Спасител vs. плажуващ: Юмруци и ритници във Варна

Причината - децата на пострадалия влезли да плуват навътре
9 авг 2018 12:15,
193
Спасител vs. плажуващ: Юмруци и ритници във Варна
Снимка: Кадър Нова телевизия

Фрапиращ случай на насилие на плажа - спасител ритна плажуващ, той пък му отвърна с юмрук.

Случаят е от 6 август от централния плаж във Варна – Андрей Маджов бил на плаж с двете си деца и им разрешил да отидат до шамандурата, тъй като могат да плуват.

Според него спасителят, който спял на плажа, се събудил, започнал да крещи и да свири по децата му.

"Сериозни ръкомахания, да излизат от морето, повече да не влизат там, на брега само да си играят, на много груб тон. Недопустимо поведение", разказва Андрей пред Нова тв.

Той направил забележка на спасителя, но не смята, че го е провокирал.

"Съвсем учтиво го помолих да е учтив с чужди деца", твърди Андрей.

След това последвали нецензурни жестове, които мъжът заснел с телефона си. А заради това, че снима, последвал ритник.

"Бях жестоко изритан в ръцете, защото се опитах да го снимам как показва среден пръст. Имам наранявания на пръстите, на китката", заявява Андрей. "Изправих се и го ударих, да се съвземе малко и да се успокои".

Спасителят Азер работи повече от 40 години. Отрича да е бил груб.

"Казах: "Марш! Навън! Това не е грубо", заявява спасителят. "Той идва и пита: "Ти защо идваш бе? Ти защо държиш такъв тон на децата ми". Обърнах се и той ме удари", казва от своя страна пък спасителят и отрича да е спал на поста си.

Андрей има извадено медицинско удостоверение и ще потърси правата си в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ме интересуват някакви махленски сбивания, има си съд, да се оправят. Аман вече от сеирджийство и долнопробна джендърска джурналистика.
40
7
 
6
 
! Отговори
kkk преди 5 години
днес разбрах (от един спасител), че работата на спасителя е да следи някой да не се удави ПРЕДИ шамандурите (в района му). ако съм зад тях си е лично моя работа кво ша правя и как ша се давя и няма право да ми свири и да ми се пеняви
39
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aко беше в нормална държава "бащата" щеше да почерпи спасителя,че пази децата му а тук му налита и се бият.И сега ще бъде осъден.
38
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джеймс донеси ми чаша вода! Веднага, сърТова се повтаря 5-6 пъти и Джеймс решава да попита господарят си да ли има проблем.А той отговаря: Къщата гори Джеймс, а сега донеси още една чаша вода.
37
6
 
14
 
! Отговори
До 34 преди 5 години
Бащата напада спасителя спасителя се защитава спасителя ще осъди бащата така или иначе *** докаже кой пръв е одарил.Дори и спасителя пръв да е ударил той е в работното си време и е прав.Ти искаш да няма спасители и после да ги търсиш да те спасяват.На плажа винаги спастеля е прав.
36
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спасителя е прав ако стане нещо с децата той носи отговорност.Добре е направил,че е пребил глупавия баща а сега добре ще е и да го осъди и за пари Бащата като не иска спасители има много плажове без спасители и също да ги води в други водоеми ама ако стане нещо с тях ще се моли на спасителите нали така.
35
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По логиката на този спасител нормално ги е "обгрижил", само трябва да му дадат револвер.
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Изправих се и го ударих, да се съвземе малко и да се успокои".4увставм се нещо нервен...дали да не зема да ти тресна един 6ут та да ме успокоиш и мен
33
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 32Защо е *** бащата ? Морето е за плуване ? Ако не му се работи вече да излезе в пенсия. Това, че го е ударил по закон можеш да се защитаваш при нападение . В случая спасителя го е ударил интой се е защитил. По смъртно не можеш да го осъдиш.
32
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре без спасители.Който иска да го спасяват щото не може да плува ама скача надълбокото да си наеме личен спасител.Аман от задръстеняци -"началници на морски прибой"
31
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добра работа на спасителя хем е пребил простия баща хем ще го осъди за добри пари.Другия път когато простия баща заведе децата му и ако стане нещо с тях ще се моли на спасителя да ги спасява.
30
21
 
8
 
! Отговори
Маке преди 5 години
БГ проказата плъзна и по плажовете как не се намери един македонец сърбин или румънец да набие и ограби някой. Истината е, че комунистите по тия ширини малко са трепали тука трябва един Чаушеску или Тито, че да ви научи на ум и обноски. Демокраията е вредна за вашето здраме и стига оправдания с комунисти Чехия, Сърби,я Унгария, Румъни не бяха ли комунисти.
29
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
особености на българския черноморски туризъм, погледнете само спасителя, като карикатура е
28
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 26Това са глупави хипотези. Ако му се схване крака, ако е пил, ако е болен. ..Морето е на всички и всеки има право да влиза, ако реши и на 5 км . По твоята логика да затворят и Балкана и пътищата / може да ти се схване крака и да блъснеш някой / ...Какви глупости пишеш. Неговата работа е да следи да, не се удавиш толкова. Не да си морален съдник. Всвки си носи отговорността.
27
19
 
9
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Защото ако децата ти се удавят, спасителя ще е посъдим.Това не е повод да им крещи като на животни. Щом бащата го е предупредил, то той не носи никаква отговорност. Имал съм случаи и с такива които знаят как да викат, а имат и cвиpки.
26
8
 
21
 
! Отговори
Спасителят в ръжта преди 5 години
Щом са стъпили във водата спасителят им е баща от там нататък, бащата трябва да се евтаназира и децата да се дадат на някое добро и културно бездетно семейство.
25
4
 
36
 
! Отговори
яве преди 5 години
какво ще рече могат да плуват??? Ами ако едното му се схване крака изведнъж. Ами ако нещо друго, течения? После кой ще е виновен? Не казвам че този спасител е винаги мил и любезен, но носи отговорност за отрочетата на господина и е спесил много хора. Ако не иска някой да му вика по децата- неохраняем плаж.
24
0
 
16
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Анонимен 18Я поясни какво означава "Ниарденталец", ако обичаш? :))))
23
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От една страна спасителите на нашите плажове (от Варна съм) често се престарават и гледат да се застраховат - шамандурите например изобщо не са надълбоко, слагат жълт и червен флаг за нищо. От друга - с морето шега не бива и не трябва да се влиза в излишни спорове с хората, които са сложени за охрана там и носят отговорност
22
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя баща трябва да бъде съден за тероризъм, спасителят може да е груб това е част от задълженията му за да спасиш живота на хората може да се наложи и някоя грубост. Бащата е създал предпоставка за удавяне на собствените си деца и целия плаж опитвайки се да инвалидизира и отстрани спасителят от плажа.