55-годишен в ареста – гръмнал бездомно куче в Дупница

При обиск са иззети 3 незаконни въздушни пушки и арбалет
15 авг 2018 21:44,
83
55-годишен в ареста – гръмнал бездомно куче в Дупница
Снимка: Pixabay

Мъж е задържан за убийството на бездомно куче в Дупница, съобщават от МВР.

Вчера униформените установили 55-годишния стрелец, който преди дни, с въздушна пушка от жилището си, гръмна и уби животинката.

При издирването полицаите са открили в апартамента му 3 въздушни пушки и арбалет, които не са били регистрирани по законовия ред.

Оръжията са иззети от властите.

Извършителят на убийството на бездомното куче е задържан за 24 часа в ареста на РУ-Дупница. Срещу него е започнато досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
15
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
За мен случващото се е нещо като - "на прасе - гурме". Донесоха ни демокрация без знаем имаме ли нужда от нея, узрели ли сме за тая работа. Аналогичен е примера и за ред държави от арабския свят с вносна демокрация. Резултата го знаете колко е плачевен. И не се ли опомним - загиваме. Спомнете си филма Вилна зона сниман преди повече от 30 години и си задайте въпроса мръднаме ли един сантиметър напред в манталитета си? Ако е "по-скоро не" нищо добро не ни чака.
29
9
 
38
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Детето което го разкъса добермана сигурно и то е било лошо!? Защо трябва кучето на улицата да решава кои какъв е и да го наказва!? Ходете си на село и в двора си гледайте какъвто искате *** улиците са за хора! Също и измамниците които обикалят улиците не е нормално да са там защото нали уж живеем в правова държава защо трябва да ни е страх на улицата да не ни ухапе куче или измамят и ограбят което според властите не е престъпление.
28
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дадоха права на кучетата, а хората кучета ги яли. Да дадат права на прасетата, кокошките, пуйките ама не! На кучетата. Какво са кучетата, че да имат права. Защо кучетата имат права а пилетата нямат. Хора вие замисляте ли се тия които ни управляват за какви *** ни смятат. Човек гръмнал куче и в ареста. За какво, че е гърмял въобще, или за кучето. Ако кучето хапе какво да го прави. Имал три въздушни пушки. Незаконни?! Че те са на свободен режим, като сиренето. Под вола теле не намериха ли.
27
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 14Абе *** един такъв като теб ми обясняваше същото, но когато му се случи едно куче да го подгони и му припомних, че сигурно е лош човек същите глупостите които и ти дрънкаш се чудеше какво да ми отговори.
26
3
 
13
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Прав си за едно времеДнес се навършват 3 месеца от как Електората ме измами с ремонт на покрив и Изолация на Гараж като ме подведе с ниска цена а после ме накараха да подпиша договор които не исках с заплахи ме принуди да платя 10 пъти повече. От полицията казаха защо съм им дал а от прокуратурата отказаха да образуват до съдебно производство защото нямало престъпление те си искали а аз съм давал!Безработен съм и съм болен затова се подлъгах по евтината оферта която беше капан.
25
7
 
18
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
До кучелюбеца от коментар 17Я кажи аз гад ли съм, щото мен примерно уличните кучета като ме видят и бягат. Това щото усещат че не съм добронамерен към тях или щото не ме страх? И какво мерило е една улична мссстя за това какъв човек е този или онзи?
24
7
 
27
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
По улицата да те е страх да ходиш защото някое куче може да те захапе не е нормално да имат кучетата по големи права от хората.
23
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 14И двете ми деца са гонени от бездомни кучета, а едното даже го нахапаха.Дрънкай си ги тези приказки, че кучетата надушвали лошите хора, на фондациите, дето ви финансират.Аз лично съм за премахване на уличните кучета - дали с осиновяване, дали с избиване ми е все едно. Те просто нямат място на улицата.
22
5
 
28
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Лицемерието, драги драскачи, лицемерието ни иде в повече. Ако сте над 35годишни като мен помните добре къде беше мястото на кучетата и електората. Ама ви беше добре, нали? Един съсед ловец буквално изчисти за ден квартала от бездомни кучета. Електората беше с редовно регулирано поведение с помощта на твърди предмети. Къде бяхте тогава? Че сега големи демократи се извъдихте? Да изгние в затвора? И него да го застрелят с пушката? За едно куче, а?...
21
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа, себе си да гръмне
20
9
 
32
 
! Отговори
HUMANN преди 5 години
Виновни са всички псевдо организацийки кучелюбскии, които не прибират кучетата за кайма, а ги развъждат по улиците и усвояват нашите пари за вредни глупости. На човека да дадат 50 лева за свършена работа
19
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Взел му е душата,ама и кучето приживе не му е останало длъжно като го е сръфало по четала и сега е евнух.
18
4
 
28
 
! Отговори
Нов преди 5 години
Ако нямаше бездомни кучета по улиците, нито този човек щеше да е арестуван, нито кучето да е мъртвоАлооу, кмета на Дупница, на тебе говоря.А за оръжието стрелеца да си го отнася по пълна програма
17
8
 
25
 
! Отговори
До Анонимен 12 преди 5 години
Имал съм едно куче-йоркширски териер,което почина.Сега имам друго такова.Държа да отбележа,че и на двете съм плащал данъци,оборудвани с чипове и редовни ваксини и всичко,което се полага.Против съм уличните ***,против съм и срещу стопани,които си мислят,че да имаш куче е въпрос на престиж,не полагат грижи за тях и не се съобразяват дали домашните им любимци не пречат на нормалния живот на съседите!Такива наистина бих ги гръмнал наку-всичките!
16
30
 
10
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
Е, понеже лично на тебе не са ти помагали, а само са те стряскали - да ги избиваме, за да ти е кеф.А кучето ги подушва гадовете и затова ги стряска.
15
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здрави кози и овце да се избиват може, а кучета и котки не може? Егати животинския расизъм. Убийците на животни в Странджа кога ще ги арестуват?
14
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Мене не са ме спасявали кучета, нито са ми помагали. Само са ме стряскали, стресирали и нападали :)Какво ще кажеш се, Унуфриии !!!
13
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брях-бря-бря-бряяяяя ...Едно време, а ко знайти колко ги тепахме мастиите по улиците, не е истана ... Па ся ... Да го .... Ейййй. За едни песове, човека в затвор вкарват. Ся, разбирам, да беше на някого скъпото куче, ама то уличен мурджу ...
12
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек никога не може да се отблагодари на кучето. Хиляди хора са спасявани от кучета. Има кучета, които от мъка по стопанина си са умирали.Тоя *** бих го гръмнал без да се замисля. Такъв и човек ще гръмне.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10 На кой хора по-точно?