Каракачанов увери: Положението в Гълъбово е овладяно!

Напрежение има и то не за първи път, смята вицепремиерът
15 окт 2018 14:00, Красимир Ангелов
94

Овладяно е положението в Гълъбово, увери пред журналисти вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Още по темата

Както е известно, в неделя група роми нападнаха полицаи, дошли да им направят забележка за силна музика. Това наложи изпращането на жандармерия в града, като в крайна сметка са задържани петима нападатели.

"Полицията върши всичко, което е по силите ѝ. Напрежение има и то не е за първи път в тези региони", отбеляза Каракачанов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Крайно време е да обърнем политиката и да изхождаме от Конституцията, която гарантира равни права на всички. Не може една част от гражданите да имат повече права и да смятат, че имат повече права", коментира още вицепремиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
41
 
! Отговори
историк преди 5 години
Приказки, приказки а черно на бяло - нищо. А е толкова просто- бой , като при големия брат дето е станал пословичен с репликата : А вие що биете ***? Те затова ТЕ!!
11
8
 
36
 
! Отговори
шшшт преди 5 години
Тоя политически случайник пак се произнесе!Е,за 20 заплати на куп българина ще изтърпи и ново турско робство!И тогава глей ко стаа!..
10
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да се снима нов филм със заглавие "Под обсада".Ония с многото права и без задължения обсаждат полицейски участък, може и да излезе нещо.
9
1
 
112
 
! Отговори
Български гражданин преди 5 години
ОЩЕ МОЖЕ,ОЩЕ ....УБИХА ПРЕДИ ГОДИНИ ВЕРОНИКА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО,АНГЕЛ ОТ КАТУНИЦА, МЛАДЕЖИТЕ В РАДНЕВО,ДЕЦАТА В АСЕНОВГРАД,ВИКТОРИЯ В РУСЕ,ВЧЕРА ПОЛИЦИЯТА,КОЯТО ГИ ПАЗИ,А ДАНО УТРЕ СТИГНАТ И ДА НАПАДАТ ДЕПУТАТИ,ТА ПОНЕ ДА ЧУЕ ОТ ТОЛЕРАСТИТЕ В НС,КАК ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ЩО ПЕТ ВЕКА МУ НЕ СТИГАХА И ИСКАШЕ ДЪРЖАВА В КОЯТО ДА БЪДЕ БИТ,УНИЖАВАН,УБИВАН ГРАБЕН И ИЗНАСИЛВАН! ТРИЙТЕ МИ КОМЕНТАРА АНТИБЪЛГАРСКА МЕДИЯ ДНЕС!
8
1
 
55
 
! Отговори
niki преди 5 години
Абе от цялата работа разбрах, че всички са яли бой. Не е било вкусно, но за това пък е имало за всички, че и допълнително.
7
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До само да питамОбичайната реакция там е разстрел, но ако ние го направим, ще ни се карат за липса на толерантност.
6
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво излиза - цялата жандармерия на щат , да пази тъмнокожите от посегателство върху КУЛТУРАТА на етноса им.
5
0
 
73
 
! Отговори
само да питам преди 5 години
Какви са най-добрите практики в подобни ситуации примерно в САЩ? Т.е как действат ако някой набие полицаи в патрулка защото не е в настроение да спази полицейско разпореждане?
4
2
 
73
 
! Отговори
Балансьора преди 5 години
Каракачанов, вече писах, но сега и ти чуй:Вие ги пазите, те ви нападат, бият и обсаждат. Ефекта от дефекта!А ти си част от дефекта!
3
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога е овладяно?! Полицията върши всичко пи силите си... Явно толкова са им силите. Дайте им коли да спират и да дрънчат! Каракачанов, дали си ни нужен?
2
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И как е овладяно?Има ли повдигнати обвинения?Или битият бит, ...
1
1
 
84
 
! Отговори
месара преди 5 години
стига с морковите, време е за тоягата!!!