От утре – ремонтират пътя убиец край Своге

Отсечката ще се фрезова и преасфалтира
2 сеп 2018 21:32,
25
От утре – ремонтират пътя убиец край Своге
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От утре - 3 септември, започва ремонтът на участъка от път II-16 Своге – София, където стана тежкият пътен инцидент. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Отсечката първо ще се фрезова, а след това ще се преасфалтира. Досега предприемането на ремонтни дейности беше невъзможно поради извършваните процесуално-следствени работи.

Още по темата

В останалите участъци от път II-16, в които са констатирани дефекти до момента Изпълнителят Сдружение „Трейс Своге“ е извършил следните строително-монтажни работи: изкърпени са всички дупки и неравности от км 23+000 до км 52+000. Това е участъкът малко след тунел "Елисейна" до град Своге.

Ремонтирани са и две пропадания при км 71+000 - след разклона за село Ромча, и при км 73+000 - в Искърскотото дефиле.

Вчера и днес служители на ОПУ - София са направили оглед на всички пътни знаци и където е било необходимо е премахната избуялата от дъждовете растителност за осигуряване на по-добра видимост за шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
35
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА! преди 5 години
Комунистите са в шок и не знаят какво да правят, за да замажат гафа от разкритието, че са мафията в България. Любимец - Митьо Очите. Пуснаха червените *** да пишат всякакви глупости, опитвайки се да изместят темите. Това буди само смях и подигравки, защото всички знаем кои са и какви са. Отдавна никой не им вяра, но те си пишат едно и също като някакви латерни. Толкова сте жалки и долни всички от БКП/БСП, заедно с вашата бандитска мафия. Има надежда скоро да се стопи електоратът ви.
21
0
 
35
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Поредното дръ-дрън-дрън!
20
3
 
41
 
! Отговори
Миро преди 5 години
Да се махнат всички некадърни държавни ръководители!!! ВКЛЮЧИТЕЛНО И БОЙКО БОРИСОВ! На какво се доказа той,на кадърно управление ли или на слагачество и продажничество към БЪЛГАРИТЕ! Тиквата си се тиква и не става за политик!Братя,махайте го този предател,ще умори още много българи!!!!Имате ли здравеопазване, образование, култура!ИМА САМО КОРУПЦИЯ И БЪЛГАРИТЕ ИЗБЯГАХА В ЧУЖБИНА!!!
19
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В затвора някой от фирмата изпълнител - така другите ще се научат да не краднат от спестяване на материал и качество на работа!
18
2
 
36
 
! Отговори
Бай Х преди 5 години
Които е минавал по този път знае че пътя има нужда от нов проект в този вариант е под всякаква критика
17
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътят е неодушевен предмет. Не носи наказателна отговорност или вина.Затова пътя НЕ може да е убиец, това е глуппаво заглавие.Убиец може да е водача на автобуса, който падна и починаха 17 човека.Щом останалите превозни средства са минавали с години и никой не се е обърнал там, значи причината не е в пътя.
16
3
 
41
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Жми градове !!! Че се размотават десетина дена ,че симулират ремонт и че пекат шумотевицата да утихне . Отработена герберска схема...
15
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам, но пътят ми изглежда чудесно. Какво ще му ремонтират?
14
3
 
42
 
! Отговори
Емигрирал преди 5 години
И да ремонтиратен пътя, хората няма да се върнат. След дъжд качулка.
13
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СатаНАТО - изглежда си 'Чукча' както се казваше в един стар виц - писател , не читател - защото имаше достатъчно информация за замервавия на асфалта че е с високо съдържание на варовик, плюс отпадъци от урановите рудници, плюс 'обясненията' на АПИ че и се събирали много *** и наслоявания и так нататъка и за това сцеплението било лошо.
12
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СатаНАТОВикаш заради някакъв 'заспал ***' си отидоха трима успешни, успели, заслужили пред Боку, Богу и Народу Министъри???Или малко по друга е историята? Три Калинки, три Бушонки - грабнаха парите и 'изгоряха' да предпазят 'големия бушон'...
11
3
 
39
 
! Отговори
ЕКО преди 5 години
До МКакто винаги, приятелю. В нашата страна е така...
10
2
 
52
 
! Отговори
М преди 5 години
След дъжд качулка, след свадба булка!
9
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е,откраднаха 20 мил.,умряха толкова хора,и сега все едно нищо не е станало,сега ттепърва ще оправят пътя.Сега и една година ще ги чакаме да оправят.Българскиянарод беще ограбен,умряха и хора,а сега и придвижването ще стане кошмар заради ремонтите.Трима минстри с оставки-пито-платено,забравяме.Е това е схемата на ББ.Така се пълни гуша
8
0
 
42
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Това беше единствения що годе нормален път до Северозападна България, но откакто вкараха ТИР-ове по него му таковаха майката.
7
4
 
52
 
! Отговори
до СатаНАТО преди 5 години
"Откъде разбрахте, че настилката е убиец?Някой мерил ли е сцеплението на асфалта в завоя?Това е някаква държава на абсурдите - ще изфрезоват чисто новия асфалт, защото някакъв заспал *** не знае да кара."Ами откъде да започна- от трите министерски оставки ли, от факта, че качеството на асфалта е "потвърдено" от личната лаборатория на фирмата-производител, или от днешната новина, че ще ремонтират "чисто новия ти асфалт". Ето, давам ти 3 отправни точки, по които да формираш въпросите си
6
25
 
37
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Откъде разбрахте, че настилката е убиец? Някой мерил ли е сцеплението на асфалта в завоя?Това е някаква държава на абсурдите - ще изфрезоват чисто новия асфалт, защото някакъв заспал *** не знае да кара.
5
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А няма ли да освободите шофьора на автобуса? Мисля, че вече на всички им е ясно, че настилката е убиецът, а "превишената" скорост от 50 км/ч е крайно несериозно обвинение. Не му съсипвайте живота заради политическия си рейтинг!
4
0
 
57
 
! Отговори
nekoj преди 5 години
Аз мисля че вместо Трейс да отстранява недостатъците по пътя - трябва да се отстрани Трейс!
3
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълна простотия, излишен разход на едни 200 - 300 хил лева.