Нинова пише до Прокуратурата, заради избитите животни

Тя поиска документи, на чиято база се убива добитъка
15 юли 2018 12:30, Петя Славова
116
Нинова пише до Прокуратурата, заради избитите животни
Снимка: Пресцентър БСП

Корнелия Нинова защити хората в село Шарково: "Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните", казва тя, цинирана в прессъобщение на партията й.

Още по темата

"Жителите на Шаркото направиха жива верига пред полицаите и ветеринарите. Поисках официално документи, на база на които се избиват животни. Беше ми връчена заповед RD11-1245.

В нея пише, че решението за изпълнение на комисията е от 4.07.2018, а протоколът за лабораторните резултати е от 9.07.2018 г."  Това каза Корнелия Нинова, която е във въпросното село.

"Разговарях с главния прокурор Сотир Цацаров. Помолих МВР да оттеглят полицаите, за да не се стига до сблъсъци. Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните. Тук съм с народните представители от региона и няма да си тръгнем, докато не се изясни истината", каза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другия път ,пак гласувайте !Тази система убива не само хората ,както се вижда !
23
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно е че БСП стои зад "протестите" на тия селяци.
22
9
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
"решението за изпълнение на комисията е от 4.07.2018, а протоколът за лабораторните резултати е от 9.07.2018 г."..?!?!КАКВО ВИ ГОВОРИ ТОВА?-това говори,че има някои ЗА РАЗСТРЕЛ!!!!!!..Но така е!..ДЕВЕТ ГОДИНИ ШАЙКАТА НА Тиквата сваля и сваля,и сваля "летвата"..тия ПРЕСТЪРНИЦИ просто УЗАКОНИХА анархията,БЕЗРЕДИЕТО,неморалността,ЛЪЖАТА И И ИЗМАМАТА.РАЗБОЛЯХА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО!!!!
21
7
 
23
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
тука някой спомена,че "Големите началници" дават по 1000 лв. за евтанизирано животно."ШАЙКАТА" ще им подхвърли по 190.ЕТО С ТОВА трябва да продължи Нинова,ако иска НАИСТИНА да е от полза!Да извади на светло гнусната ДАЛАВЕРА!!!!
20
14
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Бохохо е Пътник! И него върлата Каркачанка, татар-чевермето Симеонов и лаещият за агнешка плешка Сайдеров. См.ърт на всички тях!
19
2
 
16
 
! Отговори
Тим преди 5 години
Във вссеки областен град има дежурен прокурор и дежурен съдия за 5 минути може да се вземе съдебна заповед за спиране
18
12
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Додо"вълкът" ИЗБИВА агнетата бе,кьорав ли си?
17
9
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Реалистако костов,една от най-тъмните личности след луканов в бълг."политика" я е уволнил,това говори само ДОБРЕ за нея!..Костов търпеше най-официално "г-н Десет процента",така че НЕ с някаква "корупция" му е пречела.
16
18
 
21
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Тази вещица иска да яхне протеста на хората и да ги експлоатира! Нинова да пази хората е все едно вълка да пази агнетата!
15
12
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
За съд са целия управленски елит управлявал България.Нинова,бившата седесарка,уволнена от Костов за корупция ще оправи България.. Ха-ха-ха
14
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ави права е в случая, не е нормално да се започне с избиването на животните пет дни преди да излязат лабораторните резултати!
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До MakedonДа ти е сладко, комшу, да ти е сладко. Ти си похапни!Да ви я пратим, да ви оправи вас, че малко ли неща оплеска нейната партия именно по македонския въпрос!
12
19
 
15
 
! Отговори
СмелоДругариВборбата преди 5 години
Корни е видна ветеринарка. Разбира от магарета, коне, катъри и всякакъв друг ездитен ***! Тя е вожд на партийка, която успешно язди цял народ и цяла държава в продължение на 45 години, а след това, вече близо три десетилетия, прави всякакви акробатични номера, само и само да не падне от седлото, или поне от стърчишката на талигата.
11
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ми стана по-противна и от ББ, на всека манджа меродия пффффффффффффф
10
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скрий се,бе Нинова.Не разбра ли,че не ставаш за опозиция,а само се бориш за позиция.
9
16
 
13
 
! Отговори
Партизанин преди 5 години
Вместо това да сезира прокуратурата за стотиците разграбени предприятия през последните 27 години... Демагози отвсякъде...и *******седесари докараха България до демографска катастрофа.
8
14
 
29
 
! Отговори
Spas Spasov преди 5 години
Браво на Нинова!!!
7
18
 
5
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Vie Bolgarite na Ninova da mu ja jadite p.....ta
6
9
 
25
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ ДО БЪЛГАРИ преди 5 години
Избиването на Животни в България е по заповед от Турция разписана от Ердоган .
5
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова. На всяко гърне мерудия. От нея полза никаква само да създава калабалък. Вечно да се възползва от проблемите на хората. Аз тях ги разбирам, тежко е гледаш как унищожават труда ти, но чия е вината за болестите по животните и трябва ли да се рискува да пламне навсякъде. Аз от потенциално заразено животно месо не бих си купила. Това е казусът - дали избиването има реално основание, дали опасността е реална. Това да се изясни на хората, а не да се манипулират пак за нечии цели.