Развръзката: Убиецът от Благоевград се самоуби! Арестувани - много!

Мъжът застреля жена тази нощ - собственик на заведение
Обновена: 27 юли 2018 13:32 | 27 юли 2018 13:30,
80
Развръзката: Убиецът от Благоевград се самоуби! Арестувани - много!
Снимка: архив Булфото

Мъжът, издирван за убийството на жената, застреляна тази нощ в Благоевград, се самоуби. Това каза старши комисар Николай Хаджиев, директор на МВР - Благоевград.

40-годишният Радослав Стипцаров - Соколето се е самоубил с ловна пушка в село Бараково. От нея са изстреляни три патрона, пише "Фокус".

Още по темата

От полицията съобщиха, че Радослав се е укривал от 24 юли, след като миналата седмица е пребил дъщерята на убитата в Благоевград жена.

Както Dnes.bg писа тази нощ окървавеният труп на 58-годишната Снежана бе открит от съседка във входа, в който живее. Тя е била застреляна от упор на прибиране от работа. Снежана е била управителка на едно от популярните заведения в Благоевград.

Търсейки убиеца, полицията започна извънредни проверки по пътищата в района, а по-късно обгради къща в кюстендилското село Бараково, в която се предполагаше, че е Радослав.

"Щурмувахме къщата със специалните сили и открихме мъжа с огнестрелна рана в главата, а до него - двуцевна пушка", каза Хаджиев.

Соколето е пребивавал в къща на свои двама познати в село Бараково. Той е бил с перука, като е задържал телефоните на собствениците на къщата.

Полицията обяви, че Радослав е вероятният убиец на Снежана, но продължава разследването.

При акцията униформените са задържали двама братя и още няколко души от криминалния контингент.

Според някои информации жителите на Бараково са чули изстрел, но не могат да дадат повече подробности.

За Снежана се знае, че почти всяка вечер се прибирала след полунощ с обората на заведението.

Тя е била смъртоносно простреляна във входа на своя блок в Благоевград, но свидетели споделят, че чантата ѝ е била до намереното от съседи тяло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полюцаите сцепиха мрака с тия масови самоубийства на бандити.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Щурмувахме къщата със специалните сили и открихме мъжа с огнестрелна рана в главата, а до него - двуцевна пушка", каза Хаджиев.------Виждал ли е някой последствията от изстрел в упор с оръжие с голям калибър в областа на главата????Е, при подобен изстрел... просто главата я няма!
58
2
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
"40-годишният Радослав Стипцаров - Соколето се е самоубил с ловна пушка в село Бараково. От нея са изстреляни три патрона, пише "Фокус"...с първия сай гръмнал в главата,с втория-в сърцето,а с третия,за всеки случай-в корема..Мрем за такова ШОУ!!!!!
57
1
 
10
 
! Отговори
Кон преди 5 години
Бойко е за оставка, тъй като никой друг не поема отговорност. Той е отговорен за министъра на ВР. Колко са подобните случаи, които говорят че няма управленска култура в страната? Затворници бягат, полицаи напускат границата, самоубиват се удобно арестувани, жена убита в тунел от осветително тяло. Все няма виновни. Бойко носи тяхната отговорност. Редно е да си ходи, не само като на кино.
56
1
 
14
 
! Отговори
. преди 5 години
Освен да си седят в кабинетите и патрулките ушатите некадърници е хубаво да научат думата превантивност, някъв ненормалник приятел на приятели на полицията пребива жена и се укрива, кой се нае да защити жената и семейството и от нападения, сложиха ли ихрана ? Не, ако си бяха свършили работата, можеше да не се стига до тук. НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА, глупави, неорганизирани и прости малодушковци са нашите полицаи и дебелите им шефове в *** кабинети, за техен късмет няма нито съд нито държава.
55
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
обществото трябва да знае, защо товачка е било на свобода. Поне най-хуманният съд в света няма да му се налага да мисли каква оправдателна или смешна присъда да му сложата. Жената да почива в мир и да те тежи на съвестта на тези, които допуснаха това да стане. А хуманните съдии нямат съвест!
54
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко удобно. Убиецът от Нови Искър се самоуби, Пелов го убиха преди да го намерят... изобщо супер! Решаваме си случаите и зор си не даваме.
53
1
 
24
 
! Отговори
До 55 и 53 преди 5 години
Не се е самоубил с три патрона,а от пушката са изстреляни три патрона.Аман от философи.Всичко което четете е журналистическа изява ,кое как е точно никой точно на вас няма да седне да ви обяснява.Достатъчно екшъни гледате и в нета висите та мозъците са ви възпалени.Като на оня гдето се хвали как хубаво намушкал момчето.Сбъркано интернет поколение.
52
0
 
13
 
! Отговори
Не журналисти, преди 5 години
а КЛЮКАРИ!!!
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И други мразят тъщите си, но тоя е прекалил.
50
3
 
23
 
! Отговори
Тъжен преди 5 години
Как е възможно българската полиция да е работодател на толкова много негодници? Надявам се да имат малко срам и поне да не ставаме повече свидетели на стачки в този сектор докато ние им плащаме осигуровките.
49
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брей, че бърза балистична експертиза... 3 куршума са изстреляни от двуцевка...
48
3
 
28
 
! Отговори
маларт преди 5 години
Пак се опитват да пречат на милицията - "Той бил с перука"
47
3
 
32
 
! Отговори
E*а мааму преди 5 години
Сутринта писаха, че първоначално имало объркване как е убита жената - с огнестрелно или хладно оръжие...Е ако тоя я е убил с пушката, сметайте за какво става на въпрос за профисионализма на разследващи или медии...Направо ще падна вече... И тука идва друго - ако не я е убил с пушката, а пише че са намерили 3 патрона, а тя е двуцевка, тоя е презареждал значи докато се самоубивал...Яко.. :D
46
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как се самоубива човек с ловна пушка. Чудя се с кой пръст на крака дърпа спусъка
45
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я го гръмнете още веднъж, да не вземе да избяга, че от наща полиция и умрелите бягат
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А още колко са арестували..или заглавието е от друга новина ??
43
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"""""""""Търсейки убиеца, полицията започна извънредни проверки по пътищата в района, а по-късно обгради къща в кюстендилското село Бараково, в която се предполагаше, че е Радослав.""""""ЗАЩО родната полиция винаги изчаква да има убит а не го е търсила когато е пребил дъщерята ?????? ЗАЩО ???
42
1
 
16
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Щяха да го осъдят 3,5 условно за убийство по непредпазливост.
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен ми се иска баретите да са го думнали, но не са те. С два патрона е застрелял жертвата и един е оставил за себе си.