Колело, кормило, асансьор тръгва, притиска... 10-годишно издъхва

Зловещата сучка се е разиграла снощи в Кюстендил
Обновена: 18 сеп 2018 10:42 | 18 сеп 2018 10:30,
94
Колело, кормило, асансьор тръгва, притиска... 10-годишно издъхва
Снимка: архив, Булфото

10-годишно почина при нелеп инцидент, случил се снощи в асансьор на блок в Кюстендил.

По първоначални данни детето било на урок в сградата. На излизане се качва в асансьора с колелото си.

Секунди по-късно жена, която живее в блока, чува викове и незабавно подава сигнал на телефон 112.

Още по темата

По неофициални данни детето е поставило колелото си изправено и по диагонал на асансьора, като при тръгването на лифта, кормилото го притиска в областта на гърдите, съобщи bTV.

Жителите на блока се обаждат и на асансьорен техник, който отива на място и отваря вратите на асансьора.

За жалост, детето е открито мъртво, но въпреки това е откарано в спешния център в града, където медици се борят за живота му в продължение на над час.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза, от полицията в Кюстендил са категорични, че няма данни за насилствена смърт.

Екип на МВР е бил на местопроизшествието веднага след получения сигнал от болницата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
чист ариец преди 5 години
До dnstuffКрадат ги гостите на Меркел. Преди 10 години никой не крадеше.
69
0
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
"За жалост, детето е открито мъртво, но въпреки това е откарано в спешния център в града, където медици се борят за живота му в продължение на над час."Това е интересно. Ако медиците бяха успели щяха да станат първите в света успели да съживят труп. Иначе поздравления за отдадеността. Не са много медиците които в продължение на час се борят за живота на умрял човек, каквото и да значи това.
68
0
 
1
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Теодора 52 Теодора , асансьора си е бил съвсем наред.За какво ти е техник?
67
0
 
16
 
! Отговори
KORO VIPA преди 5 години
Едно време обитавах такова нещо апартаментБеше ужас!Беше пълно с мизеерници които не си плащат за асансьор,чистачка,оставят си *** в общия коридор или асансьора,правят вечни ремонти,купони,шумен сексс,бойща,кисело зелИ в мазето,джибри, пекът чушки по терасите, изхвърлят си манжите през терасите,шпионират всеки,драскат ти колата ако си спрел на баща му мястото пред блока,не дават пари на никакъв ремонт,крадът от общата вода и ток изобщо пълна мизерия!
66
0
 
1
 
! Отговори
спокоен преди 5 години
До dnstuffОх ,успокои ме брат.Добре ,че в нещо и ние да сме като на Запад.Добре ,че и в Германия и Холандия крадът яко и хлапетата са принудени да си тъпчат велотата в асансьорите и да умират вътре затиснати.Вече ще знам ,че това е нещо нормално все едно като катастрофите те и тук стават и там също.Спокоен съм вече .
65
0
 
8
 
! Отговори
dnstuff преди 5 години
За каква нормална държава ми говорите, като в Холандия или Германия се крадат колела в пъти повече от България
64
1
 
20
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Заглавие, думи, ***.
63
2
 
9
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До СократисА по кой начин да го качи? В една по-добра вселена, щеше да може да го остави пред входа без да му го откраднат.
62
4
 
12
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Нищо в тези сайтове не може да се напише просто, правдоподобно и без излишни драматични "украси" и конпиративни подтекстове.Това е нивото, на тези, които са призвани да осведомяват правдоподобно, интелигентно и безпристрастно.Щом данните са неофициални, то за що се изнася непроверена информация?!Страхуват се някой да не ги изпревари във разсейването на истината и насъскването на *** против Закон и Държава.Но не търсят въпроса: Кой е научил това дете да качва колелото си по този начин?
61
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е ежденевие в Тикволандия. Обаче ни Тикволандците така им харесва.
60
13
 
13
 
! Отговори
Гочи маратонката преди 5 години
Било е на урок. А сега да видим даскалицата има ли право да събира деца вкъщи и да ги обучава в неподходяща среда. Иначе много знаят, все заплатите им малки за по 4 часа труд 7-8 месеца в годината. Плащала ли е данъци за полученото от уроците
59
2
 
14
 
! Отговори
до 1234 преди 5 години
добре умно си го написал , но блока е частен и ако ти кажат дайте по 500 лв. да сменим асансьора и сложим камери и стая специална искам да ти видя умната физиономия как ще дадеш парите...... те за една крушка не дават пари ....
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1234, Не, че нещо, но немалко от продаваните из нашенския нет велосипеди са крадени. Една част от тях са крадени в чужбина и внесени тук. И навън се краде, никой няма да си остави скъпото колело пред блока. Оставят се разни бангии, за които на никой не му дреме.В случая не е проблема, че детето е решило да си прибере велосипеда, а че не е имало предпазна решетка в асансьора. Аз имам два велосипеда, но единия го качвам по стълбите, защото не се побира добре в асансьора и има риск.
57
5
 
33
 
! Отговори
1234 преди 5 години
В една нормална държава детето щеше да си остави колелото долу пред блока на специални за това метални съоръжения и да си го заключи без да се притеснява!Дори и някой да му го открадне полицията щеше да го търси с помоща на камерата монтирана на блока и следяща за такива неща.В територии като нашата всеки се оправя както намери!Полиция няма , бол престъпност ,смърт ежедневие!Смъртта на това детенце е вследствие на безхаберието на възрастните!
56
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен9Ми вчера имаше статия как един "мъртъв" поляк се свестил в хладилника на моргата и продължил с пиенето.За съжаление тук не се е получило така.
55
2
 
6
 
! Отговори
Тошо артиста преди 5 години
До50. Всичко се краде. СОЦА. СЕ КРЕПЕШЕ НА ДЕФИЦИТА И СТРАХА.При капитализма има свръх производство и свобода на конкуренцията.
54
0
 
30
 
! Отговори
Кюстендилец преди 5 години
Бог да прости невинната душица!
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези от асансьорите времето е спряло. Още са в соца. В Европа е показано със снимки. Как се превозват , колела, багаж, колички.
52
0
 
14
 
! Отговори
баба Златка преди 5 години
#54,помниш старите асансИори, а не си научил за толкова години,че са асансЬори!
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В старите асансиори имаше решетъчна врата освен основната. Ако не я затвори нея няма тръгване даже в някои се пускаше 1 ст. за да тръгне. Да но онези машини бяха произведени в кончар правени от истински майстори. Много интересно защо не е сработила блокировката на прага и асансиора е щеше да спре. Изглежда че задната гума на велосипеда не е могла да го натисне.