Голф се "удави" в река Глазне, шофьорката е жива

34-годишната е с контузии, но без опасност за живота
28 авг 2018 16:30,
32
Голф се "удави" в река Глазне, шофьорката е жива
Снимка: "Монитор"

Автомобил се приземи в приток на река Места тази сутрин. Инцидентът с Фолксваген "Голф" е станал в 7:42 часа.

Возилото, управлявано от 34-годишна жена, се е преобърнало няколко пъти на пътя и е паднало в придошлите води на река Глазне.

Платното е било мокро, тъй като е валял дъжд, а произшествието се е случило близо до Банско - на пътя между  Баня и Краище, в района на разклона за село Елешница.

Шофьорката, която е от Елешница, е загубила контрол над возилото и на десен завой, в района на жп гара "Ген. Ковачев", е навлязла в лявата лента на пътя, пише "Монитор".

След като колата се е претърколила няколко пъти, е паднала от 10-12 метра височина във водите на реката.

Полиция, линейка и пожарна кола бързо са пристигнали на място. Пожарникарите са успели да подадат въже на катастрофиралата и са я издърпали на брега. Тя е обяснила, че всеки делничен ден по това време пътува до Разлог, където работи.

Жената е приета в Разложката болница с болки във врата, но без опасност за живота. Голфът също се е разминал с малко щети, които са предимно в задната част на купето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
17
 
! Отговори
Нормално преди 5 години
Как някои не са използвали произшествието да набедят управляващите? Не знам защо неопитните и млади вода и на МПС си въобразяват, че като са си купили книжката, са станали вече шофьори? Вярно е, че никой не е застрахован срещу злополуки, но отговорността е за всички! Успех на начинаещите и щастие за всички!
8
7
 
17
 
! Отговори
Краднинова: преди 5 години
ББ е виновен! Венсеремос другари и другарки!
7
1
 
9
 
! Отговори
Мдааа преди 5 години
"Went the horse into the river" - стара тибетска мъдрост
6
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Борисов ни съсипа ей!
5
1
 
21
 
! Отговори
Чудя се преди 5 години
щом и едни коли не можем да управляваме, къде изобщо сме тръгнали. Каква държава, какъв растеж, всичко е обречена от индивиди, които елементарни правила за движение не могат да спазват за собственото им добро.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако това е голфа на снимката щетата е бая малка пла4е за ново купе. Задницата така е деформирана 4е и в завода производител няма да си познаят творението. По важното е 4е жената се е отървала само с уплаха и навехнат врат.
3
0
 
17
 
! Отговори
лошо приземяване преди 5 години
Винаги ми е било чудно, къде зареждат с керосин....
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голфу нема да умре!
1
0
 
35
 
! Отговори
шофьор преди 5 години
Радвам се, че шофьорката се е оттървала без наранявания. Смях се от сърце на коментара за щетите по колата. Ако снимката е реална, този голф е за скрап. Авторката на статията може да го купи и да си го стегне - ха ха.