Клон падна върху майка с дете, бебето паднало на земята

Някои от дърветата в Бургас са на по 50 години и са опасни
Обновена: 28 юли 2018 21:11 | 28 юли 2018 20:48,
64
Клон падна върху майка с дете, бебето паднало на земята
Снимка: Кадър Нова тв

Клон от изсъхнало дърво се стовари върху майки с детски колички в Бургас. При удара едната количка била обърната и бебето паднало на земята. За щастие, то е добре, информира Нова тв.

Майката се отървала само с леки наранявания.

Клонът паднал върху преминаващите млади жени по обед при тихо и слънчево време. На улицата излезли и хора от близките търговски обекти. Разказаха, че се чул силен трясък, а след това видели обърнатата количка. Майката получила лека травма на ръката.

От Общината съобщиха, че имат издадена заповед за премахване на част от дърветата, някои от които са на по 50 години и са опасни. Заповедта им обаче била атакувана в съда от природозащитници. Въпреки това, пострадалата майка смята да търси обезщетение от Общината.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
6
 
! Отговори
Ок преди 5 години
Онези, дето пишат, че знаели Опасните дървета в София. Питам. Колко дървета в София са опасни и природозащитниците пречат на отсичането им. Оповестете, да се информирам и аз. Да не минавам покрай тях. Защото имам предостатъчно работа и ми е само и с тази простотия да се занимавам да проучвам.
26
7
 
10
 
! Отговори
Аман преди 5 години
Жена и дете клон едва не ги убил, а природозащитници ривът що майката не била ясновидка да го предвиди. Че и посмяла даже детето си да разхожда. Не е нормална реакция да се нахвърля на майка с дете, оцеляли по чудо.Пак, защо природозащитници не са поискали засаждане на нови дървета след премахване на старите опасни дървета. А са създали пряка опасност за всички там. Явно представяйки си, че някой е длъжен да знае кои дървета са опасни и те спъват премахването им.
25
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 5 години
А ми общината да ли ще и плати това което иска?
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, ние в София как знаем за подобни спорове и активно взимаме страна?Нарича се гражданско съзнание.
23
14
 
7
 
! Отговори
До Анонимна 19 преди 5 години
Бре, бре, бре!Цяла България била виновна на кифлата!Предлагам ти, кифлозащитничке, да си навреш клона еди къде си, дано разбереш какво имат предвид хората, когато пишат, че онзи, който бди над детето е майка му. Баш центърът ли е най-подходящото място за разходка с количка? Не е ли чула, че дърветата са опасни или това просто не я интересува и сега реве "Кой ми се изходи в гащите?"Ти сигурно си водачка на желаещите да кърмят по кафенетата в моловете, а не в отделените за целта помещения
22
4
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Ми и аз не знам за такива спорове за дървета. Работа на хората ли е да знаят кой клон кога ще падне, заради нечия идиотия?Да вземе някой да ме запознае с всички опасни дървета в цяла България, че утре пътувам. Най вече природозащитници, които мислят за дърветата повече, отколко за хората. Като е здраво това дърво, що е щяло да убие дете и що никой природозащитник не се загрижи за пострадалото дете, а обвинения се сипят. Аман от псевдота.
21
9
 
4
 
! Отговори
Не е ли знаела, преди 5 години
че в града има места, опасни за разходка?Майката не е ли знаела за спора относно тези дървета? Не се ли интересува какво става в града, в който живее?Ако е знаела, че дърветата са опасни, нямаше да е под тях с детето си. Но е възможно дори и да не е чула за този спор. Или пък, когато е чувала да започва предаване по радиото, в което се разискват такива теми, просто е сменяла радиостанцията, затова не знае и нехае.Но най-новите песни на Азис, Фики и Сузанита сигурно ги знае.
20
3
 
12
 
! Отговори
Гневна преди 5 години
Природозащитниците не атакуват в съда санитарната сеч. Не се оставяйте да продължават да ви лъжат. Атакуват заповед за премахване на здрави дървета от парка, за да се оползотвори площта за търговски цели. Изсъхналите клони се премахват регулярно, и тук общината не си е свършила работата. Не се отсича цялото дърво, защото е изсъхнал един клон....
19
3
 
2
 
! Отговори
краставичар преди 5 години
Природозащитниците краставици ядат ли ?!Като отидат на село при баба защо късат краставицата ?! По този начин те я убиват !Защо не изчакат краставицата да увехне и да умре от естествена смърт и чак след това да я откъснат и изядат ?!
18
11
 
9
 
! Отговори
Ми преди 5 години
Майката е права да си търси правата. А тези природозащитници, ако са били наистина такива, да се бяха загрижили как на мястото на старите опасни дървета, да се посадят нови и безопасни. Сега заслужават и природозащитниците едно дело и да платят глоба. И дано после се научат да мислят.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НовиниА дедо Мишо се на*ра:)
16
3
 
8
 
! Отговори
До беглеца преди 5 години
Пробвай да кажеш на германец да напусне Германия заради някой тамошен проблем, примерно заради убийства и изнасилвания, вършени от мюсли мигранти. Отдавна и в България за бегълците няма похвали, няма потупване по рамото. Само те горките още го не схванали. И току се обаждат га че на някой му е зор за тях.Както германците се борят с проблемите си както могат, така и българите го правят. А бегълците си бягат, щото друго не могат.
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОБЩИНАТА СА ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!ПРЕМАХВАТ СЕ САМО СУХИ ДЪРВЕТА!!!ДА СЪДИ ОБЩИНАТА!!!ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ СА АБСОЛЮТНО ПРАВИ ИСКАТ ИЗСИЧАНЕТО ЗА ДА ПОЛЗВАТ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ!КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА КМЕТ НА ГЕРБ НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВА ДА МУ СЕ СТОВАРИ КЛОН НА ГЛАВАТА НАЙ-МАЛКОТО!
14
12
 
7
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Абе какво става в тази България бе ?! Заради "природозащитници" на главите ви падат стари дървета ,по улиците ви нападат бездомни кучета , какво става бе , природозащитниците ли ви решават съдбата ?! Бах ги в кютюците , протестират ,че общината искала да отреже стари и опасни дървета , протестират ,че общината искала да кастрира бездомните кучета ! Що не ги пратите тези природозащитници да живеят сред природата в Стара планина или Родопа планина , че да ви е мирна главата ?!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко да се бетонира, и после някой като се трупира от жега вместо да ривът против природозащитниците, ще риват че са прави за глобалното затопляне.
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
После общината да съди съда, че не е разрешил проблема в разумен срок! ... от един час например. Безопасността на населението трябва да е над възможността на някакви зелени *** да рекетират обществото.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от претенциозни кифли, все някой им е виновен - много студено, много топло, много дървета и т.н. Като иска да не и пада нищо , да излезе и да го разхожда отстрани по аварийната лента на магистралата! Заради такива мрънкащи женички парка сега ще остане само с трева , тогава да видим пък за какво ще се оплакват
10
7
 
5
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Значи крайно време е морковите за " природозащитниците " да свършат и да дойде ред за тоягата ! На всяка манджа мерудия стават ! Дори има опити да искат забрана в заведенията да се сервира месо ! Представяте ли си до къде стигнахме , трябва да закрием всички животновъдства в страната ?! Сякаш тях насила ги карат да ядат месо ?!
9
8
 
10
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
От Общината съобщиха, че имат издадена заповед за премахване на част от дърветата, някои от които са на по 50 години и са опасни. Заповедта им обаче била атакувана в съда от природозащитници. Въпреки това, пострадалата майка смята да търси обезщетение от Общината...........................Да задължат всички " природозащитници " да съберат пари и да платят на майката за нанесени психически и телесни травми! Заради тях тази майка сега можеше да е мъртва ! Природозащитници - на всяка манджа мер
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ... (6)Изобщо не си разбрал(а) какво искам да кажа.Разбрал е 4.