Шмекер на дребно: Как се крадат допълнителни 10 лв.?

Вижте видео с наглеца и как мами продавачка
26 сеп 2018 09:30, Александър Попов
49
 

Класически пример за измама на дребо се разпространява в социалните мрежи, като най-вероятно става въпрос за клиент в магазин в Добрич.

Той е заснет от камерите на търговския обект как си докарва едни допълнителни 10 лева.

"Нагъл измамник си купува студен чай за 1.40 лв. Дава банкнота от 20 лв., а продавачката му връща 18.60 лв. Докато тя подрежда парите в касата, скрива 10 лв. в ръкава си и пак си иска 10 лв.", описва случая потребител в мрежата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: добричкрадец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПАРИТЕ НЕ СЕ ДАВАТ НА РЪКА А СЕ ОСТАВЯТ НА ТЕЗДЯХА!!! И ПЛАЩАНЕТО И РЕСТОТО!А МЕН ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ПЪТИ СА МЕ ЛЪГАЛИ ТЕЯ ПРОДАВАЧКИ ВСЕ МИ ВРЪЩАТ С 1 ИЛИ 2 ЛЕВА ПО МАЛКО!!!
21
1
 
19
 
! Отговори
BILLA преди 5 години
До На всякъде е такаВ Билла Пловдив ти обявяват промоция ,а ти маркират без промоция ако не провериш!
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
отивам за дюнер като студент преди 15 годинии. Преброил съм си последните 13 лева. Давам на касиерката банконота от десет лева за дюнер, който струват 3 лева и чакам ресто от седем. Тази ми връща два. Пояснявам, че трябва да ми върне още пет, защото съм дал банкнота от десет, отказва. Ама ги върна де, как ще ме излъже с толкова малко пари, аз съм ги смятал десет пъти преди да изляза дали ще пия айрян или не? Виж измамите с много пари са по лесни май, 4 млрд лева от КТБ - няма ги?!
19
1
 
23
 
! Отговори
Българин до пишещите преди 5 години
Много сте зле! ТУКА СТАВА ВЪПРОС СА УМИШЛЕНА КРАЖБА! Иначе грешки стават винаги и навсякъде! Особено когато се работи със стоки и пари в продължителен период от време! Пазарувам доста често и мога да го заявя съвсем отговорно! В Булмаг една и съща касиерка за по-малко от месец ми беше върнала веднъж 5 лева повече, втори път 2 лева по-малко! И двата пъти и казах! В единият случай ми върна 2-та лева, в другият аз и бутнах 5-те лева (беше ми върнала 15 вместо 10) в ръцете и така!
18
3
 
39
 
! Отговори
На всякъде е така преди 5 години
В Кауфланд обявена цена за мин.вода 1.90 те ми чукат 2.90...Малки хлябчета на промоция 0.45 те ми чукат 1.75 ..Кода бил объркан.Вече правя малки сметки та да ги хвана като ме обират.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган е виновен.
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кьорав карти не играе.
15
2
 
9
 
! Отговори
ПАЧКА преди 5 години
то ако нема далавера ако не врътнем бизнез какво друго, в турция бензина с 50ст а праха за пране са с левче по евтини юруш на маслините
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14Това е единствената причина, поради която предпоичтам, да се разплащам с карта на тези обекти... Другия път, мини с колата, като го видиш, мини му отгоре и си продължи по живо по здраво по пътя :)
13
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за масовата практика на касиерите да връщат по малко ресто ? на магистралата Внимавайте! - наливам бензин за 50лв и подавам банкнота от 100лв и като се почна -фактура трябва ли?,точки искаш ли?,карта имаш ли и тн тн ....чак след 20км се усетих,че не ми върна 50лв ! - ходи се връщай ,па доказвай
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Анонимен 10Бааахти гадните хора. Аз споделих, че съм видял и аз малко щастие, а вие ме заплюхте ... Кво ? Искате да мизествам ли ? Ми няма да стане !!!
11
3
 
24
 
! Отговори
боби преди 5 години
Същия този е много активен в социалните мрежи. Изказва мнения, държи на морала, чул-недочул- коментира и претендира за каузи, пише неистини. А се оказва, че е пълен ***. Нека всички, които го познават да разберат що за човек е и да им е ясно на кого да вярват. На този, който гради името си години или на един обикновен крадец. Благодаря на собственика на магазина, че показа с кого си имат работа тези, които му вярват на публикациите
10
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време, на всяка заплата имах еди приятел. Аз му давам 1200 лева, той ми връща 6000 на по 10 и 20 лева и 50 лева. 10 и 20 лева, никой, па даже и да ги провери, казвам - "Ааааа, ми помолих една лекла, да ги разваля, сигурно ме е излАгала" и минава номера, всеки път. 50тачките, в билата с качулка, пашка и очила и пеша винаги, че камери-мамери, имат и н апаркинга ама досега не е имало проблем. Ама се секна схемата, преди 3 години. Хубаво беше, да живея, като богат човек ...
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се, ако продавачката откаже да му даде още 10лв. ,какво ще стане с нея?!
8
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен лично ми се е случвало това да го направя без да искам. Просто заради умора и разсеяност от умората. После се изясняваме на момента, извинявам се на касиерката, тя се усмихва, казва "Няма нищо, редовно се случва" и всичко прикючва там и на момента.Извод - На всеки може да се случи. Не бива да се бърза с упреците за най-малкото нещо. Но пък ако е целенасочена измама и това си личи по всичко, тогава е друго.
7
2
 
17
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Гривек,той и бензанджията е бил сънен!
6
8
 
15
 
! Отговори
Срама нямате ей преди 5 години
Сега ще почнат гузните оправдания. Не е българин, а само български гражданин...българите не правят такива неща
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с потната от челото ръка си навря 10ката в потната мишница....ще повърна
4
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше задигнал милиони щеше да е герой нали айде стига сте ни занимавали със всички ***, какво ни интересуват,
3
0
 
18
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Нагъл тип! Пък и онази видя какво връща, заспа ли?