Заради цените на горивата: Блокада в центъра на София, тапи по пътищата

Протестиращи блокираха ГКПП "Кулата", затвориха "Тракия"...
Обновена: 11 ное 2018 16:27 | 11 ное 2018 16:20,
377

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестът срещу цените на горивата блокира движението на пл. "Орлов мост".

Събралите се стотици протестиращи развяват български знамена и скандират "Оставка" и "Правим го за България". Протестът протича при засилено полицейско присъствие, съобщава "Фокус".

Още по темата

Заради демонстрацията се променя движението на градския транспорт в района. Автобусите и тролеите, които идват от ж.к. "Младост" се отклоняват по алея "Яворов" и бул. "Михай Еминеску". Тези, които идват от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" се пренасочват по бул. "Драган Цанков".

Временно е затворено и движението в района на булевардите "Васил Левски" и "Цар Освободител". Тролейбусите изчакват на място.

Протестът срещу цените на горивата блокира и ГКПП "Кулата". Около 150 автомобила се намират на място.

Затворена е и автомагистрала "Тракия" в района на Сливен и Ямбол. Едното платно е затворено от протестиращи в Сливен, а друго - от тези в Ямбол.

Протестното шествие на жители на Карлово и Сопот блокира движението по Подбалканския път София - Бургас. Очаква се малко по-късно протестиращите да блокират и достъпа до бензиностанциите на територията на общините Карлово и Сопот.

Движението по АМ "Тракия" в Бургас е блокирано и в двете посоки. Автомобилите се движат по пътя за рафинерията през кв. "Долно Езерово".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
19
 
12
 
! Отговори
мъка преди 5 години
Баба *** няма да се докопа колко и да драпа.. Мерси - *** соц баби с поведение, визия и най-важното разбирания на даскалица през 78г..
282
4
 
22
 
! Отговори
ПРЕкопирано преди 5 години
До тонкатаDIVER 11 Ноември 2018, 17:36Шопар Борисов ,наричан от някои за майтап ПРЕМИЕР,е силно разстроен от разкритията на Йончева.След като беше официално осъден ,този ЛЪЖЕЦ и ***,сега се опитва да унищожи демократично политическите си ликвидатори.Но напоследък Юнкер не го гали по главата,а Тръмп не го целува по устата.Шопарския педерастлък не се хареса и на Путин.
281
6
 
15
 
! Отговори
Ахаааа преди 5 години
До мъкаЩе спечелят ГЕРБ..............на връба
280
17
 
8
 
! Отговори
мъка преди 5 години
Защо не сте пред Лукойл, лукови глави? Хайде да мислим малко преди да действаме, че за срам става работата... Ако теоритично се свали правителство ще се случат точно две неща: 1. С новите избори всички партии ще получат отново субсидии (11лв на човек), ГЕРБ печелят отново и 2. Законът на майките, за който по между другото никой не ви съобщи, а и вие с малките си мозъци не осъзнавате че 90% от парите ще ходят при бай *** и всичките кръвосмешения - няма да мине, защото няма кой да го гласува.
279
7
 
0
 
! Отговори
Dnenusli преди 5 години
Bulgarite si zarabotvat izbornite dengi....depesetu na gezme v uspanja, radebi na gezme v franca...bulgar gibi cok bodalla....para var...akil nerde....
278
1
 
13
 
! Отговори
не ви е срам преди 5 години
самозабравили се олигарси дето не плащат данъци,крадат,ненужни депутатски екстри плащайте си от вашия джоб не гражданите ви плащат пътя до морето със самолет всеки ден и хранит,горивата,за какво да унижавате българите
277
12
 
16
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 5 години
А мъжът на Корнелия Нинова работи за Лукойл. Каква ирония! Сега тя подкрепяла протестите срещу цените на горивата.
276
5
 
15
 
! Отговори
да живеем мирно в бг преди 5 години
мутренска държава рекетира гражданите не ви е срам,държавен контрол,терор над гражданите,които не са тяхна собственост,геноцид,цивилизовани ли сте или сте неадерталци дето слушат метъл не сме в каменната ера,очовечете се человеци,български не пейтриоти,къде са тези,които обичат България,българите,родината си,на протести,за достоен живот
275
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме безплатен бензин, искаме комунизъм, искаме да се редим на опашки, исмаке да пазаруваме с купони. Е, да ама няма.Искате да не плащате данаци и да имате висока пенсия и швейцарско здравоопазване. Е, да ама няма. Руско-съветския комунизъм си има срок на годност и тя е около 50 години, които изтекоха преди 20 години. Да бяхте обесили 10-тина депутата 97-*** година сега останалите щяха да си имат едно на ум.
274
6
 
21
 
! Отговори
бико томов преди 5 години
СИКаджйиската мутра от Банкя ще свърши като Кадафито на площада в Триполи, където една рота войници му сцепиха ***!
273
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изборите са само механизъм, за пренаместване, препозоциониране на 30 годишната "партийно"-олигархична Мафия и НЯМА имобщо нита да променят нещо, нито да решат пробламите на хората! За бога, да тя, мафията се храни от тези проблеми, как ще ги реши в техен ущърб !? Как!Само ТОТАЛЕН БОЙКОТ на цялата Система, може да я счупи и делегитимира! Играейки играта на Системата - няма да я победите, само и наливате вода в мелницата, а това и чака от вас, затова ви провокира... за да правите нещо!
272
0
 
6
 
! Отговори
разпознават се лесно преди 5 години
доверието се гради със спазване на обещания,като не спазваш обещания няма доверие,дори не е и до обещания трябват граждани българи,които обичат страната си,народа си,жертват се за сънародниците си не ги експлоатират като ,,собственост,, родолюбци и родолюбки,които милеят за всички не настройват съгражданите един срещу друг,топли не студени хора с телефони нали,сори
271
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как пред Лукойл ще протестират бе, нали Решетников нема да плати)
270
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корнела да забрави, нема да види власт никога
269
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти не бери грижа какви ще са цените при Нинова.На вашите цени, дето три мандата ги дигате всеки месец са нагледахме!Отворили сте едни гърла да глътнете цяла България.
268
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя Корнела като дойде на власт ще почне да дава бензина без пари, даже и по 100 лева на резервоар ша дава
267
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Па като Ви е скъп бензина, сложете си газови уредби, какво ми блокираъе улиците, смешници
266
0
 
10
 
! Отговори
обичаме България преди 5 години
1000 коментиращи браво да видят от Брюксел,че сме първо качество граждани,ние имаме какво да дадем нашия глас нашето желание за живот в България и немизерен живот нашите пенсионери заслужават високи пенсии трудещите се българи високи доходи,обичаме България и искаме да няма геноцид искаме достоен живот не неморален не на насилието
265
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някъде из мрежата прочетох /което не значи, че е вярно/, че Борисов бил излетял със Спартана в неизвестна посока.
264
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червени циркаджии