Кръгово от чували! (Не)обичайна гледка от Стара Загора

То се намира в участък с изключително тежък трафик
29 юни 2018 09:00,
61


Необичайно кръгово кръстовище изградено от чували с пясък. Странното съоражение се намира в Стара Загора. Въпреки че на пръв поглед изглежда доста нетипично, се оказва, че върши работа.

То се намира в индустриалната част, в участък с изключително тежък автомобилен трафик, който заради мащабни ремонти в района се е увеличил двойно.

От общината са възложили на фирмата, извършваща ремонта, да направи и съответната организация за облекчаване на трафика.

Част от шофьорите определят съоръжението с една дума - "нестандартно". За други макар и нестандартно, кръстовището изпълнява фунцциите си.

От фирмата изпълнител на съоръжението отказаха коментар пред Bulgaria ON AIR, но гарантират, че следващата седмица чувалите ще бъдат отстранени и ще бъдат поставени временни пластмасови ограничители.

А от общината обещаха догодина да бъде изградено ново кръгово кръстовище. Ще чакаме!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдааа и туй кръгово струва 1 милион евросубсидии. Честито!
5
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простащината и нихилизма по пътищата ни по цялата верига нямат свършване.
4
4
 
49
 
! Отговори
Фараона преди 5 години
Това е инженерна мисъл на екип от млади архитекти......
3
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ок, временно е. Обаче къде в закона за движение по пътищата има описани чували с пясък? Утре ще решат дялъни камъни, храсталак и клони от липа да нахвърлят. Има си съответните обозначителни елементи, но какво ли да питам, те по магистрали и главни пътища не ги използват и правят каквото си искат...
2
0
 
48
 
! Отговори
**** преди 5 години
Снимайте и това в Пловдив , така нареченото кръгово на Тотев , най-скъпото кръгово на света , ама и с шадраван - 1 милион !!!!!
1
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е елате да видите в Благоевград.Изключително натоварено кръстовище в близост до жп прелез, на което само преди 4-5 години направиха колосален ремонт за няколко милиона, в крайна сметка решиха че може да го подобрят, като наслагат пластмасови преградки пълни с вода, а вътре пясък(за да не ги разбуртват шофьорите).И така, близката на кмета слънце-от гроб- фирма взе милионите, и накрая се из*ра на метеното.