Рай за джебчиите сред пияните туристи по родното море

Чакат набелязания да изпие поне по три питиета, за да го атакуват
10 авг 2018 07:00, Елка Василева
34
Рай за джебчиите сред пияните туристи по родното море
Снимка: архив, Булфото

Пияни туристи спъват работата на полицията по морето. Те не помнят кога, къде и как са ги обрали. За това се оплакаха командировани от СДВР служители по курортите, пише "Монитор". Те се хванали за главите още първите дни, след като в районните управления в по-малките градчета започнали да пристигат голи до кръста махмурлии, които заявявали, че са обрани, и пускали жалби.

В тях обаче не знаели какво да напишат, тъй като си спомняли вечерта едва до второто посетено заведение. След това всичко им се губило, включително и парите.

Последният случай бил в Созопол. Там преди три дни англичанин се появил в приемната на полицията и казал, че му липсват повече от 4 хил. лева. Веднага бил сформиран екип, които тръгнал по дадените насоки от чужденеца. Мъжът, който бил около 60-годишен, обяснил, че е бил на ресторант, след това за едно малко питие на бар. Оказало се обаче, че е посетил три бара, а малките питиета далеч повече от едно. В последното заведение, където бил, пък почерпил щедро седем млади момичета, дал и бакшиш от 1000 лева на сервитьорките.

В друг случай пък поданик на кралицата се напил до козирката и изгубил празното си портмоне. Отново подал сигнал на следващия ден, а час по-късно намерил парите в задния си джоб.

"Постоянно имаме такива сигнали. Длъжни сме да работим по всеки един от тях, което обаче ни пречи да разкриваме истинските престъпления", обясниха разследващи.

От там поясниха, че въпреки това всеки ден залавят по един крадец. Отново не случайно жертвите били пияни. Оказало се, че джебчиите по плажа и около заведенията специално чакали набелязания да изпие поне по три питиета, за да го атакуват. Тогава хората ставали изключително немарливи към вещите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
българския хонг-Конг преди 5 години
До жалко но факт- се премести у нас
25
0
 
1
 
! Отговори
жалко но факт преди 5 години
До сладки спомениТолкова много ПУЦ-ове, полувисши и висши институти по международен туризъм имаше!Многобройните ни кадри забягнаха навън..........
24
0
 
3
 
! Отговори
песимист преди 5 години
До сладки спомениОстана само осраното море пълно с *** и старата му слава................
23
1
 
3
 
! Отговори
сладки спомени преди 5 години
Морето си беше единствения ни прозорец към външния свят сякаш в друга държава!!!!!!Плажа ухаеше на вносни цигари, козметики, плажни масла и русокоси красавици.Полуголите тела бяха жива порнография и предразполагаха към секс у старо и младо!Селянчета и ц.ганчета с *** лица бяха предпочитани от западните туристки!Келнерите се напълваха с пари, подаръци и модерни дрешки и касетофони! Като в рая!А СЕГА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ВЪЛНУВА ВСИЧКО ТОВА, ЗАЩОТО НЯМА ГРАНИЦИ ЗА НАВЪН
22
0
 
1
 
! Отговори
Utayka преди 5 години
На въпросния островитянин (1000 лева за сервитьорката и черпене на 7 питки) му дайте номера на неприятната рускиня с бебето и котлона от миналата седмица да й поплаче на рамото.Тоя между другото щом в Созопол е дал фира, не го знам ако иде в Бангкок. Там ще го обезкостят.
21
0
 
1
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ВМЕСТО ДА ПИЯТ , ДА НАБЛЕГНАТ НА УПОТРЕБАТА НА НАРКОТИЦИ(ПОЛОВИНАТА ПЛАНЕТА ГИ ЛЕГАЛИЗИРА САМО ТУКАШНАТА ТИКВА ТРЯБВА ДА ЗАРАБОТВА И СЕ ПРАВИ НА У*ЛАВ)
20
0
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
..eee ne e lesno da si politsai...ama triabva da ia varshish tazi rabota ...tova ti e rabotata.ima nachini stiga si se oplakval !!! Labavi ste .v tova e problema !!! Te prestapnitsite stavat I oshte poveche I oshte po- arogantni..kato vi znaiat kolko ste labavi !!!
19
0
 
3
 
! Отговори
МВР преди 5 години
До имашеИмало е и ще ги има защото характерна черта на българина е да КРАДЕ!Докато работодателите и депутатите в правителството ни крадат и народа ни ще краде!И докато комунистите са на власт ще се краде!
18
1
 
6
 
! Отговори
морски преди 5 години
До спомениОгромна е разликата на морето между 60-те години и днес когато се пееше за море и любов в цялата наша естрада! Ентусиазма беше огромен особено връзката с другия свят.Колко бракове и разводи пораждаше морето.......... Секс на поразия у старо и младо!
17
1
 
4
 
! Отговори
спомени преди 5 години
До Нестор Морската градина гр.Бургас се славеше с нападения над жени до 80-те-90-те години.Внедриха се каратистки МС и набързо ги изловиха похитителите.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До имашеИ през саца ги имаше, но почти не се говореше за това освен в бюлетините на МВР и ГНС
15
1
 
2
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Пиенето вреди не само на здравето..но и парите се изпаряват...не знайно къде...?я по заведения. я по жр.ици.. любов.ни и кра.дливи...Какъв е тоя дето черпил цяла група момичета...ами те са чакали за...клие.нти. бал.амурници.
14
1
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 17Сега вече няма нужда от такива табла :) Те сами си пускат селфита във Фейса :)))
13
2
 
23
 
! Отговори
Нестор преди 5 години
В Англия пък ако те оберат полицията въобще не разследва, само регистрират престъплението! Ако обаче в даден район кражбите станат много, полицаите пускат цивилни служители които изглеждат като жертви и така хващат джебчиите. Това е разликата с нашата полиция ни пази.
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До имашеКато студент във Варна ходех често до Толбухин.Във всяка кръчма без изключение имаше огромни табла със снимки на алкохолици.............
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България е рай за всеки, който реши да се занимава с нещо незаконно.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пиенето е вредно за здравето по принцип.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така като гледам пак опря до турцитъе, те били виновни...Малко ми прилича това на краставичката от онази касетка...
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 10 Сетих се от твоя пост за оная история:Младеж се прибира пиян като дъска посред нощ у тях и звъни на вратата, майка му отваря и като го вижда вика:А, бе сине, що си се напил така, що не пиеш докато ти е сладко, бе мамо?И синът: Откъде толкоз пари, *** мамо?!
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5 Коментара ти ...ROFL ,I'm dead Lol