Каруци с коне връхлетяха върху автомобил в Хасково

Глобиха каруцарите след странния пътен инцидент
22 окт 2018 19:20, Красимир Ангелов
39

Катастрофа с ромски каруци и лек автомобил застраши и шофьори, и пешеходци на кръстовище в Хасково. Инцидентът е станал преди два дни, но кадри от него се появиха днес, съобщи Bulgaria ON AIR.

От кадрите на охранителните камери на общината се вижда как двата коня препускат по булевард "Васил Левски", навлизат в кръстовището на червено и връхлитат автомобил.

Няма пострадали хора, автомобилът е със счупени стъкла, а конете падат на земята.

Возещите се в каруците роми обаче изправили животните на крака и си тръгнали. Според шофьора на автомобила - без да се поинтересуват има ли пострадали.

Видеозаписът е предаден на полицията, а на собствениците на конете и каруците вече е съставен акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
имаме си индианци колкото щеш, де са каубоите да ги укротят се пита
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите плащат ли актове изобщо?
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съставен им бил акт,от близката болница съобщиха,че са си изпочупили краката от бързане да го платят и сега ги гипсират, хахаха,не съм чул досега циканин да си е платил акт,ако някой знае за такъв да пише.Единствения правилен вариант е отнемане на коне и каруци и връщане след плащане на акта,ако до седмица не се случи,продажба за покриване на разходите
3
1
 
31
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Написали им акт ха-ха на всички ни е ясно, че няма да го платят. Между другото защо тези с каруците се допущат до пътищата има ли някой от тях случайно да познава правилника за движение, а да не говорим, че ако беше водач на автомобил си отиде и го няма на местопроизшествието се брои употреба на алкохол.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом са турци да си ходят в Турция
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цял акт е съставен на ромитУ без лични карти и 0 доходи, с който ще си запалят първите гуми за отопление зимата... Нещо кондукторите дрОгари милиционери немс ли билетче нещо да им продупчат, хартийка да им издадат, да си имат още подпалки... Жалка картинка в БГ по-добре да си ***, отколкото да плащаш данъци и такси, за да живееш в ***... То и затова данъкоплатеца е на изчезване в тая територия...