Клон падна върху майка с дете, бебето паднало на земята

Някои от дърветата в Бургас са на по 50 години и са опасни
Обновена: 28 юли 2018 21:11 | 28 юли 2018 20:48,
64
Клон падна върху майка с дете, бебето паднало на земята
Снимка: Кадър Нова тв

Клон от изсъхнало дърво се стовари върху майки с детски колички в Бургас. При удара едната количка била обърната и бебето паднало на земята. За щастие, то е добре, информира Нова тв.

Майката се отървала само с леки наранявания.

Клонът паднал върху преминаващите млади жени по обед при тихо и слънчево време. На улицата излезли и хора от близките търговски обекти. Разказаха, че се чул силен трясък, а след това видели обърнатата количка. Майката получила лека травма на ръката.

От Общината съобщиха, че имат издадена заповед за премахване на част от дърветата, някои от които са на по 50 години и са опасни. Заповедта им обаче била атакувана в съда от природозащитници. Въпреки това, пострадалата майка смята да търси обезщетение от Общината.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
11
 
! Отговори
От общината преди 5 години
Жената да търси обезщетение от природозащитниците.
6
4
 
10
 
! Отговори
Новини преди 5 години
Баба Пена пръдна днес 2 пъти.
5
11
 
9
 
! Отговори
... преди 5 години
До Да го е държалаАбе, ей, ти майка не си ли имал и тя не те ли е пазила и лесно ли й е било?! Не те е срам да говориш така, най-малкото, подценяваш собствената си майка и това, което тя е направила за теб... Естествено, че майките трябва да са център на света, защото, ако те не раждат, няма да има свят, след като сегашните хора умрат от старост...
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руски клон ли е бил?
3
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голем праз. Майката сто на сто е гласувала за Супелмена 220 кила - ББ.
2
20
 
14
 
! Отговори
Да го е държала преди 5 години
здраво фръцлата и да не се е навирала под стари дървета!Всички знаем, че има опасни дървета и че поемаме рискове, минавайки под по-старите!Не оправдавам общината, но не одобрявам и наглата увереност на младите майки, че околните са им длъжни да ги приемат като център на света, само защото са преспали с мъж и са забременели.За детето и неговата безопасност е отговорна майката. Тя е длъжна да прецени всичко, а ако не го е направила, да не изисква този неин пропуск да се счита световна трагедия!
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами сега природозащитниците да платят обезщетение на майката, защото тя също е част от природата, джендъромутирали мозъци.