Сигурност: Какво е състоянието на АМ "Тракия" и "Хемус"?

Инж. Светослав Глосов коментира в предаването "Брюксел" 1
25 авг 2018 10:00,
11

17 моста на магистралите "Хемус" и "Тракия" са в лошо състояние, стана ясно след проверка, разпоредена след трагедията в Генуа. В момента се извършва ремонт на пет от съоръженията.

Две от тях са на магистрала "Тракия" - на 20-и и на 37-ми км. Другите три съоръжения в ремонт са на "Хемус", като ремонтите трябва да приключат до ноември.

Има ли гаранция, че хората могат да бъдат спокойни, докато пътуват?

"С ремонтите на "Хемус"ние гарантираме, че през следващите поне десет години няма да има никаква необходимост от ремонтна дейност", каза в предаването "Брюксел 1" шефът на Агенция Пътна инфраструктура инж. Светослав Глосов.

Целия разговор на Милена Милотинова с инж. Глосов можете да гледате в събота от 17:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Xaxaxa преди 5 години
Състоянието на Тракия е "катастрофално". Хахахаха
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мостът в Генуа е строен от иддиоти печалбари капиталисти. Нищо общо няма със стабилното строителство през социализма, науката и законите на физиката.
5
1
 
6
 
! Отговори
Южна Румъния преди 5 години
Такова нещо като "Автомагистрала Хемус" няма! Има каруцарски път който не отговаря на изискването дори за третокласен път в третия свят.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМ "Тракия" дясна лента е за офроуд машини, те за мостовете и тунелите се притесняват! А в аварийната масово се чоплят семки и се пуска по една вода в грастите. На Боку мечтаните магистрали...
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак общи приказки защо не се каже, че новите участъци особено дясната лента и двете посоки от "Тракия" вече не са подходящи за движение, а удобно се говори на кило.
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дясната ленда на цялата АМ Тракия и в двете посоки не става за шофиране с повече от 80км/ч,риска да хвръкнеш от пътя е доста голям,затова масово се кара в лентата за изпреварване
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
TOZI AKO E INGENER AZ SAM KOSMONAVT.