Убиецът от Благоевград хвърлял бомба в дома на бивша

Заради този случай Соколето бил съден, но не лежал в затвора
Обновена: 29 юли 2018 07:26 | 28 юли 2018 22:26,
82
Убиецът от Благоевград хвърлял бомба в дома на бивша
Снимка: Facebook

"След дъжд - качулка". Така жителите на родното село на Соколето - Бело поле, което е само на 5 км от Благоевград, коментираха драмата с техния съселянин Радослав Стипцаров, който миналата нощ застреля майката на последната пребита от него жена. Вчера около обед, обграден от барети в къща в близкото село Бараково, той се гръмна с двуцевна пушка.

Още по темата
Когато преди няколко години жената, с която е живял тогава и му родила син Николай решила да го напусне най-после след серия побоища и издевателства, той взривил бомба самоделка на терасата на апартамента ѝ в благоевградски квартал. Само случайността помогнала, за да няма пострадали в апартамента и съседи. Заради това Соколето беше осъден, но не лежа в затвора, твърдят негови съседи в Бело поле. Те коментират и съжителството му с друга от приятелките му – Гергана, която той системно тероризирал и накрая изнасилил.

"Не знаем на кого се е метнал. Брат му Иво е тих и скромен, той ходи сезонно на работа в Словакия. Не иска да контактува с него. Майка им Ваня също е много възпитана и трудолюбива жена, на 61 години е, но още работи като шивачка. Радослав идваше от време на време да вижда сина си, който е вече на 10 години и го гледа майка им. Може да се е метнал на баща си, той ги изостави още като бяха съвсем малки", предполагат белополчани, цитирани от "Монитор". 

Те допълниха, че Радослав не е прекалявал с алкохола, но по мнение на хората е употребявал наркотични вещества.

Последната снимка на Соколето в социалните мрежи е от 16 юли, когато се е снимал в басейн. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
43
 
! Отговори
Модерно е преди 5 години
Модерни са такива назобени батки с татуировки и често с гола глава. На такива явно жените много им се натискат, в случая обаче жените са попаднали на яката батка - бие, хвърля бомби, изнасилва, убива майките им, мъже отвсякъде.То па и едни жени!
19
1
 
29
 
! Отговори
гого преди 5 години
евала на че.н.гетата, перфектно ни спасиха от поредния съдебен фарс и чувството за безнаказаност на един ***....Беаво, така се работи, самоубил се с три патрона ;)
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Психопат.На тия години с бръчки на челото - значи в главата главата му циклят Троянски коне.
17
0
 
23
 
! Отговори
:):) преди 5 години
товА е резултат на мутро демокрацията в Бг. Боко да не се дъвче с *** пистоянно ми да озапти тази плъзнала повсеместно мутрееща се *** от селски бекове ,бургаски батки и темподобни двукопитни.
16
2
 
41
 
! Отговори
Мъж! преди 5 години
Че тоя е *** и че най-после си е получил заслуженото е ясно! Обаче прочитайки цялата статия българските жени за пореден път ми паднаха в очите! Едната му родила син, а той за благодарност и' взривил балкона, другата я изнасилил, на трета пък застреля майка и' и на всичкото отгоре и трите ги е използвал за боксови круши и кой знае още за какво и въпреки всичко това се намират все нови и нови пат-ки да му се връзват! Абе тия жени акъл нямат ли?!?
15
0
 
46
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Между другото, с такива копе*ленца е пълно като излезеш на улицата и се огледаш малко! Мутреят се, гледат лошо и те засичат на пътя! Чувстват се напълно безнаказани и готови на насилие при всеки удобен момент! Не веднъж и дваж съм влизал в пререкания с такива.... единствено това, че съм раснал на нивата и съм природно здрав ме е спасявало...
14
2
 
46
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Съвсем нормален български ид.иот....всеки ден ги срещам по улиците ...
13
5
 
24
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Дядо Хю,извинявай, *** човек като има едни полови особености между краката, не става автоматично мъж! Мъж е едно силно и волево същество, което подкрепя жените. Това описаното е мекотело и не може заради него, да се отричаме от истинските мъже (пък и жени) и да приемаме *** философията!
12
0
 
46
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
В България, ако имаш проблеми с подобен тип, решенията са две: или бягаш в чужбина или се въоръжаваш и го убиваш пръв! Да се жалиш на МВР и прокуратура и да чакаш съда да го осъди, па да лежи ефективно и то колкото си заслужава, означава да чакаш смъртта си или побоя си като кротко агне! Полицията ще се задейства едва когато те убият и то ако медиите научат!
11
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Излъчва много интелект. Нещо средно между Борисов и Цветанов.
10
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типична герберастка мутра. Дори носи същия червен конец на китката си като Вожда Суджук паша.
9
1
 
44
 
! Отговори
DEAD Inc. преди 5 години
Ами повечето от жените са си прости гъдулки... Аре като си тинейджърка е нормално да харесваш по-буйни момчета, гъзари и тн... Но, като станеш вече жена трябва да ти светне лампичката, че вече не е нормално да харесваш такива.... Защо точно тия после стават най-големите ***, алкохолици и тн. Общо взето човешки ***....
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре късно, отколкото никога!---Това мога да кажа на тъпите съселяни на тая грозна, оядена МУТРА!До вчера сте го боготворели, това тъпо парче.Намерихте ли му нов заместник?Дано пукне по същия начин и той!
7
5
 
33
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Пич от класа.Истински български мъж.Мечта за всяка жена.Никога не е бил на 510 лв.заплата.Сам се е оправял в живота.Не е бил ***.Харесвате такива,нали?Внимавйте какво си пожелавате,че може да ви се случи!
6
3
 
35
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Не стига ,че има гаден характер ,ами е и много грозен , поне така виждам на снимката !Чудно ми е тези жени ,които са избрали да живеят с него , имат ли изобщо някакъв усет за красота , чар или просто не ги интересува външния вид на мъжа ,с който ще спят в едно легло ?!
5
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами затова е продължил да безчинства, защото не са го вкарали в затвора заради деянието, което е можело да коства нечий живот! Решил е, че е недосегаем.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бре, соколето, моколето. Струва ми се че в този сайт само ринеме смет.
3
0
 
39
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Така като го гледам хич не ми прилича на самоубиец, ама нищо, по-често да се самоубиват такива.
2
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали е ристиенин?
1
1
 
41
 
! Отговори
Амомимем преди 5 години
От снимката си личи, че момчето е интелектуалец и високо ерудиран капацитет. Най-вероятно за момент е "прегрял" от четене на Шпенглер и Шопенхауер. Личи си, че е умно, интелигентно, много будно момче. Истинска ценност не само за България, но и за целия свят. Слава на Бога, че нашите Съд, Прокуратура, МВР и прочее поддръжници на високото IQ в България и сега може да не го вкарат зад решетките. Все пак в Народната библиотека го чакат много книги и ръкописи, които е поръчал за четене.