наранявания на ръката и ухото.

Таксиметровият шофьор Димитър Киров още не може да се отърси от шока. Разказва, че младата дама се качва в таксито видимо ядосана, след като той отказва да вози приятеля ѝ, който пуши цигара.

"По пътя тя започна да ме хваща за гушата, да ме души. Започна да ме удря с юмруци... Тя беше дама може би около 167 см висока, но много силно удряше може би беше тренирала нещо", разказва Димитър пред Bulgaria ON AIR.

Докато го удря в ухото момичето завърта волана и за малко таксито се разминава с катастрофа. Димитър успява да спре до близка бензиностанция и звънне в полицията. Тогава младата дама отново го напада.

Момичето му отмъква ключовете за колата. Според таксиметровия шофьор най-вероятно дамата е била дрогирана. Полицията я издирва по описание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
36
 
6
 
! Отговори
Резил ага преди 5 години
Ясно е и какъв шофьор си щом те бие жена.
20
9
 
12
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Демокрация - демокрация - демокрация ...........Който не скача е комунист .............И вирихте двата пръста ............П.П.ПЕРЕФРАЗИРАНО: Хич не се смейте, защото продължението ХИЧ не е смешно!Или: Докато мошениците ограбват България, стадото скотове доволно-доволно се наслаждава на " ДУПЕКРАЦИЯТА "
19
1
 
24
 
! Отговори
. преди 5 години
Човека е и на възраст, ако е по-млад , как ли нема да го бие няква *** от задната седалка, *** тупаниците , докато не се замоли, това е спира да е жена в монента в който го е хванала за гушата. Дано се намери, бой и бърза присъда с екскурзия до Сливен, там ще има арена за упражнения със сериозни лелки.
18
24
 
6
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
Тоя Шишо Бакшишо е пълен мухъл и срам за Бургас и неговите нацепени батки.
17
15
 
17
 
! Отговори
Отново преди 5 години
Демокарция ))) това искахте това получихте .
16
4
 
21
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Веднаг да се намира тая *** и да и се създадът проблеми. Побой медицинско да си извади човека и направо да и дадът лопатката и метличката и сутрин в 6 часа да мете улиците няколко месеца за дребно хулиганство. Глезла тренирала била точно три лакъря както седи на пасажерското място и ще се свлече. Вие само си представете тая как бие гаджето си?
15
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слизам на Терминал 1 и 10 бакшиши питат искам ли такси викам о иес до центъра хал мач 35евра викам му не мерси бе бакшиш аз съм си българин за1,60лв ще си ида с метрото малко ги бият през 90-те с желязо ги млатеха
14
3
 
45
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 5 години
Не плюйте по бургаските таксиметрови шофьори. Те, за разлика от софийските и варненските (за другите не знам), са доста читави, какво имам предвид: никога бургаски таксиметров не е пушил, докато ме кара. Никога не е имало проблем с помпа и абсолютно винаги ти връщат до стотинка.Не си правете изводите за човека, съдейки по тукашните (т.е софийските), които в болшинството си са ***
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дженджерите мнооого са се разпасали - малко се бие едно време как биеха бедна ви е фантазията!
12
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми не и е тъжно за бакшишо
11
1
 
40
 
! Отговори
aa1830 преди 5 години
Назобила се е тайа девойка във фитнеса, после една две линийки и ето ти резултата. Женския вариант на нацепен батка. Явно в Бургас тази порода добре вирее.
10
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия бакшиши що кютек отнасят и пак ограбват клиентите си така е от 90-те тогава се почна с таксита на черно да возят а днес надуват цените с помпа и все на жертви се правят пък не се отказват
9
5
 
28
 
! Отговори
Капитан Колт преди 5 години
"Раздайте пищаците!До 5 години или ще станем нормална държава или тотална ***."Ние сме в тотална *** в момента! На първи прочит сега всички ***, крадци, убийци, мутри и цялата *** имат оръжие, а само порядъчните хора нямат! Като се разреши свободното носене на оръжие при определени условия само ще се изравнят възможностите на обикновените хора с престъпниците.Само свободното оръжие може да урегулира нещата.
8
5
 
40
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ти от младото поколенйице ли си?! От тия дето не ди поплюват викаш?! Не си поплюват щото не са си намерили баш майстора още, вчерашни ***ковци, дето не могат два лева за дирника си да изкарат ами още карат с пенсията отпусната от мама и тате! Да идат така да го раздават някъде навънка, из Германия, Англия, Америка и т.н. аха...там да идат така да не си поплюват, та да видят кон боб яде ли...да усетят в първо лице единствено число как и тамошните полицаи не си поплюват!
7
1
 
19
 
! Отговори
Фитипалди преди 5 години
Е ,едно време като палехме с манивели...
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майко мила.
5
4
 
45
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Раздайте пищаците!До 5 години или ще станем нормална държава или тотална ***.
4
20
 
31
 
! Отговори
Праведен преди 5 години
Как е Евро-интеграцийката?! Не само на ромеите ами и на младото булгаристанско поколенийце, ммм?! Още ли се чудите що комшийте в Турция например правят атомни централи, коли, самолети и какво ли не?! Давам пример Турция понеже е най-наблизо и *** обича по нея първо да плюе кат нещо не му е натамам. Ако се чудите, идете да видите какво е образованието в Турция, да видите как четат и се развиват хората там, а не само да мятат гьобеци, да въртят цигарата и кафето и да се кланят на мутри.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Драма след драма...
2
5
 
52
 
! Отговори
Шайка преди 5 години
Нормално ежедневие в най-добрия град за живеене!