"Евробабите" с песен пред МС: Да оправят дупките на пътя!

Кметът на Забърдо поиска по-голяма самостоятелност за селата
4 юли 2018 14:21,
24

"Евробабите" от родопското село Забърдо излязоха на музикален протест пред Министерския съвет с искане за ремонт на пътя до Чудните мостове.
Още по темата

"Всеки ден ще идваме, ако не ни послушат - шосетата за "Чудните мостовете" на Забърдо имат големи дупки, искаме пътищата да се направят, за да идват хората", закани се протестираща "евробаба"  пред Bulgaria ON AIR.

Кметът на смолянското село Забърдо обясни, че това е една от най-посещаваните туристически дестинации в Смолянска област и че кметството е кандидатствало за европейско село с най-много атракции.

"Искаме да покажем, че на селата е нужна самостоятелност, държавата дава пари, общините не дават. Имахме проект за 3 млн. и 800 хил. лв., който община Чепеларе ни отказа", каза той в "България сутрин".

Друга "евробаба" се оплака, че още в началото на разклона за "Чудните мостове" туристите се връщали заради разрушените пътища.

"Това е феномен - световна дестинация. Срамуваме се от чужденците, като ни видят пътищата. Протестът ни е мирен - молим за средства поне за частичен ремонт", каза тя, секунди преди групата да подеме следващата си песен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
Супермен преди 5 години
"Пътя гони туристите преди да стигнат до горе, а хижаря гони останалите стигнали до там"Ало мен, той и хижаря е гербаджия и се гордее с Бойко Борисов. ГЕРБ правят нещо, при тях нещата са видими и се случват, най често на "терен".И аз сутринта правих кафе, случи се хубаво и видимо черно, а за капак го изпих в градинката на "терен"
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И без да ни нареди се гордеем с Бойко Борисов. Всъщност цяла България се гордее с него!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бабички само път ли искате или клатите Суджуците .
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кои са тези островни територии?
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Били се срамували !? В празната зала , вчера в Брюксел СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ , СОБСТВЕНИК на България и СОБСТВЕНИК на някои островни територии ви нареди да се гордеете с НЕГО !ТОЗИ вече не строи пътища , няма фондове ! ОНЗИ строи магистрали към други светове и планети !
16
2
 
5
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Световен феномен е и питекантропа в хижа чудните мостове. Пътя гони туристите преди да стигнат до горе, а хижаря гони останалите стигнали до там и имали наглостта да му прекъснат пиянството. Та и дупките да оправят не очаквайте туристи докато горе ги посрещат с точно обратното на българското гостроприемство - вечно пиян злобен хижар, *** хижа и една барака пред срутване наречена тоалетна... Тъжна картинка...
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМного, ама много си зле миличък. А КОЙ ДРУГ ИЗОБЩО Е ПРАВИЛ ПЪТИЩА ОТ 50 ГОДИНИ НАСАМ, А ЧЕРВЕНУШКЕ?
14
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е само Орешарски, Станишев беше два мандата премиер защо той не асфалтира този път?
13
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ са от 6 г на власт, не лъжи червен ***!
12
4
 
2
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
Абе, аз предлагам да се направи график по дни кой кога и какво иска под прозорците на МС. Между другото скъсаха ми се връзките на обувките и отивам да викам на Бойко защо ми продават обувки с връзки, които ще се скъсат. ПИСНАХА МИ ВСИЧКИ. Тези всичките, които се изредиха работят ли или там си запълват времето, поръчани от корнелийка ???????
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да ги разбера герберугите от 9 години са на власт, през цялото това време крадът здраво, картелите, олигарсите и мафията точат народа, а те ни лук яли ни лук мирисали!?Все някой друг им е виновен, гласуват в парламента законите на Пеевски, Бойко обяви Доган за най големия политик, а иначе Орешарски с 1 год. управление е виновен за всичко?!Няма по нагли от герберугите .А че Забърдоския кмет е циркаджия,*** и *** е друг въпрос.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пейте баби , пейте ! Онзи зад прозореца изгони децата и внуците ви по света като икономически мигранти , а сега комуниста Борисов иска да гладувате , да не мрънкате и да сте стабилни ! Да се махнете от ТИКВАТА МУУУУУУУ .
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко е свикнал всякакви червени бабички да му вият, като се почне от корнелия и мая кюстендилската слива.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НА ОРЕШАРСКИ ЗАЩО НЕ МУ ПЕЕХА КОГАТО СЪСИПВАШЕ ДЪРЖАВАТА?
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мръсни дърти червени неграмотници
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"На Орешарски защо не му пеете под прозорците като ви викаше, че "асфалт не се яде" ?"Ми ти щом смяташ, че асвалта се яде, що не искаш част от заплатата да ти я плащат в асвалт?
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСЯКАКВИ ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ ИЗЛЯЗОХА ДА МРЪНКАТ ОХОХОХОХОБРАВО БОЙКО! ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ДЪРТАЦИ ДА ИЗЛЯЗАТ НА РЕВАТ.
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хей първия !!!??? ?Тези баби искат парите им , които са плащали като данъци , да не се прахосват за З А Д Н И Т Е ...Б О К О В И .... Б А Л К А Н И ...а за разрушения път !!! А ти прочети , колко пътя не е асфалтирал хан Аспарух освен Орешарски !!!!
3
3
 
7
 
! Отговори
До предния преди 5 години
Асфалт не се яде и тока също. Пътищата в европа поне от 60 г са стандарт за живот, както и у вас да има ток вода телефон, пътищата са същото, само че тук ни го представят като екстра на кола, която е глезотия! 30 процента от парите се крадат а за качество е непозната дума. А шахта наравно с пътя в България е като печалба от тото, знаеш че го има ама все неолучваш. Преди 89г 22 хил км пътна мрежа, сега 20 хил! При всичките им нови магистрали пътищата станаха селски пътеки
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не песни а сопа трябва не може всеки да седи кат просяк под прозорците на калинките и да ги моли да си свършат работата, че и да им пее.