Джигит – при разрешени 60, лети със 145 км/ч! 900 лв глоба

Мъжът се движил с колата си на главния път Разград-Шумен
19 сеп 2018 15:15,
104
Джигит – при разрешени 60, лети със 145 км/ч! 900 лв глоба
Снимка: Архив, Булфото

900 лева глоба за шофьор, движел се с превишена скорост. Автомобилът му се е движел почти тройно над допустимото – със 145 км/ч при позволени едва 60 км/ч.

Това беше установено след проверка на "Пътна полиция" на главния път Разград-Шумен.

Джигитът е установен по време на 24-часовата акция на "Пътна полиция“ и TISPOL в страната, която е част от Европейския ден без загинали на пътя.

Още по темата

Друг прегрешил водач пък е засечен от камерите на улица в село Панайот. Уловен е да се движи със 133 км/ч при ограничение 50 км/ч. Наложена му е глоба в размер на 950 лв, а водачът освен това е лишен и от правото да управлява моторно превозно средство за три месеца.

Дългогодишни анализи на пътно-транспортната обстановка показват, че основната причина за настъпването на тежки пътни инциденти е именно превишената и несъобразена скорост.

Инициативата Европейски ден без загинали на пътя  цели да намали смъртните случаи и тежките травми, получени при ПТП-та.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези са дето после се усукват около дърветата. Почвайте да отнемате коли иначе няма спасение. *** нямат страх от нищо и всеки ден четем за убити млади жени и деца на подобни чалгопитеци. С отнемане на книжка (когато изобщо я има) и парична глоба плашите гаргите. Само пробация и отнемане на имущество може да помогне.
11
1
 
11
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Глобите не са наказания. Ако освен глобата лежи поне един месец ефективно и докато почива *** камъни, може и да се промени нещо
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По Тракия преди седмица един сигурно летеше с 220 км/ч, но там няма кой да го спре и провери.
9
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това 60 да не е на някой път покрай заведение нефункциониращо последното десетилетие, но станало удобна хранилка
8
2
 
12
 
! Отговори
нова преди 5 години
етническа група явно се е появила на тетиторията- "джигит".За подобни нарушения в Аризона, арестуване на място и пандиз. Нема глоба, ама там сте по-толерантни и по-прогресивни.
7
2
 
8
 
! Отговори
Друг джигит преди 5 години
Кво се влачи тоя си тия 145 я карам със 245!!!
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажете ми какво ще спре джигита да кара без книжка през тези 3 месеца?
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато не криминализират с вкарване директно в панделата, карането с превишена скорост няма да спре безразсъдното поведение на пътя! Пример: Моя псевдо началник има кинти и всяка година си плаща тези парични наказания по няколко пъти. Глобите нямат ПОПРАВИТЕЛЕН ХАРАКТЕР!!! Извод: Имаш ли пари можеш да караш и газиш с 160-170, колкото си щеш.
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Превишената скорост - добре, колко е несъобразената скорост? 30 км/ч щото не са почистили пътя през зимата? Или може би 70км/ч (при разрешени 80) щото в най-бърза лента на околовръстното има паркирана каруца с кон? Колко е съобразената скорост щото несъобразената не мога да я,сметна
3
1
 
17
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
това са културни особености за етноса управлявал колата...
2
6
 
22
 
! Отговори
Валентин Александров преди 5 години
а знаците от коя,първата или втората световна война са там?ако може да се движи с такава скорост,защо е ограничена на 60,50 и т.н? ако немогат да сложат един легнал полицай,да легне един жив!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пфф... Аз съм ги дигал у там 214 ... Слааб муй ракийта на тос.