Тежка катастрофа до Враца: Един загина, 3-има са ранени

Пожарникари рязаха ламарини, за да извадят пътниците
Обновена: 31 юли 2018 16:44 | 31 юли 2018 16:37,
21
Тежка катастрофа до Враца: Един загина, 3-има са ранени
Снимка: BulNews

Тежка катастрофа стана на пътя за Криводол след разклона за село Лиляче край Враца. Един загина при сблъсъка, трима са пострадали.

При инцидента челно са се сблъскали две коли. Наложило се е пожарникари да разрежат автомобилите, за да извадят пострадалите, съобщи Bulgaria ON AIR.

Загиналият мъж е пътувал на предната дясна седалка в монтанската кола. Жена от същия автомобил е спасена на място от пристигналите спешни медици.

Други двама от участниците в катастрофата са откарани с наранявания във врачанската болница.

Движението в района на тежкия инцидент е ограничено от полицията, трафикът за Криводол е отклонен през село Лиляче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Mel преди 3 години
И с високо вдигната глава пред врачанския съд твърди че такова нещо не помни да се е случвало не помни че е убил двама души не помни че е затръкал две семейства... Съдът във Враца решава че няма нужда от ефективна присъда че той "горкият" повече такива грешки няма да прави, че то да убиеш двама невинни хорица не е кой знае какво в нашата държава.. Думи нямам 😭 Искам да кажа на хора които са загубили близки в такива зверски катастрофи никога никога да не се отказват да се борят аз не се отказах
17
0
 
0
 
! Отговори
Mel преди 3 години
В тази катастрофа на 31.07.2018г. На място почина моят баща на рождения ми ден след 6 дни в Софийска болница умира и чичо ми майка ми беше в тежко състояние, но с Божията помощ оцеля! Въпросният 25годишен господин който е виновникът, убиецът бил на кафенце във Враца и на връщане към Криводол решил да се по забавлява и с безсъобразената си скорост и наглост да убие двама души, които тръгнали на работа да изхранват две големи семейства! 😭 3та година водене на дела господинчото е на свобода...
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук виждам от тези които са коментирали изобщо нито един не е в час с случващото се аз съм човек който през 2016 г преживя много много жестока катастрофа в която загинаха 4 *** за малко не загинах и аз явно бог е бил с мен сега няма да разказвам как е станало защото е дълго за обяснение но ще ви помоля да не коментирате толкова много хора които всичко знаете....
15
1
 
1
 
! Отговори
Кодтадин преди 5 години
До AaaaamiМного си зле...
14
4
 
6
 
! Отговори
W преди 5 години
Няма оправия,народа е превъртял тотално.продължават да се трепят взаимно а най лошото е че не проумяват че в колите с които се блъскат са децата им.Ще бъде добре норвежките социални служби да дойдат да поработят в България.със сигурност на такива които предизвикват катастрофи когато карат децата си ще им ги отнемат и така ще е най добре.
13
2
 
2
 
! Отговори
Aaaaami преди 5 години
До КодтадинUpravliava te za 157mi poreden put boga na magistralite taka che ne se oplakvai. Kgb li te nakara da nedovolstvash sreshtu 35 lentovata magistrala Krivodol-Lilqche? :)
12
0
 
9
 
! Отговори
Кодтадин преди 5 години
Пътят е ужасен, много натоварен. Пътувам редовно посока Видин и обратно за София. Навсякъде е обрасло с храсталаци и клони на дървета. Дори и маркировката да ти позволява да изпреварваш, ти нямаш никаква видимост. Ужастно е! Освен това българския манталитет зад волана е под всякаква критика. Няма уважение, няма толерантност!
11
1
 
5
 
! Отговори
Пропаднала тиква преди 5 години
Ало, Анализатор, по-полека с квалификацията, че ти пролича колко си ***. Некадърни шофьори колкото искаш, попътувай малко и ще разбереш. Има една българска поговорка, запомни я, ако можеш: Преди да кажеш нещо за някого, погледни се в огледалото!!!
10
4
 
2
 
! Отговори
ИВАН преди 5 години
До АнонименАре стига бе брато?! Ти в БулИнс ли работиш или вПътна полиция,определено имаш талант и за двете!
9
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Третия писач е много умен, съобразителен и аналитичен. А всъщност сега дреме в опела и чака пенсията.
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам удареното БМВ и мокрия път, шофьора е давал газ на кошера, поднесъл е и другия ги е ударил във вратите...
7
6
 
33
 
! Отговори
SS преди 5 години
Отново Ромско БМВ за 500 лева.Аман от убийци....а кой е виновен.Ония дето ги пускат на пътя.Дай-аджии, Ката-джии и останалата *** държавна хранилка.
6
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само на мен ли ми прави впе4атление 4е от както караме на прожектори 365 дни в годината катастрофите се удесеториха. Или пък са намаляли но в о4ите на селя-ндурите които вкараха този закон а другите селя-ндури го приеха. Какво ви е мнението.
5
4
 
12
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Този път е нов с дълаг прав участък но е доста тесен.
4
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално като за териоторията населена с най-простото племе на планетата.Всеки ден има по няколко такива статии.
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано да е тоя дето отново е изпреварвал неправилно, а не случайния насреща.
2
8
 
3
 
! Отговори
Gru преди 5 години
А някой ТИР за цвят, не можахте ли да вкарате? Щото ТИР е една големичка книжка, с волети, които се късат на всяка граница. Шарена книжка, щеше да внесе малко колорит в статията.
1
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фаровете светеха ли?