Затварят фаталната отсечка край Своге, проверяват асфалта

В МС започна среща между институциите заради трагедията
26 авг 2018 15:02, Красимир Ангелов
38
Затварят фаталната отсечка край Своге, проверяват асфалта
Снимка: МС

Временно се ограничава движението по път II-16 София - Мездра в двете посоки в района на вчерашния тежък пътен инцидент, съобщават от АПИ.

Още по темата
Причината е вземане на проби от асфалтовата настилка.

Обходният маршрут е Мездра - Своге - Искрец - Костинброд - София, съобщиха от агенция "Пътна инфраструктура".

Същевременно в Министерския съвет започна извънредна среща на институциите във връзка с тежкия инцидент край Своге. На нея се очаква да бъдат обсъдени подробностите около автобусната катастрофата, при която загинаха 16 души и по-сериозни мерки срещу войната по пътищата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 5 години
Отново гротескната и жалка *** погубва клетите си поданници ! Телешки _търпелив народ , нищо не го трогва...!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 5 години
Лошото при такива ситуации у нас е че 'Обходният маршрут' не е по-безопасен от затвореният... :) !
33
0
 
4
 
! Отговори
Бръчков преди 5 години
Това ли трябваше да се случи , че да се разследват герберастките фирми , вършеещи по всички строежи на пътища ..... И пълнещи партийната каса , че да има пари за протестери и гласове !
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката - стадо ненужни, безполезни и вредни хора с тлъсти заплати.И Търговският регистър още не е тръгнал.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАКТИКАТА Е СЛЕДНАТА: СТЪРЖАТ СТАРИЯ АСФАЛТ, СТОПЯВАТ ГО И ГО ПОЛАГАТ ОТНОВО.ИКОНОМИЯТА НА СРЕДСТВА Е ОГРОМНА.
30
10
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
"Преди години говорих с шофьор на камион." Ами преди години пътищата бяха строени от БКП/БСП и затова вече са в такова окаяно състояние. В цяла България, хиляди километри плачат за чисто нови пътища. Всичко вече тотално се е сринало и изринало, от некачествените материали, които са влагани някога.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така са всички ремонти изпълнявани от Трейс,собственост на Николай Михайлов и Юлиан Тюфекчиев.Търга се печели на ниска цена,след което с хиляди анекси цената се увеличава,ама качеството НЕ.
28
0
 
4
 
! Отговори
До 27 преди 5 години
Пиши на български. Никой не чете изчанчени езици.
27
2
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Пътя не е толкова зле, но има нужда и от поддръжка. Храстите не са изрязани от двете му страни, а канафките или ги няма или не са почиствани от времето на студената война. Това създава проблеми особено при дъжд. Можеше малко да го разширят тоя път, щото е адски тесен.. Не знам точно по кой стандарт може да съществува толкова тесен път..
26
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Nahalnizi poemete vinata si sa loschote patischta rastuscheni trotoari a milionite ginana v djobovite sa vi zarvulski milioneri
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Gerberite sa vinovni patischta ne ka4estveni loschi materiali a eu parite kade otivat. Ot kakvo stanahte milineri selski zarvuli partisanski vnu4ki i tn sluscham glupisti po tv mantinelata schtala da isdarji ako karal schofiora bavno sbe nekadarnizi orosti ne se li sramuvate ored bg narod tap koito vi isbra pak sa da go unijite s 100 eur pensii s miserni saplati solunska napravena krivo lavo trotoarite dupki restr moma hodat 4ujdenzi i padat po trotoarite gados mrasno fandakova milionerka
24
1
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
България е южна страна.Италия е също южна страна.В Италия като правило магистрали,пътища и виадукти се строят от фирми на мафията ,за да не правим изключение и при нас е така.Но като се има предвид ,че всяка страна си има мафия ,но в България мафията си има държава,то от проведеното разследване ще се окаже ,че фирмата е работила перфектно ,но някакъв дядо карайки каручката си е разсипал пръст по новия "прекрасен" асфалт и ето белята станала
23
5
 
5
 
! Отговори
123456 преди 5 години
До АПИ///Трейс Груп на кого беше ,да не е Цоло Вутов.
22
1
 
14
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
След направената експертиза ,ще се окаже ,че асфалта е положен по необходимата технология и отговаря на всички изисквания за безопасен път.Тъй като броя на хората работили в този бранш е крайно число ,то започват да се търсят хора,за които основното изискване е да искат по-малки възнаграждения ,за да остане повече както за собственика на фирмата строител ,така и за правилните партийни лица и структури.Виновни най-вероятно ще се окажат лица без съответния политически съпорт, ако има такива
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще наблюдаваме как се спасява любимата фирма-изпълнител! В цялата страна има участъци строени от нея и то за милиони от нашите пари! Баницата беше сладка, но и от преяждане се умира! Нищо не е без следа (трейс)!
20
2
 
13
 
! Отговори
Знаещ преди 5 години
*** и пашата са акционери
19
1
 
10
 
! Отговори
АПИ преди 5 години
До на : радев баща муФирма Трейс е главен изпълнител на пътя София Мездра!
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1. Асфалтът както е показан и в други сайтове има огромни дупки.2. Виражът е с обратен наклон.Не случайно, оплакванията са продължили и след ремонта на участъка.Големите чуденици. Пък и `специалист` от чужбина викнали.
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде пак действия пост фактум! Нашите институции така и не се научиха, че дейностите "след дъжд качулка" са вредни, неработещи, излишни и жалки. Кво ше проверяват сега?? Ако не беше тази ужасна трагедия щеше да бъде много смешно колко ненужна е 99% от БГ държавната администрация. Жалко за починалите и жалко, че обикновено жертвите от безхаберието и безсилието са обикновени хора, а не "богопомазани БГ политици".
16
0
 
11
 
! Отговори
Тъпо преди 5 години
И като гледам войновски пак е там, един закононарушител, ще решава проблемите на транспорния сектор. Браво.