Кола се заби в дърво в Плевен, четирима пострадаха

20-годишно момиче е с опасност за живота след инцидента
6 юли 2018 13:15,
17
Кола се заби в дърво в Плевен, четирима пострадаха
Снимка: Архив, Булфото

Четирима души са пострадали при удар на лек автомобил в крайпътно дърво, 20-годишно момиче е с опасност за живота, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал около 00.15 часа тази нощ на улица "Петко Каравелов" в град Плевен.

Лек автомобил "БМВ", собственост и управляван от 19-годишен от Плевен, движейки се с несъобразена скорост е изгубил контрол над управлението.
Автомобилът се е ударил челно в крайпътно дърво. При катстрофата са пострадали пътуващите в автомобила две плевенчанки - на 19 години и на 20 години, и една столичанка на 19 години. Те са транспортирани са в ЦСМП – Плевен, където е установено, че имат различни фрактури.

Най-сериозно е здравословното състояние на 20-годишното момиче от Плевен, което има фрактура на лявата ръка, черепно-мозъчна травма и е с опасност за живота.

От водача е взета кръвна проба за алкохол и други упойващи вещества. Той има травма на кръста, но е без опасност за живота.

Пострадалите са настанени за лечение в УМБАЛ "Д-р Георги Странски"- гр. Плевен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от ***,които се чудят какво глупости да ПИШАТ(за коментаторите се отнася).Когато не знаете какво да кажете не пишете поне глупости.
15
2
 
0
 
! Отговори
Ники преди 5 години
До Ники що за глупости пишеш незнам
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля ви не пишете глупости за БМВ-та. И за хорат кйто ги управляват. Защото Тати няма пак да ми купи БМВ
13
2
 
6
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Хора, аз мисля че собствениците на бмв, особено стари от 3 серия, са с много тежка диагноза, няма един който да кара нормално по пътищата.... мислят се за състезатели.... Ужас, лошо е че винаги невинни са жертвите.
12
1
 
8
 
! Отговори
Няма значение преди 5 години
1 во да кажа на всички да си знаят БМВ -тата не са ви виновни че вие не може да карате дори и колело сигурно.. А сте тръгнали да карате такава кола не мога да ви разбера защо? Мозък ли нямате на интересни ли се правите пред мацките? Жалко за момичетата че те са пострадали!...
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надявам се, че на дървото нищо му няма.
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
20 годишна барака с агу
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновно в случая е дървото защото е било без включени къси светлини първо и второ като е видяло БМВ-то с 19 годишния шафьор е трябвало да се отдалечи най малко на 500 метра от пътното платно
8
4
 
10
 
! Отговори
Кола преди 5 години
Колата се била забила в дървото? Не е ли шофьора се натикал дам в дървото. Стига сте прикривали тези сополи зад кола ...*** с БМВ се натряска в дърво, ето оправих ви заглавието не ми благодарете.
7
4
 
9
 
! Отговори
гост преди 5 години
дърво от плевен удари от ревност 19 годишен водач на лек автомобил ,удара е бил заради две момичета возещи се в колата и пострадали
6
5
 
15
 
! Отговори
xx преди 5 години
БМВ ударено отзад няма
5
4
 
21
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
19 годишни и БМВ. Какво ли може да се случи от тази асоциация?П. С Дърветата реагират само при самоотбрана!
4
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоростта винаги е съобразена от шофьора и не може да бъде несъобразена, както пише КАТ, когато стане ПТП и скоростта не е превишена. Щом човека кара примерно с 10 км/час при ограничение 50 км/час, значи е съобразил, че трябва да шофира с такава скорост. Това, че е станало ПТП при движение с 10 км/час не променя фактът, че скоростта винаги е съобразена
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Несъобразената скорост на КАТ никога шофьорът не може да я определи предварително, за да не се движи с нея. Може с половин км/час да се движиш, т.е. като доста бавно ходещ човек, но стане ли ПТП, КАТ ти лепва несъществуващото несъобразена скорост.
2
6
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Никога няма да разберем истинските причини за катастрофите, за които КАТ пише "несъобразена скорост". За КАТ несъобарзена скорост е скоростта, с която се е движела колата в момента на катастрофата, независиомо дали тя е била 1 км/час, ..., 5 км/час, ..., 10 км/час, ...,20 км/час или повече до максимално разрешената скорост. Над максимално разрешената скорост КАТ пише "превишена скорост", но не казва причината за тази превишена скорост, която почти винаги е заради липсата на контрол на пътя.
1
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оффф. Тия с тея бмв-тата са по-глупави и от пинчер.