Шофьор на 2-3 ракии не спря на палка... А после го пребили?

Мъж от Сандански обвини местни полицаи в насилие
Обновена: 5 сеп 2018 09:01 | 5 сеп 2018 09:00,
92
Шофьор на 2-3 ракии не спря на палка... А после го пребили?
Снимка: bTV

Мъж обвини полицаи от Сандански в нанасяне на побой. Инцидентът станал след като той се качил да кара след употреба на алкохол и не спрял на стоп палка.

След кратко преследване все пак спрял и по думите му тогава бил свален на земята и последвал 15-минутен бой с палки и кубинки.

Той не крие вината си и добавя, че е се уплашил да спре, защото изпил 2-3 ракии, разказа Георги пред bTV.

Според роднините му има опити случая да се потули, а срещу двамата служители на реда имало множество оплаквания за подобен произвол, но не и наказания.

По думите на пострадалия по време на побоя дошли други двама полицаи, които не се намесили, а съседите са били заплашвани да не свидетелстват.

В нощта след побоя Георги е бил държан в ареста, без да му се окаже медицинска помощ, само с болкоуспокояващо. Нараняванията му обаче се оказват сериозни и предстои да му бъде направена нова медицинска експертиза.

От полицията потвърдиха за такъв инцидент и добавят, че ако е имало превишаване на правата полицаите ще бъдат наказани. Посочва се, че Георги е оказал съпротива.

"Той е виновен никой не спори за това, но нека си понесе вината", посочиха от семейството му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
54
 
8
 
! Отговори
NoName преди 5 години
МВР не си помага, като поощрява подобни волности от служителите си...
31
9
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подкрепям полицаите.
30
8
 
76
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Що за д.иваци живеят на тая територия ? Пил 3 ракии (минимум), качва се да шофира, не спира на стоп-палка, бие се при задържането (нали е бил "уплашен")...И сега полицаите виновни. За тия геройства - директно в пандиза и без книжка за половин година. Браво на полицаите !!!
29
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката се вижда един ром в Ромска махала , че се казва Георги още един Пробем в Държавата
28
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли някъде подписка в подкрепа на полицаите, та да се запиша. И протест, ако ги накажат.
27
1
 
43
 
! Отговори
До 39 преди 5 години
Кво става ако не спреш на полицейски сигнал за спиране, гонене 15 мин. И след това скачаш на бой?
26
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 39Да бе пич, културни са но и съдебнара им система няма да пусне убиец под гаранция защото "не представлява опасност"
25
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е надзирателя от Пазарджик е спрял. ........ в едно дете. Не са го били но пък съдът го е пуснал. Съдът го е пуснал след като това му е 9-то нарушение (завършило със смърт) защото според съдията тоя шофьор не е опасен и няма да се окрие. В този ред на мисли съм дигурен че тоя повече никога, ама никога няма да посмее да пие и да кара. Като няма съд има саморазправа! Жалко само че полицаите ще го отнесат щото въпреки че са си превишили правата може би са спасили някое дете
24
9
 
5
 
! Отговори
До 32 или нчкой си преди 5 години
Не е този път от интегрцията,а си е от нашите ,не измейства проблема към ромите .Само про..... ви лузерите виждат във всичко ромска следа,а не Истината.
23
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицайте да се наградят! А на пияницата да се вземе книжката за една година!
22
0
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
може да е бит, но може и да не е, със сигурност се е дърпал яко и може и синини да има само от това, а как да го задържат по друг начин, не оправдавам полицаите, но този е повече виновен, защото излага на опадност и други хора.....
21
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи пиян ,карал кола,и отгоре на всичко оказал СЪПРОТИВА......ами за тези ,които не знаят ,полицията може и е длъжна в такива случаи да използва сила и помощни средства!!! Така,че този може да се жалва на арменския поп и да се радва ,че все пак с това се е разминал ,щото в друга държава да окажеш съпротива на полицай .....с единия крак сам стъпваш при св.Петър!!!!!
20
1
 
17
 
! Отговори
До 26 преди 5 години
Защото тук са по-голями диваци и трябва минимум 48 часа.
19
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да питам роднините му, ако бе убил някой по време на героизма си? Малко му е! За неспиране на палака да се узакони боя! От реакцита се вижда, че явно само това го оправя. Болкоуспокояващи!? Я пак! Срещу махмурлука ли? Та той се е бил здраво наквасил! Да му бяха донесли шкембе чорба с бира сигурно! Видяхме каката с малкото дете какво я правиха полицайте в САЩ като се опита да им бяга. Спрете да мачкате полицайте! Като си в нарушение и се опиташ да разгриваш полицайте, бой! После, пак опитай!
18
0
 
31
 
! Отговори
21внк преди 5 години
Е ,следващият път точно ще спре,българина в повечето случаи разбира само от бой.В САЩ да са го тупали още повече.... .Той какво е очаквал -да го поканят в управление то на полицията с кафе.
17
0
 
36
 
! Отговори
Гост преди 5 години
.. Хем пие ,хем кара,хем се прави на бабаит и разиграва полицията и после ,кой ми с.а в гащите.Абе я се осъзнайте...
16
2
 
41
 
! Отговори
**** преди 5 години
Малко му е на този боя,такива направо трябва да ги съдят за умишлено убийство,след като е употребил алкохол и умишлено се е качил да шофира,той си е потенциялен убиец.
15
10
 
12
 
! Отговори
65 преди 5 години
На тоя хубавец да се взема книжката завинаги,заради това че не е спрял на полицаите.Тоес -неподчинение към власта.А на власта-бих скъсала пагоните пак завинаги.Тия са озверели и са срам за полицията.
14
3
 
38
 
! Отговори
НРБ преди 5 години
Само в България може да има такава наглост , пиян да се жалва от полицай!!! Освен бой трябва и затвор за този наглец!!!
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Две патрулки и 4 човека са го гонили да плати 2000 лева плюс глобата за алкохол и отнемане на книжката.