Каракачанов увери: Положението в Гълъбово е овладяно!

Напрежение има и то не за първи път, смята вицепремиерът
15 окт 2018 14:00, Красимир Ангелов
94

Овладяно е положението в Гълъбово, увери пред журналисти вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Още по темата

Както е известно, в неделя група роми нападнаха полицаи, дошли да им направят забележка за силна музика. Това наложи изпращането на жандармерия в града, като в крайна сметка са задържани петима нападатели.

"Полицията върши всичко, което е по силите ѝ. Напрежение има и то не е за първи път в тези региони", отбеляза Каракачанов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Крайно време е да обърнем политиката и да изхождаме от Конституцията, която гарантира равни права на всички. Не може една част от гражданите да имат повече права и да смятат, че имат повече права", коментира още вицепремиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
8
 
! Отговори
Не гледам ТВ, но от преди 5 години
коментари разбрах, че са били ДОПУСНАТИ ДАВАНИ по новини роми от РУСЕ- от кв. на УБИЕЦА, с ятагани, брадви, сатъри, но с ПРЕВРЪЗКА на очите!!! БЕЗОБРАЗИЕ за журналиста, който ГО Е ИЗМИСЛИЛ ДА ГИ ДАВА ВЪОРЪЖЕНИ по тв.ТОЗИ журналист не знае ли, че ВСИЧКИ РОМИ, които не мислят, ще вземат ТОВА за ЗНАК за ПООЩРЕНИЕ???? ВМЕСТО да бъдат СМАЧКАНИ!! Не виждате ли, че ПОКОЛЕНИЯ НАРЕД< живечт като ЖИВОТНИ по собствено желание.КОЛКОТО *** се страхува от затвор, полицай, толкова и ром А ПАРТИЙНИТЕ им ЛИ
31
0
 
21
 
! Отговори
Не тормозете хората! преди 5 години
Откъде да знаят колко са ценни за работещия човек тези няколко часа следобедна дрямка?Който никога не е работил, как да знае, че преумореният в петък вечер работяга и в събота става рано, за да свърши натрупалата се домакинска работа, да поработи в личното стопанство или да заведе децата някъде, където е полезно за здравето, културата и възпитанието им.В маалата се спи до обяд, следобед почва веселбата и трае чак до зори. Не им нарушавайте рахата, ще се жалват в Страсбург!
30
0
 
18
 
! Отговори
Трябва СПЕШНО преди 5 години
да се впише в ЗАКОН;"КОЙТО НАПАДА ПОЛИЦАЙ при изпълненеи на служебните МУ задължения (или при забележка от страна на полицая) със сопи, тръби, бухалки, брадви, сатъри, ножове, камъни и др. НЕЗАБАВНО да бъде НЕУТРАЛИЗИРАН с ИЗСТРЕЛ. Превантивно и за ВЪЗПИТАНИЕ на етноса да бъде полаган тежък физически труд.При повторна саморазправа- ОТНОВО СЪЩОТО.ЖИВОТЪТ му да мине в копане на канали, в мини., защото НЯМА СМЪРТНО наказание.
29
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
споко , бг-тата са изчезващ вид. природата си знае работата.
28
0
 
16
 
! Отговори
СС преди 5 години
Дембел войвода нали си във властта???Какви мерки са взети да спрете размножаването и престъпленията на "ромеите"???
27
0
 
19
 
! Отговори
пасмина жалка преди 5 години
Похлупака се надига от парата ! Журналистите са виновните според тиквата! Пак ли журбалистите бе тикво са виновнни за уронване на престижа на Гълъбово ? Тиквата пак ли ще каже че това не е проблем от вчера ? Какво е това изазване дето направи ? Какви мерки ще вземете кажете , не да ни казвате че всичко е овладяно , защото не е ! Хората да се въоръжават най добре! Който е гласувал за ГЕРБ и пак мисли за тях-болен да лежи, бял ден да
26
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овладяно ми , каквото ти каже Бойко това правиш. Иначе няма лапаница. А ми онази валерисимеоновска мед.уза защо не отиде да им обере касетофоните ?
25
0
 
17
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Вице отговаря за война ако има и положението било овладяно?!Е убиха журналистка в Русе,вчера пердашат полицаи,а утре ще те пребият теб бе господин вице-отговорник за войните!
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо като идат да ги снимат,всичките награбват по едно лапе в ръцете,инструктаж на някое НПО ли спазват,щото аз никога не съм ги виждал да ги мъкнат на ръце
23
0
 
6
 
! Отговори
Жълт картон Кунева преди 5 години
Кунева и ти за къв си там ? Как ще управляваш ти като не се намеси и не се чу каква позиция има БСП на тема сигурност и не справяне с ромският произвол ? Видяхме ги ГЕРБ и Патриотите че за нищо не стават , ама и ти с безмълвие си същата ! Коалирай се пак с ДПС и си остани завинаги в историята като вечно втората ! Или ставате и изкарвате народа на улицата за да се свали това правителство мизерно или да ви няма и вас в парламента ! Жълт картон за теб Кунева ! Провален социалист си и ти ! ***!
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВОТЪТ ЗА НЕДОВЕРИЕ ТРЯБВА ДА Е ЗА ЛИПСА НА СИГУРНОСТ ЗА ГРАЖДАНИТЕ ОСНОВНО И ЗА ВСЯКА ЕДНА ДРУГА ПОЛИТИКА НА ТОВА БЕЗУМНО, БЕЗУМНО , БЕЗУМНО ПРАВИТЕЛСТВО ! Полицаите ги е страх да употребят сила и оръжие ! Рискуват си живота ! Дали един редови полицай е стрелял повече от 10 броя патрона в своето обучение ??? Не може да овладеете тази престъпност ! Това безсилие на институциите оронва престижа на страната ни ! Хората вече ни е страх ! Къде е БХК ? Къде са ??? Защо сега мълчат ? Защо се крият ?
21
0
 
7
 
! Отговори
Кръстьо Костов преди 5 години
До месараВсичко зависи от това как ще ползваш моркова ...
20
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези са само за разселване из држунглата на Амазонка.да си свирят,да си пеят да се бият далеч от цивилизацията.
19
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а новия министър къде е или има друга работа та Шкембе войвода се изказва , а Далаверко с шумния закон къде е
18
0
 
37
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Верно, навсякъде по света се случват такива ексцесии. И положението обикновено се овладява. Ама се вземат и някакви мерки да не се повтаря. Тука само се променя мястото на следващото изпълнение. Чакаме да настане деня, кога няма да се овладее положението и се молим да не сме на власт тогава май!
17
8
 
22
 
! Отговори
Каракачанов-ДС агент преди 5 години
Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!
16
4
 
12
 
! Отговори
1 преди 5 години
До чарли,агент иван,съвместява двете длъжности,особенно втората министер на вътрешните работи,той има практика ,като агент.
15
10
 
30
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Каракачанов като какъв се изказва,във военно положение ли сме вече ?
14
1
 
39
 
! Отговори
куршум преди 5 години
За нападение над полицай какво е наказанието ??? Само група ро ми с привилегии над закона и наказание за жандармерията за неизпълнен дълг.
13
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога ще търпим тези роми, в Русе ром изнасили и уби жена, сега нападна полицай и то непълнолетни роми.