Сандански - все по-предпочитана дестинация за туристите

От бранша на хотелиерите категорични, че това няма да вдигне цените
Обновена: 8 юли 2018 18:15 | 8 юли 2018 16:35, Красимир Ангелов
10

От години Сандански е предпочитана алтернативна дестинация за летен туризъм. Средно по 65 000 на месец са нощувките през летния период в курортния град.

Силвия работи като рецепционист в един от предпочитаните хотели в центъра на Сандански. Тя разказва, че през годините интересът към Сандански като туристическа дестинация се увеличава. Растат обаче и изискванията на туристите.

Оказва се обаче, че топлото време през лятото е причината за частичен отлив на туристи.

Не за всички обаче е така - именно топлият климат и южното слънце карат Албена и семейството ѝ да резервира хотел в Сандански. През този летен сезон се очаква туристите да са повече от преди. От бранша на хотелиерите обаче са категорични, че това няма да е причина цените да се вдигат.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Dreb преди 5 години
Не бях ходила в Сандански от 4 години. Минахме оттам на прибиране от Гърция юни. Бях потресена от занемареността, мръсотията и калта! А ни беше любима дестинация всяка пролет като бяха малки децата.
9
0
 
0
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Само не ходете в бившата резиденция Свети Врач мисля беше.Миналата година бях там.Е няма такава мръсотия мизерия.Разпада се ,тавана на басейна е от ламаринени елементи на места липсващи на други закрепен със свински опашки.Басейна с кир на нивото на водата.Ресторанта е...а да не ви казвам.Явно някой ще фалира и после ще купи зградата.Иначе е на хубаво място.
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който почива извън България почива истински! Гражданите знаят защо!
7
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най яката дестинация, друга такава няма в България.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У Сан Дански е супер. Нема лабаво. Много е приятно там.
5
7
 
4
 
! Отговори
777 преди 5 години
Това е един гол ПР. Града е потънал в мърсотия, преливащи контерйнери за ***, дупки и задръствания, смарад и занемарен парк...това е резултата от сегашния кмет!
4
16
 
13
 
! Отговори
Дедо Шоп преди 5 години
Гърците били прости. Затова обират парите на нашите *** а после ги харчат в Сандански и в България. Карат по чисто новите ни магистрали и ремонтирани пътища, пият най-чистата вода и се радват на най-вкусната и здравословна храна. Даже и те оценяват построеното от ГЕРБ. А вие ходете по техните захлупени бедняшки курорти без нито една пречиствателна станция.
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До първото същество коментирало ПРОС...ТАК,съжалявам че не мога да го напиша слято!!Точно такива като тебе са тия които извършват "скъпоплатена проституция"и съдейки по себе си съдят за другите.
2
10
 
10
 
! Отговори
рубладжия преди 5 години
Не е верно ! Крим е най-предпочитаната дестинация !
1
11
 
6
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
В Александруполис има един хотел "Рамада хотел Траки"- там е истинската почивка, за да те е яд, че си си хвърлил парите на вятъра. Виж, ако те вълнува класна проституция - Сандански върши работа.