Нинова пише до Прокуратурата, заради избитите животни

Тя поиска документи, на чиято база се убива добитъка
15 юли 2018 12:30, Петя Славова
116
Нинова пише до Прокуратурата, заради избитите животни
Снимка: Пресцентър БСП

Корнелия Нинова защити хората в село Шарково: "Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните", казва тя, цинирана в прессъобщение на партията й.

Още по темата

"Жителите на Шаркото направиха жива верига пред полицаите и ветеринарите. Поисках официално документи, на база на които се избиват животни. Беше ми връчена заповед RD11-1245.

В нея пише, че решението за изпълнение на комисията е от 4.07.2018, а протоколът за лабораторните резултати е от 9.07.2018 г."  Това каза Корнелия Нинова, която е във въпросното село.

"Разговарях с главния прокурор Сотир Цацаров. Помолих МВР да оттеглят полицаите, за да не се стига до сблъсъци. Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните. Тук съм с народните представители от региона и няма да си тръгнем, докато не се изясни истината", каза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
16
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
Като стане въпрос за избитите от комунистите хора-живи хора ,отговарят "такива бяха са били времената " ?А сега скачат за козите .Ами такива са времената .
83
3
 
12
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
Протестите станаха 73 .....и 173 да станат . никой няма да те избере Корнелио !
82
2
 
18
 
! Отговори
комуняги-убийци!!! преди 5 години
До Жороами за избитите в Белене кой да пише?
81
8
 
2
 
! Отговори
Всичко има преди 5 години
До До 53ПАРИ НЯМА.................ДЕЙСТВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
80
2
 
16
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Няма спирка кака ***. Отишла ва най-близката кравеферма в селото и се снимала с кравите, а във Фейсбука си написала под снимката "тази в средата съм Аз".
79
4
 
18
 
! Отговори
Бай Шиле преди 5 години
Къде беше *** когато Луканов изнесе с влакови композиции всички животни ?Едните през западната граница ,др.през турската .Май пак е била в опозиция :):):)
78
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Бг като евтанизират животните, евтанизират ли животни и в Гърция?Гърция също граничи с Турция.
77
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РЗИ- СОФИЯ ПРЕДУПРЕЖДАВА- ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП ИЗТИЧАТ НЕКОНТРОЛЕРУЕМО ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ ДРУГАРЕ, КОИТО ЩЕ ЗАЛЕЯТ И ПОТОПЯТ ДЪРЖАВАТА.
76
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДРУГАРЕТЕ ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА/СПРАВКА В САЙТА НА БСП- УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017 Г /ТА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ОТ СЕГА ДА ПЛАЩАТ СТАДАТА НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ- ТЕ СА В ЛЮТА БИТКА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО- ТА ОТ СЕГА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ИЗРАВНЯВАТ С БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ. ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРЕ- СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО- ДРУГАРЕ СОЦИАЛИСТЕ! КАКВО ЛИ НИ МИСЛИТЕ, КАК ЛИ ЩЕ НИ СГОТВЕТЕ, КАК ЛИ ЩЕ НИ СГАЗИТЕ И РАЗМАЖИТЕ.........
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кукувицаАма въпросът е кои немски журналисти да пита. Аз за това говоря. има ли ги няма ли ги че да ги пита. Първо да ги издири.
74
4
 
16
 
! Отговори
Предлагам! преди 5 години
Както виждам, комунистите много са се развихрили и трябва да използваме тяхното въодушевление.Предлагам да напишат писмо до "справедливата" леля Корни, с молба, тя да предложи да бъдат съдени всички комунисти и техните наследниците за масовия геноцид и терор по време на техния комунистически режим.Да бъдат осъдени всички, участвали и подпомагали зверските убийства (без съд и присъда) на хилядите ХОРА - българи по време на тяхното червено управление.Ако го направи, ще й повярвам!!!
73
4
 
4
 
! Отговори
кукувица преди 5 години
До Анонимен 72И на мен ми се струва ненормално и то направо откачено.Нинова вместо да кокетничи с еректората,да пита немските журналисти вярно ли е това и дали са отнася само за селата в област Ямболско до Елхово-Шарково,Странджа,Воден,Крайно. И дали "сделката"е 3 млрд. за 3 години,до края на мандата?
72
9
 
15
 
! Отговори
До 53 преди 5 години
"Учудващо е плиткоумието на гербераста, докато всичко около него се руши, той убеждава околните, че държавата просперира..."Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват. Увеличават се влоговете в банките и т.н.
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Makedon не се хвали че си македон, ако сте всичките такива, пардон ...
70
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кон грачи лейшън Ти нормален ли си? Ще избиваме животни заради мигранти??? Някои като мразят си измислят ама наистина *** фейк нюз. Я вместо да го четем това, ти да вземеш да ни го покажеш откъдето си го прочел. По - лесно е.
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 59. Нищо не разбрах. На какъв език говориш? Или проблемът е другаде?
68
11
 
2
 
! Отговори
До странджата преди 5 години
А Вождът Бойко поне на български може ли да пише, писма на английски език, е ясно, че не може.Не мислиш ли, че това е работа на Бойко да пише до прокуратурата? Що все други му вършат работата?
67
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ужастАбе,затова ли нашият се спотайва като бълха в г..щи???
66
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е хубаво да загиват "невинни"Има затвори за тая работа.Било е танто за танто.23-година-убийства 45-та-ответна реакция...Лошото е,че не си взимаме поука.И без стрелби и бесилки,България намаля с 2 млн...
65
5
 
1
 
! Отговори
съд народен преди 5 години
Сега е по-зле.Директно късат територия.А ние пак в миналото-бил съм се бил напил..